Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τσάρκα αρχικά Φυλής, όπου συνάντησα μέλη όπως milepetroza και φούρναρη και ενώ ο συναγωνιστής milepetroza γάμησε ρενάτα στο 66α, συνάντηση με πρόεδρο στο τσαρδί και ανταλλαγές ευχών ... συνέχεια, φούρναρης και milepetroza πήγαν να φάνε Αγίου μελετίου ενώ εγώ πήγα στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β να πάρω την Αλέξια, η οποία την τετάρτη φεύγει για πάντα από Ελλάδα, πάει ρουμανία και ύστερα αγγλία.


Είσοδος στο σαλόνι, ημουν εγω και ένας αλλος, βγαινει η αλέξια με αναγνωρίζει, μπαίνω δωμάτιο ο τυπος φεύγει. Αλλάζω κι έρχεται η κοπέλα. Τα είπαμε για αρκετά λεπτά στο κρεβατάκι και ξεκινάμε την μάχη.

Η αλέξια έφερε το κορμί της κοντά μου ενώ παράλληλα μου έπαιζε τον πούτσο, εγώ φίλαγα όλο το κορμί της από την κορυφί εως τα νύχια, λαιμό, πλάτη, κωλομέρια για να φτάσω στο νινί της. Σταμάτησε να κανει το ο,τιδήποτε καθώς εγώ έγλυφα το λίγο αξύριστο νινί της, ενώ πέρασα και για λίγα δευτερα από την ρομαντική της σούφρα. Πρέπει να κάτσαμε 4 λεπτά στο έτσι, δηλαδή, εμένα να γλύφω και αυτή να απολαμβάνει.

Συνέχεια, με περασμα καπότας και τσιμπουκι face to face να χαζευω και θωπεύω το κορμί της, ενω παραλληλα το φίλαγα σπιθαμή προς σπιθαμή. Και ενώ ήμουν έτοιμος για μαχη την βάζω στα 4, το χώνει μέσα και αρχίζω να γαμάω σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραία σταση με κοιταζε από τον καθρέπτη ενώ έβγαζε διακριτικούς αναστεναγμούς.

Συνέχεια την βάζω σε κανονική στάση, όπου της λέω θέλω να γλύψω το μουνί σου. Χωρίς δευτερη κουβεντα με αφήνει να τις κανω solo γλυφομούνι. Έκατσα ενα 6-7 λεπτο στο έτσι, χαλαρωσε, μου έλεγε πως να ρυθμίσω την γλώσσα μου, ενώ αυτή τα έιχε παίξει, σε κάποια φάση βάζω το δαχτυλο μεσα της να την γαμησω ενω την εγλυφα παραλληλα και το μουνι της ηταν μεσα στα υγρα. Η ευγενική υπηρεσία χτυπησε πορτα αλλα αυτη δεν εδωσε βαση, ουτε εγω βεβαια, συνεχισα στο ετσι, της άρεσε στο τελος. Μετα το περας της διαδικασίας ετούτης, της λέω για τσιμπουκι στα γόνατα ετσι οπως ήμουν, ωραίο τσιμπουκάκι με εφτιαξε ύστερα από το επίπονο γλυφομούνι.

Τελευταία σταση, κανονική,μου ειπε να μην την φιλήσω στα βυζια γιατι την ξενερώνει αυτό, οπου εκεί ύστερα από αρκετά λεπτά και ύστερα από το χτύπημα της πόρτας τελείωσα, τα είπαμε, δεν έφυγε αμέσως και ας ειχε δωμάτιο μετά... ανανεώσαμε το ραντεβού για το μελλον, καθώς φεύγει για πάντα από ελλαδα και από το επαγγελμα.Εμμμμ παει Αγγλία ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη θα ερχεται διακοπες που ειναι ωραια !!!


ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ) ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2015
Γιατί αντίο σταματάς το άθλημα ?
Η
ηδονοβλεψίας
06 Ιανουαρίου, 2015
οχι χαιρετω την κορασιδα !!Μεγάλο χαμόγελο
06 Ιανουαρίου, 2015
το χασα(με) το κορμι πατριωτη! πριν προλαβω να το δω!ΓλώσσαΧαμόγελο... δε βαριεσαιΣπασίκλαςΝαι!!
ΤΤ
ταδε ταδοπουλος
06 Ιανουαρίου, 2015
@ταδε ηταν αρκετο καιρο στο τσαρδι αυτο, πως και δεν προλαβες ??
06 Ιανουαρίου, 2015
εχω και εγω κατι κοινο με τις ιεροδουλες, ειμαι μαγειρακι και δουλευω οταν γλεντουν οι αλλοι!Ολες αυτες τις μερες ημουν και εγω 2η βαρδιαΓλώσσαΧαμόγελο + οτι ειχαι παθει κοκομπλοκο με μια κορασιδα που δουλευει σε κοντινο τσαρδι Γλώσσα!! τελεικα πηρα σημερα ρεπο απο την σημαια! Παω να τσεκαρω-πετσωσωΝαι!!!!
ΤΤ
ταδε ταδοπουλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5