Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
η ελενα ειναι ενα πιπινιο γυρω στα 23-25 η οποια εμφανησιακα ειναι πατουρα και το ξερει, και ισως για αυτο ειναι διαδικαστικη επι των υπηρεσιων της οπως καθε ρωσιδα.
Στα του αγωνως ομως, περνοντας στο δωματιο κανει εντυπωση η ανακαινιση του που θυμιζει στουντιο, πολυ καλο κρεβατι ακομα και για στουντιο. το μονο που θυμιζει ντελο ειναι η παλια βρυση που αν εισαι καπως ατσουμπαλος μπορει να σου μεινει στο χερι. Εμμμμ
Η ελενα δεν αργησε να ερθει ειπε ενα σκετο γεια εβγαλε εσωρουχα και φορεσε την καποτα πιπιλα για να μου την περασει στον πεσμενο (μην πω εξαφανισμενο λογο κρυου) πουτσο μου, ουτε χαδια ουτε φιλια ουτε τπτ. αφου με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε ανεβηκε πανω μου ανεβοκατεβαινοντας μηχανικα και χωρις ιχνος συμμετοχης. με προτροπη μο0υ γυρισαμε στα 4 που απο τα νευρα μου υπηρξα υπερ του δεοντος βιαιος στις ωθησεις Κατσικογάμης μου πραγμα που απεσπασε μερικα βογγητα απο μερους της. καταθεση σε αυτη την σταση και αποχωρηση της απο το δωματιο πριν καν προλαβω εγω να κατεβω απο το κρεβατι. δυστυχως δεν θα την ξανατιμησω την κορασιδα, αν και θα την πατησουν πολλοι συναδελφοι μιας και ειναι πραγαμτικα πολυ ομορφη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
30
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού