Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...


Επειδη λευτα δεν υπαρχουν, δεν αξιζει να τα πεταμε....!!!!
Παρκινγ καλο,κανενα προβλημα, δωματιο καθαρο, ολα καλα...Η τσατσα πολυ μαγκια να σου σηκωθει η τριχα....(α στα διαλα μωρη)Ναι!Ναι!Ναι!

Βγαινει η κοπελα, ομορφο τουμπανο που τρελενεσαι...μελαχροινη τακουναρες ΒΥΖΑΡΕΕΕΣ.....ακουω και τα α ου απο τους υπολοιπους και λεω θα περασω....

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗ.....

Η κοπελα ειναι η απολυτη ξεπετα...συμφωνω στο επακρο με τον sexdreamer απο κατω...δεν μπορω να περιγραψω καλυτερα. Η τυπισσα, το μονο πραγμα που βλεπεις και θες να περασεις, τα ΒΥΖΙΑ...... δε σε αφηνει να τα πιασεις επειδη πονανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω το μυαλοΓερο-μύστηςπριν την ψωληΜαλακία σε οσους σκεφτονται να την τιμησουν....ειναι μεγαλη ξεπετα, καλυτερα τραβηξτε μαλακια....δεν αξιζει....ελπιζω να εσωσα απο τον λαο κανενα 15ευρω....Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!

γαματε γιατι χανομαστε Γλώσσα

ΥΓ: το επιπεδο στο μεταξι εχει πεσει πολυ....Λύπη ελπιζω να διορθωθει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
79
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2014
Τύπε,μάλλον έφαγες φόλα...από ότι καταλαβαίνω...Γλώσσα
26 Δεκεμβρίου, 2014
Οσοι εχουμε περασει μαζι της εχουμε ενημερωσει στις κριτικες και αλλου για το τι εστι Μισελ.Αλλα φαινεται αυτο δε σε απετρεψε να περασεις μαζι της οποτε αδικα διαμαρτυρεσαι και εχεις νευρα.Μη κανεις ταχα οτι δεν ηξερες.Σε μενα οταν ειχα περασει στο δωματιο ηταν εριστικη ,με καμια διαθεση,προκλητικη ξεπετα.Χρειαστηκε να της νευριασω και να της το παιξω ζορικος για να μπορεσω να κανω τη δουλεια μου.Δεν υπηρχε περιπτωση να της τη χαρισω οπως εχει αυτη σχεδιασει στο μυαλο της οτι θα κανει.Ο σκοπος ομως ειναι να μη πηγαινουμε για να συγχιστουμε αλλα να περασουμε καλα.Και η Μισελ ειναι φανερο οτι δε σεβεται αυτο που εχει επιλεξει η ιδια να κανει οποτε δε τη σεβομαστε και μεις αφου απλως απο τοτε δε τη ξανατιμησα.Απο κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του.Απορω αν εχει ακομα πελατεια,δηλαδη αν λογω βυζιων ξεγελιουνται καποιοι για να περασουν στο δωματιο.
26 Δεκεμβρίου, 2014
Το επίπεδο στο μετάξι δεν έχει πέσει απλά, έχει κατακρημνιστεί! Χυμένα βρώμικα σεντόνια, βρώμα μασχαλίλα αρχιδίλα βρώμικη σφουγκαριστίλλα. Μυρωδιά ρουλέττας σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων. Δεν αξίζει η έκπτωση από 20 σε 10 ευρώ...απλά. Τώρα όσο για την συγκεκριμένη κοπέλα που περιγράφεις, εγω δεν την ξέρω αλλά θα σου πω το εξής σε απάντηση και προς τον Κολλέτη ο οποίος έχει ένα δίκιο αλλά: Φανταστείτε, ότι σε αυτό που περιέγραψα παραπάνω, ζουν ένα 8ωρο κάθε μέρα σχεδόν και όχι μόνο αυτό άλλα ανέχονται και κάθε πακιστάνο βρωμιάρη ζώο ο οποίος έχει να κάνει μπάνιο 2 μήνες και έρχεται να ξεσπάσει την αγαμία του την 5χρονη επανω σε αυτές τις κοπέλες. Επιπλέον τα νεύρα της τσατσάς προς την ιερόδουλη λόγω που έχει πέσει η πιάτσα. Η ξενέρα που έχουν πιστεύω τους βγάζει αυτήν την συμπεριφορά. Σπάνια γίνεται αυτό αλλού και εκεί είναι ακριβώς το πρόβλημα το οποίο κάνει τον φαύλο κύκλο και ουσιαστικά έφερε το τέλος στο μετάξι: Επέτρεψαν κάθε τελειωμένο βρωμιάρη ξένο να μπαίνει μέσα (θα μου πείτε είσαι μαλάκας ρατσιστής? όχι αν το πιστεύετε αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όποιον ξένο έχω συναντήσει σε μπουρδέλο ΒΡΩΜΑΕΙ απίστευτα).Δυστύχώς έχουν διώξει όλους τους Έλληνες από εκεί. Εγώ έχω κονέ γιατρό και μου λέει ότι από Πακιστάνια κινέζους κτλ, έχει γεμίσει το ΕΣΥ ηπατίτιδες και άλλες αρρώστιες. Είναι λοιπόν να πηγαίνω να μοιράζομαι το ίδιο στρώμα και γυναίκα?? ψυχολογικά και μόνο. Κάποτε Γερο-μύστης σε αυτόν τον δρόμο πραγματικά θυμηθείτε τι λέω, θα κλείσουν τα μπουρδέλα και θα γίνουν καφενέδες και καφετέριες όπως στο Ψυρρή γιατί πραγματικά για μπουρδέλα δεν κάνει άλλο.
27 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε Kolletis, συμφωνω.. Ειλικρινα δεν ειχα δει τιποτα για εκεινην και μια απο τις λιγες φορες που μπηκα απο ενστικτο και μονο... τωρα που ξερω ομως εγω δεν ξανα περναω. Συμφωνω και με τον denborotisvromomounes για το τι τραβανε αλλα λιγος σεβασμος σε αυτους που φερονται σωστα δεν χαλασε ποτε κανεναν...Χμμμ;Ναι!Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
29 Δεκεμβρίου, 2014
Η Μισέλ είναι η αδερφή της Εστέλ.Και στο γαμήσι έχουν πολλά κοινά σημεία μηχανικότητας και ξεπέτας.Βέβαια η Εστέλ το χει βελτιώσει λίγο το σύστημα λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας πλέον και επανηλειμμένων ψωλών που δέχεται(ψωλοσυρροή γίνεται).Η δε Μισέλ μεγαλύτερη σε ηλικία ,λίγο σπασμένη πλέον απλά σιχάθηκε τας ψωλάς και ξεπετάει όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Β
βορδελογυρισμένος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5