Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή βράδυ στις 20.30. Δούλευαν η Αντζέλικα( έχω να την δώ πολύ καιρό , απο την πρώτη μέρα που την πρωτοείδα έχει πάρει και άλλα κιλά η κωλάρα της έχει γίνει ακόμα πιο τεράστια , μάλλον την μυεί στον ελληνικό τρόπο κατάποσης φαγητού έλληνας αγαπούλης που τους πέτυχα δυο τρεις φορές σε ψητοπωλείο...)και η Ιβάννα. Αποφάσισα ή για να πώ την αλήθεια απο πρίν είχα αποφασίσει ότι αν δούλευε η Ιβάννα θα πέρναγα.
Πλήρωσα και πέρασα στο πρώτο δωμάτιο αριστερά , αυτό με τον λουλουδένιο τοίχο , ενώ είδα ότι έχουν βάλει στο δωμάτιο και ένα μακρόστενο πώς να το πω , σκαμπό παγκάκι ανάκλιντρο...όπως και να το λένε εμένα μου χρησίμεψε. Ενώ φρεσκαριζόμουν στον νιπτήρα ήρθε η Ιβάννα , χαμογελαστή και ευχάριστή όπως στο σαλονάρισμα. Η Ιβάννα είναι μια κοπέλα 26 ετών απο την Ρωσία , με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά. Εχει κανονικό σώμα αλλά χαλαρό και 3άρι βυζί ελαφρώς πεσμένο. Τώρα σχετικά με το ύψος της , με τα τακούνια(μικρό μέγεθος)ήταν στο ύψος μου , μόλις με χαιρέτησε της είπα ότι είναι πολύ ψηλή μου απάντησε(μιλάει αγγλικά με πάρα μα πάρα πολύ ρώσικη προφορά...)περίμενε , έβγαλε τα τακούνια της και ήρθε και με αγκάλιασε και μου είπε μάντεψε , απάντησα 1.78 και έπεσα μέσα.
Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και αφού της αφαίρεσα το στηθόδεσμό και τα βυζιά της. Τα γλωσσόφιλλα διακριτικά τα απέφυγε. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι , προκαταρκτικά μηδέν , κατέβηκε κατευθείαν κάτω χαμηλά στα πόδια μου, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε πίπα η οποία ήταν πολύ χαμηλότερη των προσδοκιών με βάση τα όσα είχα ακούσει γι αυτήν. Μονότονη ρηχή καθόλου υγρή , αρχίδια δεν έγλυψε καθόλου αλλά ούτε εγώ της ζήτησα. Της ζήτησα να την γλύψω , έβγαλε το μαύρο στρινγκάκι της και γύρισε σε στάση 69. Εκεί διαπίστωσα ότι είχε κρέμα στο μουνι της. Την σκούπισε με το μοναδικό μωρομάντιλο που είχε φέρει μαζί της στο δωμάτιο και μόνο όταν της το ζήτησα. Μείναμε σε στάση 69 σίγουρα για κάνα 7λέπτο μίας που έδειχνε να της αρέσει , βέβαια δεν μπορώ να πω και εγώ το ίδιο για την πίπα της , μίας και αντί να βελτιώνεται ίσα ίσα που χρησιμοποιούσε περισσότερο χέρι και με μαλάκιζε παρά με έγλυφε. Αν δεν της έλεγα να σταματήσει δεν θα σταμάταγε.
Σηκώθηκε να πάρει το προφυλακτικό , σηκώθηκα και εγώ και πήγα και κάθισα στο παγκάκι. Έκανε βαθύ κάθισμα και μου έγλυψε λίγο ακόμα τον πούτσο μου , πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με δική της πρωτοβουλία , κάθισε πάνω στον πούτσο μου έχοντας την πλάτη της γυρισμένη προς τα εμένα , ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ μάλαζα τις βυζάρες της. Αλλαγή στάσης την έβαλα να στηριχτεί με τα χέρια της όρθια στον καθρέπτη , την γαμούσα στα όρθια πισωκολλητα με αυτήν να κοιτάει απο τον καθρέπτη και να βογγάει. Αλλαγή στάσης και μεταφορά στο κρεβάτι όπου την έστησα στα τέσσερα , δυνατό γαμήσι όπου της έριξα και μερικά κωλοσκάμπιλα , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω την ρώτησα που θέλει να τελειώσω και απάντησε όπου θέλεις...Σταμάτησα βγήκα απο μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό και της απάντησα στο στόμα...Χαμογέλασε , σηκώθηκα και κάθισα ξανά στο “παγκάκι” , έσκυψε και αρχικά μου έκανε ισπανική , μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , μετά ξανά ισπανική και όταν έφτασα στο αμήν με το χέρι μου της έβαλα τον πούτσο στο στόμα της όπου και το γέμισα με τα υγρά μου. Με ρούφηξε μέχρι να στραγγίξω.
Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου , πήγα με την σειρά μου να πλυθώ στον νιπτήρα , αυτή φόραγε τα εσώρουχα της και μιλάγαμε για διάφορα , ήρθε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και με καληνύχτισε ενώ ανταλλάξαμε ευχές και για την καινούργια χρονιά.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά. Η Ιβάννα δεν βιάζεται καθόλου , είναι ευχάριστη και πολύ επικοινωνιακή , η πίπα της με απογοήτευσε αλλά στο γαμήσι σκυλί του πολέμου , αντέχει και έχει συμμετοχή ενώ όπως είπε , επειδή είναι αρκετά ψηλή και οι περισσότεροι πελάτες της είναι πιο κοντοί απο αυτήν όταν βλέπει ψηλούς θέλει να τα δίνει όλα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιβάννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.072
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2014
σμυρνη δεν νομιζω να ενδιαφερει καποιον που και με ποιον παει και τρωει η κοπελα. Αυτα ειναι προσωπικα της θεματα
30 Δεκεμβρίου, 2014
οταν καποιος ειναι σε δημοσιο χωρο δεν ειναι προσωπικιο δεδομενο, ουτε ειναι κατακριτεο να αναφερθει
Οι κριτικες και ενημερωσεις του Ν ΣΜΥΡΝΗ ειναι παντα χρησιμες, εμπεριεστατωμενες και αντικειμενικες
Εγω εχω βοηθηθει απο τα γραφομενα του
Μακαρι να υπηρχαν και αλλα μελη σταν τον Ν ΣΜΥΡΝ
31 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν ειπα "προσωπικο δεδομενο" ειπα "ειναι προσωπικο της θεμα" που δεν αφορα τα μελη του σαιτ. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3