Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (Κυριακή) στις 18.55 . Μετά από συνάντηση με φίλους για μπαλίτσα , κατέβηκα στην πιάτσα για κατάθεση. Πέρασμα πρώτα από Αλκιβιάδου όπου και στα τρία σπιτάκια είχε μπάζα. Θυμήθηκα την Μίλα όπου ακόμα δεν την είχα δοκιμάσει , έτσι κατευθύνθηκα καρφί για Βέργας. Μπήκα στον αριστερό οίκο, η υπηρεσία είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες .Πρώτα βγήκε μια μελαχρινή κοπελίτσα πολύ συνεσταλμένη με άσπρα εσώρουχα όπου έπλεε μέσα σε αυτά…Μετά βγήκε η Μίλα. Πρόκειται για μία μίλφ σχετικά ψηλή , λεπτά πόδια . Φορούσε ένα φορεματάκι μαύρο κόκκινο με καρδούλες.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Η υπηρεσία είπε να μου φέρει και πετσέτα για μπάνιο, μόνο που ήταν πετσέτα προσώπου….Φυσικά είχα έρθει μπανιαρισμένος από την μπαλίτσα. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο η Μίλα. Ήταν χαμογελαστή και όλο προσπαθούσε να μιλάει , στην γλώσσα της φυσικά , μίας και δεν γνωρίζει ελληνικά ενώ από Αγγλικά απ ότι κατάλαβα έχει αδυναμία στην λέξη super!!! Με το που με είδε ξαπλωμένο στο κρεβάτι αναφώνησε γουάου και σούπερ…. Κάθισε γονατιστή στο κρεβάτι δίπλα μου. Έβγαλε το φορεματάκι της , από μέσα δεν φορούσε τίποτα. Είδα κάποια χαλάρωση που έχει στην περιοχή της κοιλίας , βυζάκι έχει 1.5άρι και με κάπως περίεργο σχήμα. Χαμηλά στην κοιλία έχει ένα ξεθωριασμένο τατού , έχει και ένα ακόμα στο αριστερό χέρι ακόμα πιο ξεθωριασμένο. Μου έπιασε το κεφάλι με τράβηξε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα σε σημείο να μην μπορώ να αναπνεύσω….Με φίλαγε ακόμα στον λαιμό και στα αυτιά. Εγώ έπαιζα με το μουνάκι της το οποίο έχει παχιά μουνόχειλα και είναι κάπως ξεχειλωμένο. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και κωλοδάχτυλο στην όπως μου φάνηκε δουλεμένη κωλοτρυπίδα της.
Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό για την πίπα. Κατέβηκε προς τα κάτω και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της δεν ήταν πολύ βαθιά και έκανε με την γλώσσα της κυκλικές κινήσεις γύρω από το κεφαλάκι του πούτσου μου. Μετά για αρκετή ώρα ασχολήθηκε με τα αρχίδια , κάτι που έκανε πολύ καλά , μετά ξανά πίπα αυτή την φορά πιο καλή. Συνέχεια κάτι έλεγε στην γλώσσα της και έδειχνε ενθουσιασμένη. Έχω την εντύπωση ότι αν δεν την σταματούσα θα μου έκανε πίπα με τις ώρες….(εντάξει μέχρι να χύσω) Την ξάπλωσα ανάσκελα και σύρθηκα ανάμεσα στα μπούτια της , άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και να δαγκώνω τα μουνόχειλα της. Έδειχνε να το απολαμβάνει , μου τράβαγε τα μαλλιά ενώ κολλούσε και το κεφάλι μου στο μουνί της.
Πέρασμα προφυλακτικού , μπήκα μέσα της έτσι όπως ήταν ανάσκελα μίας και δεν μου άφησε περιθώρια αφού με φιλούσε λυσσασμένα και με τραβούσε. Πρέπει να είχε περάσει κάνα τέταρτο όταν η υπηρεσία την φώναξε. Πρώτη φορά μου τυχαίνει να φωνάξει υπηρεσία κοπέλα σε αυτόν τον οίκο και μάλιστα δεν είχε πελάτη στο σαλόνι απ ότι έμαθα μετά. Η Μίλα με κοίταξε κάπως λυπημένη και μου έλεγε νταβάι αλλά φαινόταν ότι δεν ήθελε να τελειώσω….Συνέχισα να την γαμάω με σκοπό να χύσω στο στόμα της. Δεν πρόλαβα , έβγαλα το προφυλαχτικό και έχυσα στα μουνόχειλά της ενώ αυτή με τα δάχτυλα της τα άνοιγε διάπλατα…
Μού έδωσε μωρομάντιλα να σκουπιστώ , με νοήματα και με τα δάχτυλα της με ρώτησε πόσο χρονών είμαι , της έδειξα , ενώ και αυτή μου έδειξε ότι είναι 37 ετών. Μετά όταν σηκώθηκα να πλυθώ στον νιπτήρα με πλησίασε , έπιανε το σώμα μου και έλεγε συνέχεια σούπερ , με κινήσεις μου έδειξε να καταλάβω ότι στην Ουκρανία οι γυναίκες θέλουν τον άντρα νταβραντισμένο και όχι λεπτό….Με φίλησε στον ώμο και στο μάγουλο και έφυγε.
Στο δωμάτιο εν τέλει έκατσα σχεδόν 20 λεπτά. Μια μέτρια εμφανισιακά κοπέλα αλλά με πάρα πολύ διάθεση να επικοινωνήσει με τον τρόπο της αλλά και να σε κάνει να περάσει καλά. Τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί για αυτήν επιβεβαιώθηκαν και σύντομα θα ξανατιμήθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μίλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.782
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2014
γεια σου n.smirni ειναι ιδιαιτερα αισθητη η απουσια σου απο την ενημερωση περιμενουμε την επιστροφη σου διοτι η παρουσια σου ειναι πολυ σημαντικη και αναγνωρισμενη η προσφορα σου πιστευω απο την πλειονοτητα των μελων
13 Δεκεμβρίου, 2014
Συμφωνώ με τον φίλο erasti. Φίλε n.smirni, γύρνα στην ενημέρωση, γύρνα στο "σπίτι" σου!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2