Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας στο μυαλό μου την πρώτη φορά που πέρασα μαζί της,και την έκπληξή μου για την... πορνοσταρική συνεύρεση,(τηρουμένων των αναλογιών πάντα),ομολογώ ότι είχα ένα σχετικό άγχος για την επιτυχία της δεύτερης.Ευτυχώς διαψεύστηκα θετικά,καθώς το μενού περιελάμβανε κι άλλη έκπληξη...
Για όσους δεν την ξέρουν,πρόκειται για μία σχετικά ψηλή,μελαγχροινή,γύρω στα 25-30 χρονών,με ίσιο μαύρο μαλλί στους ώμους,επίπεδη κοιλιά,μικρό στήθος,με περιφέρεια και μηρούς για πιασίματα.Μπαίνοντας στο σαλόνι,βρήκα αρκετούς σκουρόχρωμους συναγωνιστές.''Στα καπάκια'' βγήκε από δωμάτιο που είχε,ανταλλάξαμε χαμόγελα αναγνώρισης,αποχώρησαν όλοι πλην ενός,πλήρωσα την τσατσά,(ήταν μια άλλη νεότερη,όχι η γηραιά με την μάλλον προχωρημένη οστεοπόρωση),και πέρασα.
Ήρθε σχετικά γρήγορα,μερικά καυλωτικά λογάκια και φιλάκια πέριξ των παρειών,(δεν επεδίωξα γλωσσόφιλα),σχεδόν με έριξε κάτω,και με ξεκίνησε με αρχιδογλείψιμο,δαγκώματα,ρουφήγματα,και μασάζ του... προστάτη,(να το πω κόσμια μην παρεξηγηθώ...).Αφού το απόλαυσα,μου φόρεσε προφυλακτικό για πίπα σε γρήγορο ρυθμό,(δεν την είχα ανάγκη,αλλά δεν τη σταμάτησα),και πήρε θέση ανάσκελα.Δεν έχασα την ευκαιρία βέβαια για λίγο γλειφομούνι,το οποίο δέχτηκε με φαινομενική τουλάχιστον ευχαρίστηση,και τελείωσα με μία μόνο στάση και ολιγόλεπτο fucking.Το κρίμα είναι ότι επειδή είχα εκσπερματώσει χθες,δεν είχα τόσο έντονο οργασμό όσο την πρώτη φορά,αλλά δεν φταίει η κοπέλα γι'αυτό!
Αφού την ευχαρίστησα,τη ρώτησα αν κάνει τρίο,μου απάντησε θετικά,αλλά στην καίρια ερώτηση αν προσφέρει... κουλούρι,δεν το δέχτηκε... (Άμα γουστάρει το φιλαράκι,ας συμβιβαστεί με νορμάλ προγράμματα!)
Η βάρδια είναι ενδεικτική,αφού δουλεύει κάθε μέρα 8μμ-5πμ.Η βαθμολογία για το πάρκιγκ λόγω παπιού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.687
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2014
Ξέχασα να προσθέσω κάτι σημαντικό για την περιποίηση της κωλοτρυπίδας:το γλειφοκώλι!Τι ανατριχίλα ήταν αυτή!
(Τελικά άμα είσαι καθαρός και περιποιημένος,μπορεί να πετύχεις σούπερ υπηρεσίες!)
05 Δεκεμβρίου, 2014
η χριστιναρα ειναι κορυφαια...!!!και καλη εμφανιση και σουπερ στο δωματιοΈρωταςΈρωταςαπορω γιατι δεν δουλευει φυλης με τοσο καλες υπηρεσιες θα τις βαλει ολες απο κατω..
05 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μύστη επιρρεπή , βλέπω απόλαυσες λίγο πρωκτικό ευφορισμό , απο την άτακτη χριστίνα !
05 Δεκεμβρίου, 2014
Αυτή η Χριστινα παιζει στο πανω και είναι μια χοντρουλα ? Χμμμ;
06 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι χοντρούλα,απλώς φαρδύτερη περιφέρεια σε σχέση με τον κορμό.
08 Δεκεμβρίου, 2014
Έχω... αγαπούλικη φάτσα,και κάτι τις πιάνει να μου λένε τα παράπονά τους,όπως πχ ότι δύο συναγωνιστές την ψιλοκακοποίησαν σε τρίο χθες,δείχνοντάς μου και τα σημάδια!
Παράπονο πάλι δεν είχα και σήμερα.Ντεφορμέ,είπα να φύγω άχυστος,δεν μ'άφησε,και με λίγη... δαχτυλική βοήθεια έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6