Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ιβάννα είναι ψηλούτσικη μελαχρινή Ρωσίδα προς το νταρντάνα/γυναικάρα. Δέρμα λευκό και απαλό (όχι πλαδαρό). Ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο και πρόσχαρη γενικώς. Οι ελάχιστες κουβέντες έγιναν στα αγγλικά. Τα βυζιά της είναι φυσικά μεσαίου μεγέθους ελαφρώς πεσμένα. Το μουνί της ψιλοανοιχτού τύπου. Φιλιά δεν είχε το μενού δυστυχώς - γλειφομούνι και ακά πίπα είχε. Πάρα πολύ ωραία πίπα. Περιποιήθηκε την ψωλή με στοργή και χάιδευε τρυφερά τ' αρχίδια. Την αγκάλιαζε με το ζεστό της στόμα και ένιωσα θαλπωρή. Κανα-δυό φορές είπα να αφεθώ και να χύσω εκεί, αλλά θα χάλαγε η ωραία ατμόσφαιρα μάλλον. Όταν ξάπλωσε γέμισε το κρεβάτι ποδάρες. Γάμησα για λίγο, συμμετείχε ωραία αυτή, μου έκανε εντύπωση η ωραία αίσθηση της σάρκας της, έχυσα δυνατά και έφυγα χαρούμενος.
Χωρίς να είναι κάτι το ανεπανάληπτο ή το εξαιρετικό, είναι πάντως μια τιμιότατη επιλογή για 20 ευρώ. Στα στούντιο υπάρχουν πολύ χειρότερες σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιβάννα
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
8.134
Πόντοι:
14.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2014
Ευτυχώς που υπήρξε ο κομμουνισμός, που διέλυσε την κοινωνία της Ρωσίας και μπορούμε να καβαλάμε τέτοιες υπάρξεις με ένα εικοσάρικο...
27 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενώ, εδώ στην Ελλάδα, ευτυχώς, που είχαμε για τα τελευταία 40 χρόνια την Δημοκρατία των Λαμογαίων και δεν εδιαλύθησαν (;) τα πάντα.
PK
Panos Kassandras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2