Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ψιλόβροχο στην πόλη σήμερα, και οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από όλους αυτούς που δεν ξέρουν που θέλουν να πάνε, αλλά... πάνε!

Εγώ είχα βάλει στόχο σήμερα τον συγκεκριμένο οίκο, μια και οι φωτογραφίες στο αντίστοιχο thread έδειχναν ενδιαφέρουσες Έρωτας

Παρά του ότι η ώρα δεν θα έπρεπε να θεωρείται ώρα αιχμής, ο παράδρομος ήταν σχετικά γεμάτος, στην πλειοψηφία τους πιτσιρικάκια (μάλλον ξεκίνησαν να ξοδεύουν τα χρήματα από τα κάλαντα), και πολλά σπίτια ήταν κλειστά (τι διάολο διακοπές πήγαν όλες?)

Μπαίνοντας στο Νο14 (που εκ παραδρομής φαίνεται σαν Νο8), συνάντησα μια καινούργια τσατσά, με την κλασική Ρώσσικη φάτσα, πλαστικοποιημένα βυζιά και έκφυλο βλέμμα (άνετα την κάρφωνα). Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και αν ήθελα να περιμένω, μια και ΄"είναι κούκλα, κάνει καλή περιποίηση, και θα το απολαύσεις". Πράγματι μετά από 1-2 λεπτά εμφανίστηκε η Άντζελα, και πραγματικά η παρουσία της γέμισε το σαλονάκι. Ψηλή, με μακρυές ποδάρες, εντυπωσιακά οξυζενιασμένα μαλλιά (extensions), πολύ όμορφο πρόσωπο, tattoo στα δεξιά πλευρά (και στην πλάτη από ότι είδα μετά), και υπέροχες βυζάρες. Φορούσε μόνο το στριγκάκι της, και έτσι οι βύζοι με μάγεψαν, και χωρίς δευτερη σκέψη πλήρωσα το 30αρι και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο. Όταν έμπαινα η τσατσά με ρώτησε αν ήθελα το μεγάλο πρόγραμμα, αλλά αρκέστηκα στο "απλό".

2-3 λεπτά μετά, ήρθε και η κοπέλα, η οποία βγάζοντας το εσώρουχο που φορούσε, ήρθε και έπεσε πάνω μου. Φυσικά το στήθος της τιμήθηκε δεόντως, αν και μύριζε αρκετά τσιγαρίλα. Επέτρεπε παιχνίδι έντονο και σφικτό, και δάκτυλα πάνω αλλά όχι μέσα στο μουνάκι. Την ρώτησα τι περιλαμβάνει το "μεγάλο πρόγραμμα" και μου ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι και πρωκτικό, όχι για τα λεφτά, αλλά για την υγιεινή της. Το μεγάλο πρόγραμμα περιλαμβάνει 69, δονητές, και πιο χαλαρό χρόνο. Την ώρα που εγώ της έγλυφα τα βυζιά και έτριβα το μουνάκι της, αυτή είχε επιδοθεί σε χάιδεμα και τρίψιμο του οργάνου με τα χέρια και τα πόδια της. Όταν ένιωσε το όργανο έτοιμο, πέρασε γρήγορα ένα προφυλακτικό, και ξεκίνησε μια υργή και ρουφηχτή πίπα. Είχε καλή θέση στο σώμα της, αφήνοντας με να παίζω μαζί της.

Για να μην έχουμε πρόωρο τέλος, την διέκοψα και την γύρισα αμέσως στα 4 Κατσικογάμης . Στήθηκε πολύ όμορφα, σπάζοντας την μέση όσο πρέπει, και με ευκολία γλίστρησε το όργανο μέσα της. Παρά του ότι δεν είχε κρέμα, το πράμα ήταν δουλεμένο φουλ, και η αντίσταση λίγη... Πέρασε το χέρι της από κάτω γραπώνοντας τα @@ μου, και δίνοντας ένα ωραίο ρυθμό. Όταν πλησίασα το δάκτυλο μου στην πίσω βαλβίδα, μου έκανε ένα διακριτικό νόημα να μην το κάνω, και έτσι συνέχισα σφίγκοντας την, και χώνοντας τις άκρες των δακτύλων μου στην μαλακιά σάρκα της. Έτσι ήρθε και το τέλος μετά από λίγο.

Τελειώνοντας, με ενημέρωσε ότι θα μείνει μέχρι 9-1, και θα ξαναέρθει μετά από 1,5 μήνα. Τα κορίτσια λέει θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, οπότε να επισκεπτόμαστε τον οίκο συχνότερα.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία της είναι εντυπωσιακή, οι υπηρεσίες της αρκετά καλές, και η διάθεση της μια χαρά.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.742
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού