Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 11 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μπέτυ είναι μία τραβεστι με μουνι και πέρνει 20 ευρω.Της είπα πως ήμουν παθητικος και με ρωτησε εα΄ν θα ήθελα να φέρει τους δονητές της. Αρνηθηκα μιας και ειχα το δικο μου στραπον των 15 εκατοστων. Μου έκανε κομπλιμαν και για την κολονια μου Κουλ. Το δωμάτιο που με έβαλε ήταν πολύ μικρό , τόσο μικρό που δεν βόλευε να φορέσει το στραπον και με γάμησε κρατόντας την πλαστική πούτσα στο χέρι. Την επόμενη φορά μου είπε πως θα με βάλει στο μεγάλο δωμάτιο για να με γαμήσει φορόντας το στραπόν Γλώσσα.
Οταν μπήκε μέσα μου είπε τι όμορφο πουτανάκι που ήμουν και πόσο ήθελε να με ξεκωλιάσει Γλώσσα. εγώ την έστειλα να πλυνει τα χέρια της για να τις γλύψω τα δάχτυλα. Καθώς της τα έγλυφα εκείνη μου έριχνε σκαμπιλάκια στα μάγουλα Γλώσσα. Επίσης μου είπε πως το γαμίσι θα το πηγαίναμε σιγα σιγά. Φορόντας καπότα άρχισε να μου γαμάει την κωλοτρυπίδα με το δάχτυλό της Γλώσσα. Με διέτσξε να γυρίσω στα τέσσερα και άρχισε να μου κάνει πινέλο με το στραπόν αλοίφοντας την κρέμα στην τρύπα μου Γλώσσα, μετά σιγά σιγά μου τον έχωσε μέχρι τα αρχίδια και άρχισε να με γαμάει Ναι!. Μάλιστα όταν κάποιοι μπήκαν στο σαλόνι με άφησε μπρούμιτα με τον δονητή στον κώλο για να τους πει πως είχε πελάτη και να ερχόταν εάν ήθελαν αργότερα. Συνέχισε να με γαμάει μπρούμτια χτυπώντας μου δυνατά τον κώλο με τα χέρια της και ανάσκελα πέζοντας το καυλάκι μου κα χώνοτνας τα δάχτυλά της στο στόμα μου βαθιά λέγοντάς μου πως ήμουν το πουτανάκι της , το γαμημένο πουτανάκι της , η καριόλα της και πως η κωλοτρυπά μου ήταν σαν μουνάρα Γλώσσα. Τςη είπα πως ήμουν ένας ανίκανος και συμφώνησε πως ήμουν ένα πρόστυχο ανίκανο αγόρι , μία λουκρίτσα όμορφη , μια πουστρίτσα που της αρέσει η πούτσα Γλώσσα. Τςη είπα πως δεν μπορώ να ικανοποιήσω τις γυναίκες και μου είπε πως δεν πειράζει αφού ικανοποιούμε εγώ Γαμήσου. Της είπα πως όλες θέλουν πουτσαράδες και μου είπε πως είναι ωραίο να έχεις μία πουτσάρα μέσα στο μουνί σου. Της είπα πως το καβλάκι μου ήταν μικρό και μου είπε πως μιάζει με κλειτορίδα Λύπη.
Οταν έχυσα με μαλακία ενώ εκείνη συνέχιζε να μου γαμάει τον κώλο μου είπε πως βιάστικα και δεν έπρεπε μιας και εκείνη περνούσε καλά Μαλακία.
Πάντως δεν ήταν άσχημα. Θα ξαναπάω ,για να δω πως γαμάει και με την πλαστική πούτσα φορετή Γλώσσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS, ILIAS1339, Ray και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2014
τον είχες μεγάλη ανάγκη παίχτη μου, τον πρωκτικό ερεθισμό !
20 Δεκεμβρίου, 2014
δεν παιζεσαι ρε μεγαληΜεγάλο χαμόγελο
10 Μαΐου, 2015
νά σαι καλά φίλε να τη βρίσκεις όπως γουστάρεις.
δυνατή ενημέρωση
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3