Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
«Καλημέρα, χρόνια πολλά!»
«Χρόνια πολλά, να 'στε καλά!... Η Μίλα μας είναι, γλυκότατη (sic), πανέμορφη κουκλίτσα που έχουμε, προφέρει: ελεύθερο στοματικό τελειωτικό άμα θέλετε, από πάνω, από κάτω, πισωκολλητό, 69, ελεύθερη (sic) πιασίματα και παίρνει 20 ευρώ. Αστεράκι, γλύκα και θα περάσεις φανταστικά!»
Απ' το κουζινάκι του οροφομπουρδέλου εμφανίστηκε, φορώντας ένα σκούρο εσωφόρι, η γνωστή ιερόδουλη. Αψηλή (αρκετά αψηλή πάνω στα πορνοτάκουνα), γεροδεμένη, μονοκόμματη, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και λεπτά χείλη, μεσαίο, όχι τόσο καλοσχηματισμένο, στήθος.
«Γεια σου Μίλα! Καλά είσαι;», ρώτησα. «Καλά!», απάντησε με τη λεπτή φωνή της. «Οκέι», συμφώνησα συνεχίζοντας να την κοιτάζω χαμογελώντας.
«Πολύ καλή μωρό μου, πολύ θερμή κοπέλα, δοκίμασε να δεις τι ευχαριστημένος θα μείνεις!», πρόσθεσε η υπηρεσία. «Εντάξει, μπορεί να περάσω λίγο αργότερα, ευχαριστώ πολύ», είπα και σηκώθηκα. «Εδώ είμαστε εμείς. Προς το παρόν περιμένουμε σεφτέ!», μ' ενημέρωσε η τσατσά.
Επέστρεψα μετά το τέλος της τσάρκας. Η υπηρεσία μού χαμογέλασε. Αμέσως της έκανα γνωστό πως θα περνούσα, ενώ δίνοντάς της το εικοσάρικο ζήτησα λίγο χρόνο για να πλυθώ. Τότε μου έδειξε ένα άλλο δωμάτιο, από εκείνο που είχε σκοπό να με βάλει και μου έφερε μία καθαρή, φρεσκοσιδερωμένη πετσέτα προσώπου, με την οποία σκουπίστηκα μετά απ' το ζεστό ντουζάκι.
'Επειτα από λίγο η πόρτα άνοιξε. «Γεια σουου! Τι κάανεις;». 'Ηταν η Μίλα εκείνη που ενδιαφερόταν να μάθει, ενώ προσεγγίζοντας το κρεβάτι, πάνω στα καθαρά σεντόνια του οποίου βρισκόμουν ξαπλωμένος, έβγαλε το εσωφόρι της (παρατήρησα ένα τατουάζ στο υπογάστριο) και καπακώνοντάς με ξεκίνησε ένα δυνατό γλείψιμο, από τις θηλές μέχρι τ' αυτιά μου, μαζί με ήπιες δακωματιές και ηχηρά φιλιά.
«Ααα, μπράβο, έτσι!», έκανα εγώ με ηδυπάθεια, ανάμεσα στα «μμμ» και τα «ματς-μουτς» της.
Βλέποντας το πουλί μου σηκωμένο ρώτησε: «Πίπα προφυλακτικό;». Για μια στιγμή αμφιταλαντεύτηκα, αλλά τελικά της είπα να με "σκουφώσει". Η ικανοποιητική πίπα πραγματοποιήθηκε αφού πρώτα μετακινήθηκε ανάμεσα στα σκέλια μου. «Αρχίδια γλείφεις καθόλου;», ρώτησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα πεολειχίας. Ρούφηξε κι έγλειψε τους γεννητικούς μου αδένες μέχρι που της ζήτησα να με καβαλήσει. Της έριξα κάμποσες ψωλιές, ενώ κι εκείνη "βιδωνόταν", στριφογύριζε και τριβόταν με πάθος. Δεν το ένιωθα όμως να έρχεται...
«Πισωκολλητό καλύτερα, πάμε πισωκολλητό!», είπα μετά από λίγο, δείχνοντάς της με τα χέρια μου. «ΑΑΑ!... ΑΑΑ!... ΩΩΩ!... ΑΑΑ!...», την άκουγα να κάνει καθώς το καυλί μου παλινδρομούσε το μουνί της. Τώρα ήταν καλύτερα. Συνέχισα έτσι χωρίς να παραλείπω να την κωλοχαστουκώνω. Το "τέλος" ήρθε έπειτα από ένα γρήγορο, βαθύ, ολιγοδευτερόλεπτο "μέσα-έξω". 'Εγειρα πάνω της και στη συνέχεια ξάπλωσα πλάι της. Με φίλησε πολλές φορές στα μάγουλα χαμογελώντας. Της έδωσα να καταλάβει πως ήθελα να με φιλήσει και στο στόμα. Πραγματοποίησε την επιθυμία μου. Τότε εγώ "ψαρεύοντας" τη γλώσσα της τη ρούφηξα "διψασμένα" κάνοντάς την να σουφρώσει ελαφρά το μέτωπο. Μετά το σύντομο φιλί συνέχισε να μου χαμογελάει.
Πριν φύγει τη ρώτησα από πού καταγόταν. «Από Ρωσία είσαι;». Απάντησε: «Ουκραίνα!». Επίσης θέλησα να μάθω την ηλικία της. «Πόσο χρονών είσαι;». Δεν καταλάβαινε. «25, 30, 35;», πρόσθεσα. Τότε μου έδειξε με τα δάχτυλά της. Δέκα. Στα μούτρα σου! 'Αλλα δέκα. Στα μούτρα σου! Μία ανοιχτή παλάμη (στα μούτρα σου! Χε χε χε) κι ένα δάχτυλο.
'Εφυγα αφού έκανα άλλο ένα ζεστό ντουζ χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υγρό κρεμοσάπουνο. 'Εξω απ' την κεντρική εξώπορτα του μούλτιπλεξ μπουρδέλου, παρατήρησα τα υπολείμματα απ' το σπασμένο ρόδι της πρωτοχρονιάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Μίλα
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού