Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 21 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.50 . Νωρίτερα στην βόλτα μου στη Φυλής τίμησα για άλλη μία φορά την Ελένη την Ρωσίδα στο Φυλής 86β που τα απογεύματα δουλεύει Αλκιβιάδου 16β , αλλά αντί να ηρεμήσω ήθελα να χύσω πάλι . Πήγα πρώτα στο Βέργας 6α όπου γύρισε η Σόνια με τις βυζάρες και την φοβερή πίπα αλλά η αναμονή εκτός απο τα δωμάτια ήταν άλλοι δύο , έφυγα στα καπάκια για Βιργινίας Μπενάκη 31 για την Ναταλί αλλά δούλευε μία ξανθιά γριά υπερμπάζο , έτσι επισκέφτηκα αυτό το σπίτι. Ανέβηκα τα σκαλιά και με υποδέχτηκε η υπηρεσία κρατώντας στο χέρι μία λάμπα θυέλλης χρώματος μπλε , ο οίκος μέσα στα σκοτάδια λόγω διακοπής ρεύματος…. Περίμενε να δείς την κοπέλα , έχεις ξαναέρθει η Σοφία δουλεύει. Απάντησα όχι αν και έχω έρθει τόσες φορές στις βόλτες μου και φυσικά την Σοφία την ξέρω.

Η Σοφία είναι ένα ξανθό γκίλφ με κοντό μαλλί , κοντή, χοντρούλα με 2.5-3άρια βυζιά μοιάζει με γιουβαρλάκι… Την ρώτησα αν κάνει τελειωτικό και απάντησε καταφατικά. Εκστασιασμένος απο την καλτίλα του ότι αν πέρναγα θα γάμαγα σε σκοτεινό δωμάτιο υπό το φώς μίας λάμπας θυέλλης αλλά και με αναμνήσεις να με πλημμυρίζουν μίας και είχα χρόνια να γαμίσω σε αυτόν τον οίκο πλήρωσα για να περάσω.
Η υπηρεσία άφησε την λάμπα θυέλλης στο μικρό κομοδίνο και μεγάλωσε λίγο την φλόγα της. Η Σοφία ήρθε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο και με πέτυχε να πλένομαι . Έβγαζε επιφωνήματα θαυμασμού και έγλυφε την γλώσσα της. Ξάπλωσε στο κρεβάτι , κατέβασε το μάυρο κομπινεζόν που φορούσε και πέταξε έξω απο το σουτιέν τα βυζιά της , ξενέρωσα λίγο γιατί ακριβός στην αρχή της “χαραδρας”των βυζιών της έχει μία μεγάλη αισθησιακή ελιά. Το εσώρουχο δεν το έβγαλε . Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω μου. Άρχισε να με φιλάει στο στόμα ενώ αμέσως μου ήρθε ή γεύση από τον καφέ που έπινε.. με φιλούσε και ξαφνικά εγένετο φώς…το ηλεκτρικό επανήλθε. Έβγαλε ένα επιφώνημα χαράς και σηκώθηκε να σβήσει την λάμπα για να μην καίει άδικα όπως είπε.

Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια για αρκετή ώρα και ύστερα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της . Η πίπα της αερόπιπα και ρηχή ενώ την έκανε μόνο με τα χείλη της , όσο μου έπαιρνε και καλά πίπα , είχε στηθεί τουρλώνοντας την κωλάρα της και την κουνούσε πέρα δώθε , την σταμάτησα και της είπα κάτσε να δώ την κωλάρα σου . Σηκώθηκα πήγα από πίσω της έπιασα τα κωλομάγουλα της , και τα κούναγα πέρα δώθε , της έδωσα μερικές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και τις άρεσε , γύρισε και μου φόρεσε το προφυλακτικό. Της είπα να ξαναστηθεί στα τέσσερα και όντας όρθιος άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά , δεν καταλάβαινα τίποτα μίας και το μουνί της είναι τεράστιο…

Σταμάτησα και της είπα ότι θέλω πίπα μέχρι να τελειώσω , μου είπε να ξαπλώσω μου έβγαλε το προφυλακτικό και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , τώρα η πίπα της ήταν πιο καλή και με τσιμπούκωνε με μανία , όταν άρχισα να χύνω τα πρώτα τα πήρε στο στόμα ενώ στην συνέχεις έστρεψε τον πούτσο μου στα βυζιά της. Την έκανα χάλια ενώ μόλις με στράγγιξε από το στόμα της άφησαν να χυθούν προς τα βυζιά της και τα πρώτα μου χύσια , εγώ καθόμουν αραχτός στο κρεβάτι και χαμογελώντας μου λέει , σαν αυγολέμονο δεν είναι? Δεν απάντησα απλά γέλασα.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 12 λεπτά. Εμφανισιακά είναι μπάζο και οι υπηρεσίες της είναι μετριότατες αν και έχει ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω και απλά την πρόσθεσα στο παλμαρέ μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Σοφία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.818
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, TZOYLI και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2015
Έγραψες την μαγική λέξη,"κομπινεζόν"....Γλώσσα
06 Ιανουαρίου, 2015
πολυ καλτ καταθεση σε ενα υπερκαλτ σπιτακι. Εισαι ηρωας που την πηδηξες!!!Γερο-μύστης
06 Ιανουαρίου, 2015
χαρας το κουραγιο σου, χαλαρα μετα το Β.μπενακη το πιο ξεχασμενο από τω Θεο τσαρδι ... και η κοπελα ΦΟΥΛ ρομαντικη Ναι!Ναι!Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3