Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13.15 . Μετά από μία αποτυχημένη κατάθεση στο Μεταξουργείο συνέχισα την βόλτα μου και βρέθηκα εδώ. Χτύπησα το κουδούνι ανέβηκα τα σκαλιά και κάθισα στο σαλόνι . Βγήκε η τσατσα με καλησπέρισε και είπε ότι έχει πολύ καλή κοπέλα , όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι και κάνει σούπερ πρόγραμμα . Βγήκε μία ξανθιά κοπέλα , κοντή γύρω στο 1.65 με πιασίματα και μεγάλη αφράτη κωλάρα , μικρό στήθος , ωραίο προσωπάκι. Ρώτησα την τσα τσα τι πρόγραμμα κάνει και απάντησε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , το πρώτο δεξιά όπως ανεβαίνεις τις σκάλες ,αυτό που στον τοίχο έχει αφίσα της Pamela Anderson , το κρεβάτι στο δωμάτιο είναι σε αρκετά χαμηλό ύψος. Έβγαλα τα ρούχα μου και έκανα ένα μικρό φρεσκάρισμα στον νιπτήρα. Ήρθε η Καίτη στο δωμάτιο , άνοιξε σιγά σιγά την πόρτα και μου είπε ότι της αρέσει πολύ το άρωμα μου . Μιλάει μόνο αγγλικά(πέρα από την μητρική της γλώσσα) καλού επιπέδου. Σε ερώτηση μου απάντησε ότι είναι από Ουκρανία 25 χρονών.
Κάθισε γονατιστή δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στο στήθος , τα εσώρουχα της δεν τα έβγαλε , χούφτωνα την μεγάλη αφράτη κωλάρα της , έβγαλε το σουτιέν της και πήγε να συνεχίσει να φιλάει το στήθος μου . Σηκώθηκα και εγώ στα γόνατα , ήρθα από πίσω της και της έβγαλα το στρίνγκ της. Τώρα βρισκόμασταν αυτή γονατιστή μπροστά μου και εγώ γονατιστός από πίσω της. Άρχισα να χουφτώνω τα βυζάκια της και να την φιλάω στους ώμους και στον αυχένα , έδειχνε να ανταποκρίνεται και να της αρέσει , έτσι αρχικά νόμισα ότι θα γαμηθούμε καλά . Συνέχισα αυτή την φορά δαγκώνοντας ελαφρά την πλάτη της και μου είπε πόσο της αρέσει. Την έπιασα από τον λαιμό και επιχείρησα να την φιλήσω , αμέσως έστεψε το κεφάλι της από την άλλη κατεύθυνση. Συνέχισα φιλώντας τον λαιμό και τα αυτιά της ενώ με το χέρι μου επιχείρησα να παίξω με το μουνάκι της . Μου τράβηξε το χέρι αμέσως , πρόλαβα όμως να αισθανθώ ότι το μουνί της ήταν τίγκα στην κρέμα. Έπιασε τον πούτσο μου που είχε κάποια στύση , τον έβαλε ανάμεσα στα κωλομέρια της και πηγαίνοντας μπρός πίσω το κορμί της μου τον έτριβε. Σταμάτησε γύρισε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της σε μονότονο ρυθμό αλλά τον έβαζε μέσα στο στόμα της όσο ποιο βαθιά μπορούσε. Έπιασα το κεφάλι της με τα χέρια μου και άρχισα να της γαμάω το στόμα .Τον έβαζε βαθιά μέσα στο στόμα της όλον σχεδόν και εγώ την κρατούσα εκεί μέχρι να χρειαστεί ανάσα…Έσκυψε πιο κάτω και άρχισε για αρκετή ώρα να γλύφει τα αρχίδια μου ενώ μετά ξανά πίπα deep throat , δεν σταματούσε την πίπα και επιχειρούσε να με τελειώσει με πίπα , αν πρίν καμιά ώρα δεν είχα ήδη κάνει κατάθεση θα είχα αδειάσει στο στόμα της.
Την σταμάτησα , πέρασμα προφυλακτικού και την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , αρχικά επιχείρησα να την γαμίσω όντας εγώ όρθιος , αλλά λόγω του ότι το κρεβάτι είναι πολύ χαμηλό , μετά από λίγο εγκατέλειψα την προσπάθεια . Την έβαλα στο κέντρο του κρεβατιού και πήγα από πίσω της . Η θέα της κωλάρας της πολύ καλή όπως και το στήσιμο της , ενώ και η κωλοτρυπίδα της φαίνεται πολύ δουλεμένη….Την γαμούσα αλλά δεν είχε καλή αίσθηση λόγω της πολύς κρέμας(το είχε η μέρα μου σήμερα) . Την γάμησα έτσι για λίγο και όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω , βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό , έχυσα αρχικά στην κωλοτρυπίδα της , μετά με το χέρι μου έσφιξα τον πούτσο μου για να μην τελειώσω τελείως , την γύρισα και της είπα να τον πάρει στο στόμα της , το έκανε και εκεί άφησα το υπόλοιπο του φορτιού…. Σηκώθηκα πήρα χαρτί και σκούπισα τα χύσια μου από την κωλοτρυπίδα της , τον νιπτήρα δεν τον πλησίασε για να πλυθεί , παρά μόνο όταν πλενόμουν και ήρθε και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο για να με χαιρετήσει.
Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο τέταρτο , δεν αφήνει φιλιά και 69 , η πίπα της είναι πολύ καλή και έχει είναι σχετικά δεκτική σε πράγματα , στα πολύ μείον η πολύ κρέμα στο μουνί . Ακόμα να αναφέρω ότι το αιρ κοντίσιον ήταν κλειστό…. Είπε ότι δουλεύει πάντα πρωί μετά της δέκα.

Υ.Γ εμφανισιακά ταιριάζει με την Κάτια που γράφει κάτω ο Tommy , εμένα μου συστήθηκε σαν Καίτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Καίτη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.660
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού