Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12.20 . Μπαίνοντας στον οίκο ο διάδρομος βρόμαγε , αυτή η βρόμα για όσους ξέρουν που βγαίνει όταν έχεις χρησιμοποιήσει βρόμικη σφουγγαρίστρα , τέλος πάντων περίμενα στο σαλόνι , βγήκε η τσα τσα και είπε ότι υπάρχει καινούργια κοπέλα από την Ρουμανία , πρόγραμμα με κώλο στα 10 ευρώ.
Από το κουζίνακι εμφανίστηκε η Ναταλία . Δεν ξέρω με τι όνομα δουλεύει εδώ και ούτε ρώτησα . Πρόκειται για την ξανθιά λεπτή Μολδαβή με το μικρό βυζάκι και το ωραίο μικρό κωλαράκι , πού δούλεψε Φυλής 40 , Φυλής 66δ , Φυλής 71 όροφο και τελευταία στο Διδύμου, 8β. Ήταν στόχος μου , δεν πρόλαβα να την πάρω Φυλής , έτσι είπα να την δοκιμάσω στο Μεταξουργείο.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Με το ίδιο στραβωμένο ύφος που σαλονάρει ήρθε στο δωμάτιο. Έβγαλε αμίλητη τα εσώρουχα της και η πρώτη της κίνηση ήταν να ανοίξει κατευθείαν την συσκευασία του προφυλακτικού . Την σταμάτησα και άρχισα να φιλάω τα μικρά βυζάκια της . Πήγα να χαϊδέψω το μουνάκι της και ήταν τίγκα στην κρέμα . Κανένα προκαταρκτικό από πλευρά της. Στη Φυλής έκανε και ελεύθερο στοματικό , την ρώτησα αν κάνει με έξτρα λεφτά , αλλά είπε όχι .
Πέρασμα προφυλακτικού. Πίπα μέτρια και με πολύ χέρι , προσπαθούσε να τον βάλει βαθιά στο στόμα της αλλά ήταν αρκετά άγαρμπη…. Πρώτη στάση ιεραποστολικό , προσπαθούσε να κρατάει κλειστά τα πόδια της ώστε να μην μπορώ να μπω βαθιά μέσα της . Βέβαια λόγω της πολύς κρέμας που είχε βάλει δεν καταλάβαινα και πολλά. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , άρχισα να την γαμάω πισοκολλητά με όχι δυνατό ρυθμό και έδειξε να πονάει και τραβήχτηκε λίγο , μετά από λίγο ζήτησα το κωλαράκι της , προσπάθησε να το αποφύγει αρχικά λέγοντας ότι δεν κάνει , της είπα ότι η τσα τσα το ανακοινώνει…. Αφού έβαλε μια αρκετή δόση κρέμας στην κωλοτρυπίδα της , επιχείρησα να μπω , πρώτη προσπάθεια τίποτα , δεύτερη τραβιέται , με την τρίτη και αφού έχει μπει μέσα της το κεφαλάκι και λίγο ακόμα επιχείρησα να αρχίσω να την γαμάω , μετά από δυο τρείς ας πούμε διεισδύσεις τραβήχτηκε και μου έδειξε το μουνί της . Μπήκα στα μουνί της και μετά από κάνα 3λέπτο φανερά ξενερωμένος τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο , εννοείται ότι δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και δεν θα την πρότεινα για κανένα λόγω.

Υ.Γ η κριτική είναι για το Ιάσωνος 44 νέο . το αριστερό σπιτάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
193.548
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, pistolpit, @.Dod0s και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2014
Ουστ να πούμε,παλιο-λινάτσα...
Αυτό με τα κλειστά πόδια,είναι το πιο σπαστικό....Κεφάλι σε τοίχο!
20 Ιανουαρίου, 2015
Εμ έπρεπε να την έπαιρνες πριν 3 μήνες περίπου όταν εργαζόταν στη φίλη μας της Φυλής. Τότε έκανε ακά πίπιζα, @@ρια κι έδινε κωλαράκι αρκεί να ήσουν ήσυχο παιδάκι (καλά εγώ είμαι και πυρφόρος Μεγάλο χαμόγελο τέσπα)....
Δεν τα αφήνουν αδύνατα μικροκαμμωμένα τέτοια κομμάτια, πάνε όταν παίζει το timing, είναι σαν το τζόγο κι αυτά Κουλ
Το γεγονός ότι πέρασε από τα διάφορα μαγαζιά του 20ρικου και κατάληξε ως δεύτερης κατηγορίας στο Μετάξι του 10ρικου, υποθέτω να της έχει χαλάσει τη διάθεση κι έτσι να πέρασες άσχημα. Η αλήθεια πάντως να λέγεται, η κοπέλα είναι εύθραστη ως κατασκευή.
N
Ntountaras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2