Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
την Ρωσιδα μιλφ Αννα την γνωριζω τουλαχιστον 5 χρονια απο τοτε που εργαζοταν σε κρυφο οικο σε ενα διαμερισμα στην Κυψελη
Ειναι ενα απο τα στανταρακια μου αν και παρεξηγημενη απο τον πολυ κοσμο που την εχει ονομασει 'μυστηρια" για τον λογο οτι ειναι πολυ ψυχρη στο σαλονι και εχει ενα παγωμενο και ψυχωτικο θα ελεγα βλεμμα.
Και εγω την πρωτη φορα που την ειχα αντικρισει, αν και μου αρεσε πολυ το κορμι της εκανα να φυγω σκεπτομενος οτι με τετοια μουτρα στο δωματιο θα φαω τα μουτρα μου...τοτε η υπηρεσια του κρυφου οικου μια ελληνιδα (καλη της ωρα) πολυ παλια καραβανα της πιατσας με διαβεβαιωσε οτι ετσι ειναι το στυλ της αλλα στο δωματιο θα αποζημειωθω. Και δεν εχασα. Δεν εχασα καμια απο τις πολλες φορες που την εχω παρει.
Ετσι και σημερα στην παρθενικη μου επισκεψη στον νεο οικο της οδου Διδυμου 22 την ειδα και αυτοματα εβγαλα το 20αρι και περασα στο κοκκινο δωματιο.
Λιγα λογια για τον νεο οικο.
Παρα πολυ ομορφος και καλος. Ανακαινισμενη μονοκατοικια του μεσοπολεμου με πολυ γουστο στο εσωτερικο, καθαρα δωματια, ωραια κρεβατια και πολυ ζεστη ατμοσφαιρα. Καμια σχεση με τα κιτς μαγαζια του σωρου. Θα μπορουσε να ειναι στουντιο, μονο που λειπει η ντουζιερα και η τηλεοραση απο τα δωματια.
Εχεις την αισθηση οτι μπαινεις σε ενα κανονικο σπιτι και οχι σε μπουρδελο. Μπραβο πολυ καλη δουλεια!
Η υπηρεσια η γνωστη μελαχρινη με το κοντο μαλλι και τα γυαλακια παντα χαμογελαστη και εξυπηρερικη, αν και η ευγενεια της ειναι σε τετοιο βαθμο που πολλοι πελατες ενοχλουνται!
Περιγραφη Αννας:
Ρωσιδα σχετικα ψιλη ηλικιας κοντα στα 40 πλεον
Αδυνατο κορμι με επιπεδη κοιλια ωραια ποδια και κωλος. Μαυρο μακρυ μαλλι σπαστο
Σιλικονατα στηθη πολυ σκληρα νουμερο 2, και πολυ καλη επιδερμιδα μαυρισμενη με σολαριουμ. Εχει εναν ωραιο αερα οταν περπατα πανω στα τακουνια. Αερα ξεπεσμενης ντιβας που ξεπεσε στους ελληνικους οικους ανοχης. Προσωπο ουτε ομορφο ουτε ασχημο, ματια μπλε και βλεμμα ψυχρο.
Στο δωματιο ομως ειναι παρα πολυ καλη. Ξερει ν αχαιδευει πολυ αισθησιακα ολο το σωμα, ασχολειται μαζι σου και κανει σουπερ στοματικο αργο και βασανιστικο με τη γλωσσα της χωρις να βιαζεται σε σημειο που μπορει να σε τελειωσει ανετα εκει
Πολυ καθαρη και στο σεξ ξερει να στηνεται καλα οπως επισης συμμετεχει πολυ καλα.
Επισης αν της μιλησεις αγγλικα ανταποκρινεται εχει χιουμορ και ανοιγεται, αποκαλυπτοντας μια ποιο ζεστη και ανθρωπινη πλευρα της στο δωματιο
Για εμενα ειναι μια σιγουρη επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.622
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2014
Μια χαρά είναι το μιλφάκι...αυτά τα περί "μούτρων" κτλ,τα ακούω βερεσέ...Γερο-μύστης
27 Δεκεμβρίου, 2014
Ποιά βάρδια δουλεύει;
28 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν εχει στανταρ βαρδια
28 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γεια σου φιλε Zero πραγματικα η Αννα αν δεν ειχε αυτες τις διακυμανσεις στην αποδοση της θα εκανε φοβερη δουλεια γιατι σε ολη την διδυμου εχει το καλιτερο σωμα πραγματικα σε σχεση με τις αλλες
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4