Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Και ναι, το επιβεβαιώνω! Το γνωστό μας Χριστινάκι από το Καζακστάν που σύχναζε στον οίκο του Φ69Α, άλλαξε στέκι! Πλέον την βρίσκετε στο Φ71Β, με την ίδια όρεξη και κάβλες!!!
Είχα απογοητευτεί, την έψαχνα καιρό και δεν την έβρισκα. Είχα πάει πολλές φορές στο Φ69Α αλλά τζίφος. Σήμερα λοιπόν κι αφού είχα περάσει πάλι από το εν λόγω ρδέλο, καθώς έφευγα είπα να ανέβω σε ένα τελευταίο! Το Φ71Β. Και πρέπει να ήταν ΠΟΛΥ τύχη γιατί στο συγκεκριμένο ρδέλο έχω να πάω χρόοοοοοονια! Όταν λέμε χρόοοοοονια εννοώ πάνω από 10ετία και βάλε.
Τέλος πάντων, με το που ανέβηκα είδα την γνώριμη τσατσά, η οποία με αναγνώρισε επίσης και με ένα χαμόγελο μου λέει το "Χριστινάκι έχω... ξέρεις.... από το Καζακστάν!!!". Λέω εντάξει εδώ είμαστε και μπαίνω χωρίς να περιμένω να βγει στο σαλόνι. Εκείνη ερχόταν στο μεταξύ, με είδε, μου χαμογέλασε και μου είπε "γεια σου μωράκι μου, έρχομαι!" και γύρισε προς τα μέσα!
Μπαίνω μέσα, το δωμάτιο δεν είναι σε καμία περίπτωση επιπέδου Φ69Α και γενικά το ρδέλο δεν έχει καμία σχέση. Για αυτό και του έβαλα 5. Μπαίνω μέσα, πλένομαι και περιμένω. Δεν περνάνε 3-4 λεπτά και νάτην! Αγκαλιαζόμαστε, φιλάκια, φιλοφρονήσεις, που ήσουν-που ήμουν και τέτοια. Είμαστε γενικά παλιοί γνώριμοι, την παίρνω τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Από εμφάνιση φαντάζομαι ξέρετε, τρελό κωλαράκι, φουσκωτό βυζάκι, μουνάκι γλόμπος, καβλιάρα στο πρόσωπο με λίγο σχιστά ματάκια... γαμάτη όπως πάντα! Μου φάνηκε όμως λίιιιιγο αδυνατισμένη. Δεν πειράζει, εμένα μου αρέσει κι έτσι!
Αρχίζει τα κωλοτριψίματα, μου πιάνει το καβλί και αρχίζει να μου το παίζει δίνοντας φιλιά σε λαιμό, στήθος, κτλ. Κάγκελο ο κύριος. Την βάζω στα 4 να γλύψω κωλοτρυπιδάκι (πάντα το κάνω αυτό, αλλά με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ όμως... ουσιαστικά με αυτήν κι άλλη μία!). Αφού έγινα ατσάλι, γυρνάει και μου λέει "θέλω να στο γλύψω κι εγώ!". Αρχίζει ξεσκούφωτα στην αρχή, μόνο μπάλες και λίγο κορμό βέβαια (ακά δεν κάνει) και μετά μου περνάει λάστιχο κι αρχίζει. Η πίπα της είναι πολύ καλή, με ρούφηγμα, προσπάθειες για deepthroat, λάγνα βλέματα και τέτοια. Εγώ να βλέπω το κωλαράκι της στον καθρέφτη απέναντι και να καβλώνω ακόμα πιο πολύ! Έτσι όπως είναι σε turtle position (ξέρετε, στα 4 αλλά χαμηλά κάτω και μαζεμένη) της τον καρφώνω στο μουνάκι της. Αρχίζω το σφυροκόπημα, πολύ καλή συμμετοχή, σπρώξιμο προς τα πίσω και κούνημα καλό. Δεύτερη στάση η κλασσική, πόδια ορθάνοιχτα και εγώ να σπρώχνω σαν λυσσάρης!!! Να κοιτιόμαστε στον καθρέφτη που γαμιόμαστε και να λέμε προστυχόλογα. Αυτά είναι!!!
Για τελείωμα προτίμησα χειρονακτική εργασία, μιας και μου τον παίζει πολύ ωραία με τα δαχτυλάκια της. Ξαπλώνω ανάσκελα, έρχεται στο πλάι, κολλημένη πάνω μου κι αρχίζει να μου τον παίζει και να μου λέει καβλιάρικα λόγια. Το τέλος δεν άργησε να έρθει, η πρώτη ριπή παραλίγο να με πάρει στο πηγούνι, έσκασε λίγο πιο κάτω! Δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν με στράγγιξε καλά-καλά-καλά! Καθίσαμε λίγο να χαμουρευτούμε, καμιά βιασύνη χρόνου. Σηκώθηκε, έβαλε το στρινγκάκι της και μου είπε να περιμένω να μου φέρει μωρομάντηλα. Εγώ παρέμεινα ξαπλωμένος και ήρθε ξανά, μου έφερε όλο το πακέτο με τα μωρομάντηλα, έσκυψε και με φίλησε και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά.
Μου είπε ότι είχε καιρό να πάει στο Φ69 κι επειδή είχε καιρό, δεν την δέχτηκαν...! Μαλάκες είναι; Γαμώ τους τζίρους πρέπει να τους έκανε. Επειδή τσέκαρα το Φ69 πριν, να σας πω ότι έχει 2 μωρά πλέον, ένα πιπινάκι 20 χρονών και μια αρχιξεκωλιάρα γύρω στα 24-25. Μιλάμε για πολύ πρόστυχο και άγριο μωρό, όλο μου έλεγε "έλα καβλιάρη μου να περάσουμε, έλα καβλιάρη μου εσύ!" και τέτοια! Με βλέμα πολύ πρόστυχο και ξεσαλωμένο! Anyway, δεν δοκίμασα! Πάντως η Χριστίνα από εδώ και πέρα θα είναι εκεί, δηλαδή στο Φ71Β, εκτός από Κυριακές. Όποιος θέλει, ας κοπιάσει! Εγώ όπως πάντα την συνιστώ!

Καλά γαμήσια σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2014
Γλύφεις κωλοτρυπιδάκι σε πουτάνα στην Φυλής......? Γερο-μύστηςΚεφάλι σε τοίχο!Γερο-μύστηςΚεφάλι σε τοίχο! ΗΡΩΑΣ......!!!Ναι!Ναι!Ναι!
Z
z4
(Updated: 25 Δεκεμβρίου, 2014) 24 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ίσως είναι πιο καθαρή από την γκόμενά σου... Έμμεσο συμπέρασμα από τα χρόνια που δουλεύει, αλλά κι από ιδία άποψη!
05 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως είπε κι ο κύριος Επιρρεπής από κάτω, η συγκεκριμένη είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Κι όπως είπα κι εγώ στην κριτική μου, ΔΕΝ γλύφω όποιες να 'ναι. Της συγκεκριμένης μάλιστα, το κωλοτρυπιδάκι μυρίζει σαπούνι!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3