Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τρίτη, ώρα 21:10
Στο σαλονάκι του υπερυψωμένου αυτού ισόγειου μπουρδέλου ένας μελαψός συναγωνιστής περίμενε όρθιος, ενώ η νταρντανουπηρεσία με το κοκκινωπό κοντό μαλλί έκανε φασίνα.
Χαιρέτησα. «Καλησπέρα! Είναι στο δωμάτιο κορίτσια, Ναταλί είναι και Φωτεινή!». Κάθισα. «Τι πρόγραμμα έχουνε;». «Ελεύθερο στοματικό, Ναταλί κάνει και τελειωτικό. Εξήντα εννιά, ισπανικό και παρτούζα», απάντησε συνεχίζοντας το σφουγγάρισμα. Απ' το ραδιόφωνο ακούγονταν αμερικάνικα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. «Σαράντα πέντε λεπτά χριστουγεννιάτικη μουσική χωρίς διακοπή», είχε ανακοινώσει ο εκφωνητής.
Πρώτη βγήκε η Φωτεινή. Εντωμεταξύ είχε μαζευτεί κόσμος. «Φωτεινή είναι παιδιά και Ναταλί είναι στο δωμάτιο!», είπε η τσατσά κι επαναλαμβάνοντας το πρόγραμμα πρόσθεσε: «Καυλιάρες, γλυκούλες και να περάσετε τέλεια!»
Η πρώην Σοβιετική Φωτεινή, που πρέπει να βαδίζει προς το μέσον της έκτης δεκαετίας της ζωής της (εάν δεν το έχει υπερβεί), είχε ίσια ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μακρουλό πρόσωπο με μικρά μάτια και λεπτά χείλη, μεσαίο καλοσχηματισμένο στήθος, μέτριο προς χαμηλό ανάστημα, γεροδεμένα βραχιόνια, σφριγηλό κορμό, φαρδουλή κωλάρα και μεστωμένα πόδια με κυτταρίτιδα.
Στη σύντομη παρουσίασή της μας έκανε κάτι ψιλοχορευτικά, «αχά, αχά!». Παρομοίασε τον εαυτό της με τη «Λέιντυ Γκάγκα!» κι ευχήθηκε «μέρρυ Κρίστμας!»
«'Αμα θέλετε με τη Φωτεινή, δωμάτιο έχω! Ποιος θέλει να περάσει με την κοπέλα;». «Να δούμε και τη Ναταλί», πρότεινα εγώ. «Ναι, δείτε και τη Ναταλί», συμφώνησε κι εκείνη.
Μετά από κάποια λεπτά, μία μέτριας εμφάνισης σιτεμένη ξανθιά, με μεσαίο στήθος και γεματούτσικο κορμί, παραμέρισε το υφασμάτινο διαχωριστικό. 'Ηταν η κοπέλα που είχα πάρει αρχές του Ιούνη στον συγκεριμένο οίκο.
«Θα περάσω με τη Φωτεινή!», είπα κι έδωσα το δεκάρικο στην υπηρεσία. Η Φωτεινή μού έδειξε τη μεγαλύτερη και αρκετά φροντισμένη κάμαρα (απ' τις δύο που διαθέτει το μπουρδέλο), λέγοντάς μου: «'Ελα μωρό μου, πέρνα μέσα!».
Μετά από δύο λεπτά άνοιγε την πόρτα. Μιλούσε με τον δικό της χαρακτηριστικό, ψιθυριστό, ψιλοακαταλαβίστικο, εμφατικό τρόπο. Αμέσως έμεινε ολόγυμνη και καπακώνοντάς με άρχισε το γλείψιμο απ' τις θηλές, συνεχίζοντας στον κορμό, μέχρι το υπογάστριο, παλινδρομώντας ταυτόχρονα τη χούφτα της κατά μήκος της ψωλής, χωρίς να παραλείπει να μαλάζει τ' αρχίδια μου, για να ακολουθήσει ανάστροφη πορεία, έτσι ώστε να περιποιηθεί και λαιμό, μάγουλα, αυτιά. Ιδιαίτερα το δεξί αυτί, μεταφορικά μιλώντας, μου το γάμησε με την γλώσσα της γι' αρκετά δευτερόλεπτα! Ξανακατεβαίνοντας (πάντα γλείφοντας και φιλώντας απ' όπου περνούσε) προς το υπογάστριό μου συνέχισε λίγο παραπέρα και πολύ απαλά τον πήρε ακάποτο στο στόμα, ξεκινώντας μια αργή, υγρή, βαθιά πίπα. Τότε άρχισε τα γνωστά ακροβατικά της. Σιγά σιγά έφερε την κωλάρα της πλησίον της μούρης μου και πατώντας πάνω στα σίδερα του προσκέφαλου του κρεβατιού και στη συνέχεια στον τοίχο, έφερε το σώμα της σχεδόν κάθετα (με το κεφάλι κάτω και τα πόδια να ίπτανται) συνεχίζοντας το τσιμπούκι...
Της έριξα ένα δυνατό γαμήσι στα τέσσερα, με αρκετά κωλοσκάμπιλα κι αληθοφανή βογγητά από μέρους της, μέχρι που μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο γέμισα την ελαστική θηλή με σπέρμα...
Καθώς έγειρα πίσω, εκείνη γύρισε προς το μέρος μου, έσκυψε κι άρχισε να μουρμουρίζει γλυκά στο πέος μου! Αυτήν τη λεπτομέρεια τη θυμόμουν απ' την πρώτη φορά που είχα πάρει τη συγκεκριμένη πόρνη στο Κολωνού 53, πριν σχεδόν δύο χρόνια.
Σταθερά λοιπόν καλές οι υπηρεσίες της Φωτεινής...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2014
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού