Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η χθεσινή επίσκεψη ήταν να γίνει για την Αλεξία αλλά επειδή είδα ότι είχε πελάτη στο δωμάτιο και άλλον έναν να περιμένει προτίμησα να περάσω απο την Αντα.
Η Αντα όπως μου είπε η τσατσα είναι απο την Πολωνία ενώ η ίδια μου συστήθηκε σαν Ρουμάνα.
Απο εμφάνιση είναι κανονική στο υψος , αδύνατη με ωραίο προσωπακι και ένα μικρό και σκληρό βυζάκι.

Το κόστος της επίσκεψης ήταν στα 30€ ενώ δεν ρώτησα τι περιλαμβάνουν τα έξτρα(κακώς).
Ο χώρος ανήκει στα στάνταρ της Μίνωος αλλά αρνητική εντύπωση μου έκανε πως όταν άνοιγε η πόρτα στο δωματιάκι που πήγαμε για την πράξη φαινόμουνα απο τοα καθιστικό. Θα μου πεις ντρέπεσαι? αλλά όταν ντύνεσαι η ξεντύνεσαι να ανολιγει η πόρτα και να σε βλέπουν οι άλλοι δεν μου αρέσει.

Απο υπηρεσίες η Αντα είναι πρόθυμη για κουβεντούλα ( στ Αγγλικά) ενώ στο κρεββάτι τα παέι αρκετά καλά. Κάνει κάτι ωραία γλυψίματα στ αυτιά και στο σώμα ενώ δίνει και δέχεται χάδια παντού.
Για μένα γλωσσόφιλα και κάποιες υπηρεσίες που πρόσφερε στον προηγούμενο συναγωνιστή δεν έδωσε αλλά δεν θα τα χαλάσουμε γι αυτό.
Το πρόβλημα ήταν ότι επειδή είχα πάει τον πεθερό μου για εξέταση σ ένα γιατρό άρχισε να κτυπάει το κινητό : τη μία ήταν ο πεθερός μου να πάω να τον πάρω απο το ιατρείο , την άλλη η γυναίκα μου να δει τι απέγινε με τον πατέρα της οπότε τι να απολαύσεις έτσι?
Για να μην καθυστερώ λοιπόν έβαλα την Αντα να γυρίσει αμέσως στα τέσσερα όπου είδα μία ωραία θέα και μετάνιωσα που δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω για δοκιμάσω και το κωλαράκι της.

Το τέλος ήρθε γρήγορα και λίγο αγχωμένα αλλά δεν φταέι η κοπέλα γι αυτό. Ντύθηκα πολύ βιαστηκά επειδή είχα αργήσει ήδη ενώ περιμενε κ άλλος συναγωνιστής στο σαλόνι .


Θέλω να την ξαναδώ αλλά να μην έχω παλι να κτυπάνε τα κιντά και φυσικά να δοκιμάσω την πίσω πλευρά της. Πάντως αν και έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναπάω GFE δεν θα το έλεγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντα
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
76
Likes:
1.473
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2014
φιλαρακι στο μπουρδελο το κλεινουμε το κινητο αλλιως ρισκαρουμε να εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις...
Παλι καλα που δε σου πεσε με το νακουσεις πεθερο και γυναικα στο καπακι!Χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1