Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας πρωινές καυλες είπα να καταθέσω μέρος του μισθού μου στα αμαρτωλά σοκάκια του αγοραίου έρωτα !Ναι! Πήγα πρωί πρωί και μαζί μου ήταν ένας συναγωνιστής ο οποίος έκανε παράπονα στην τσάτσά για τα φώτα !μου είπε πως ειναι χρόνια στην πιάτσα και τα ξέρει !τεσπα !
Η αντζελικαειναι ένα κουκλάκι 25 χΡ από την Ρωσία ! Έχει καστανόμαλλάκι λίγο πιο πάνω από τους ώμους ,πονηρή όμορφη φατσούλα κ ένα ωραίο θυληκο σωμα με απίστευή κολαρα !
Στα ενδότερα η κοπέλα έδινε φιλιά παντού !το τσιμπούκι τις πολύ καλό !φορούσε ένα ωραίο μαύρο κορμάκι και ήταν σκέτη κόλαση !την γαλησα σε πολλές στάσεις !στο τέλος δν άντεξα την έστησα στην άκρη του κρεβατιού και χάθηκα στην τέλεια κολαρα τις !έγλυφα με μανία το μουνάκι τις και τα ωραίο Κολομερια τις !σκεφτόμουν πως πρέπει να βγει ένα επάγγελμα κριτικός μουνιου :-P!όπως η κυρία στο Σκάι που δοκιμάζει τις διάφορες μαλακιες που φτιάχνουν η σεφ !το μουνάκι τις αντζελικα είναι πράγματι θεσπέσιο έδεσμα !η τσάτσά δν ενόχλησε καθόλου !φεύγωντάς με χαμόγελο έκατσα στο αμάξι κ αναψα ένα ωραίο ιταλικό πούρο -αυτά απτό περίπτερο,μην φαντάστειτε :-P -με παρέα ένα fredo capuccino !το δικο μου πουτσινο εμειναι πολυ ευχαριστημενο!αυτά από εμένα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
2.362
Πόντοι:
2.405
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2014
ωραίος ! Ματάκι
28 Δεκεμβρίου, 2014
ο μουναρος της χρονιας και η ιβανα δεν παιζονται εφυγε το Ντενισακι αλλα ηρθαν δυνατα λιγο αλλαγη ολο το ιδιο κρεας θα τρωμε .
εχει ωραιο καθαρο μουνακι σε γλυφει και παντου απο την κορφη εως τα νυχια σε κανει τουρμπο εγω την πηρα χτες και απο κωλο με 30 ευρω+γυμνο τσιμπουκι και 69 . Σε κανει και ωραιο ισαπσνικο διχως να βιαζεται . την δινω 10 σε ολα . Ο χωρος ανακαινιστηκε χτες τελειωναν με το κατω στην καρλα.
ωραιος ο mpourdelomania Ναι!Ναι!Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2