Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια που βαριέμαι είπα να γράψω και εγώ μια κριτική πράγμα που δεν κάνω συχνά. Οι πολλές αφραγγίες και η έλειψη καθημερινής εργασίας λόγω αναδουλειάς (και βέβαια η έλειψη γκόμενας) είχαν οδηγήσει σε 20μερη αποχή από το σεξ. Την Τρίτη τελειώνοντας την δουλειά πήγα να ρίξω ένα στοιχηματάκι και παράλληλα έγραψα ένα ΚΙΝΟ. Ο κώλος άνοιξα και στην ίδια κλήρωση έπιασα ένα 4/4 και ένα 4/5 με πολλαπλασιαστή ένα ευρώ και κέρδος 120. Κατευθείαν εμφανίστηκαν στους όμως μου το διαολάκι και το αγγελάκι. Το πρώτο έλεγε τράβα τώρα μαλάκα να ξεφωρτώσεις που είναι ευκαιρία και το δεύτερο κράτα ρε ηλίθιε τα λεφτά σου να έχεις κανα φράγγο στην τσέπη. Το Διαβολάκι συνέχισε λέγοντας ένα 20αρικακι είναι θα σου μείνουν τα υπόλοιπα και το Αγγελάκι απάντησε ότι ξερείς ότι δεν θα είναι 20αρικάκι αλλά 40ρικο. Δίκιο είχε. Το Αγγελάκι νίκησε διότι υπήρχε και η κούραση της δουλείας και το βραδυνό Τσου-λου.

Έπαιξα 25 ευρω στοίχημα και αποχώρησα. Το βράδυ η σούφρα μου έγινε σαν της Ισαβέλλας της χοντρούλας. Το ένα δελτίο είχε δυάδα Χ ΤΣΣΚΑ-Ρομα (στο 92') και άσσο Μάντσεστερ Σίτι- Μπάγερν (2-2 στο 83' και 3-2 το 91') και με 10.5 έφερε κέρδος 110. Το άλλο δελτίο ήταν ένα συστημα 3-4 με 10 πολλαπλασιαστή αξίας 15 ευρω και είχε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια συν το 2πλο της Τσελσι και χ2 την Μπιλμπαο. Έγραψε 314! Το σύνολο 424! Όπως καταλάβατε διαβολάκι και Άγγελάκι βρέθηκαν στον ίδιο ώμο ενωμένα.

Την άλλη μέρα δεν δούλευα οπότε είχα όλη την άνεση χρόνου. Τα τελευταία χρόνια δεν συνηθίζω τις μπουρδελότσαρκες. Ενημερώνομαι καθημερινά από αυτό εδώ το σάιτ και αν βρώ κάτι αξιόλογο πάνω εκεί συν 4-5 μπουρδέλα που μπαίνω έτσι για το ονόρε. Η σκέψη μου ήταν να πάω να ξεφορτώσω στο στόμα της Αλιόνας τα πολλά πολλά και μετά να πάω στην Ιβάνκα την οποία αποθεώσατε τις προηγούμενες ημέρες.

Πήγα καμιά ώρα πριν αλλάξει η βάρδια έκανα μια βολτίτσα βλέπωντας κάποιες κοπέλες της πρωινής και ήμουν ο σεφτές της Αλιόνας. Η συνέχεια είχε Ιβάνννα. Η εμφάνιση της δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ωραία κοπελίτσα αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν είχαν προηγηθεί οι διθύραμβοι για τα του δωματίου δεν θα την διάλεγα. Μπήκα στο δεύτερο δωμάτιο με το που μπαίνεις στον οίκο. Πίσα σκοτάδι κρεβάτι άθλιο, καθαρός χώρος, μεγάλο δωμάτιο. Πλύθηκα και άραξα στο κρεβάτι. Ακριβώς πίσω από τον τοχό ακουγόταν το τρίξιμο του κρεβατιού στο άλλο δωμάτιο. Μετά από λίγο βήματα και ο νιπτήρας που νομίζεις ότι είναι μέσα στο αυτί σου.

Μετά από κανά τέταρτο αναμονής ήρθε η σειρά μου. Η Ιβάννα μίλαγε λίγα αγγλικά ήταν πού ευδιάθετη και χαμογελαστή. Προκατακτικά δεν καναμε πολλά. Λίγα φιλιά στα πεσμένα βυζάκια της και λίγα χαδάκια. Στην πίπα δεν ρώτησε καν αν θέλω προφυλακτικό. Μεγάλο μείον παρόλο που εγώ ακάποτο ήθελα. Δεν τον σκούπησε καν με μαντηλάκι, τον ρούφηξε κατευθείαν. Πίπα πάρα πολύ καλή από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει σε ρδέλο. Νόμιζω ότι σε 20 χρόνια θα είναι η νέα Αλιόνα. Γλύψιμο αρχιδιών δεν είχε. Είπαμε έχει 20 χρόνια μπροστά της. Ευχαριστιόμουν την πίπα της πολύ, δεν έκανε κίνηση για σεξ και λέω το πάει να με τελειωσει. Από την πλευρά μου δεν με χάλασε. Αν και πήγα με όρεξη να γαμήσω τα δύο στοματάκια που ρούφηξαν το πέος μου ήταν καταπληκτικά. Τελείωσα στο στοματάκι της και αποχώρησα. Θα ξαναπάω μια βόλτα να γευτώ και το νινάκι της και νομίζω ότι αν παραμείνει καιρό θα μου πάρει σίγουρα μερικές πίπες αντι για την αλιόνα σε διπλές καταδρομικές εξορμήσεις μου.

Πάρκινκ έβαλα 10 γτ πήγα με μετρό. Συμμετοχή/διάθεση 7 γιατί μέχρι εκεί με άφηνε. Τσατσά και χώρος αδιάφορος τους έβαλα έξι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιβάννα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
95
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2014
Ωραίος αλλά και κωλόφαρδος.
PK
Panos Kassandras
28 Νοεμβρίου, 2014
γαμάτη κριτική !
28 Νοεμβρίου, 2014
Είσαι Θεός, πάντα τέτοια εύχομαι σε στοίχημα και ΚΙΝΟ !!!
M
Mixanodigos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3