Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απίστευτο μωρό η Αναστασία...Την βλέπεις λιγομίλητη και λες μπα θα είναι μέσα χάλια..Διαβάζεις και από την άλλη τις κριτικές και σιγουρεύεσαι ότι δεν πρόκειτε να στον σηκώσει με τίποτα στον κόσμο. Όταν όμως πέφτει το μάτι στο τεράστιο στήθος και την ρόγα κάγκελο λες καλύτερα να βυζάξω σαν τρελό μωρό κι ας μην γαμήσω στην τελική. Την είχα ξαναδεί σε βραδυνή βάρδια αλλά δεν την είδα ευδιάθετη οπότε δεν το ρίσκαρα γιατί το άκυρο το είχα στο τσεπάκι μου..Σήμερα όμως βγείκε χαμογελαστή οπότε δοκίμασα και ρίσκαρα. Όταν μπείκε μέσα , πέταξε τα τεράστια της στήθη στη μάπα και εκεί χάθηκα για αρκετή ώρα. Δεν ξέρω αν είναι φυσικά πάντως αν δεν είναι έχει γίνει απίστευτη δουλειά. Αν είναι φυσικά τότε ο Θεός της χάρισε τα πιο όμορφα και μεγάλα στήθη που έχω δει σε πουτάνα πραγματικά. Αισθάνθηκα ότι πήγα σε δοκιμαστικό για τσόντα. Η ρόγα της απίστευτη και κάγκελο. Δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα όλο αυτό. Ανέβηκε πάνω και εκεί εγώ να τρελαίνομαι με τις βυζάρες της. Και στο σεξ πάντως ήταν πολύ καλή. Δεν δέχτηκε πίπα ακάποτη και εγώ δεν επέμενα για να μην χάσουμε τα καλά της στοιχεία. Η πίπα της μου άρεσε πάντως αρκετά. Θα ξαναπάω σίγουρα. Σκόπευα να της ζητήσω να μου δώσει κανένα τηλέφωνο για να βρεθούμε σε κανένα ξενοδοχείο κάποια άλλη στιγμή γιατί έπαθα πλάκα αλλά δεν το τόλμησα. Το είχα ξανακάνει με την Ντενίσα από Ρεμούνδου αλλά κάπου το έχασα και δεν την πείρα ποτέ. Πιο πολύ γιατί συχαίνεσαι την δυσοσμία των μπουρδέλων μερικές φορές και γιατί δεν έχεις άλλον να περιμένει έξω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2014
Εσυ τα επιασες και τα πασπατεψες τα βυζια της Αναστασιας,εμας ρωτας αν ειναι φυσικα η οχι;Τελος παντων,εχει αναφερθει οτι δεν ειναι.
05 Δεκεμβρίου, 2014
Μαλλον εδω μερικοι μερικοι κρατανε τα καλα για παρτυ τους. Ξεκολατε, το μουνι ειναι σα τον μπαφο πρεπει να το μοιραζεστεΣπασίκλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2