Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα, με ενδεικτική ημερομηνία.

Μπαίνοντας συνάντησα στην πόρτα την κοπέλα, που βγαίνοντας απο το δωμάτιο με είδε και τρόμαξε, βάζοντας αμέσως μετά τα γέλια. Αυτή η συγκυρία με οδήγησε στο δωμάτιο, μετά από παρότρυνση της τσατσάς (που άνετα θα την κάρφωνα με το στυλάκι που έχει).

Η κοπέλα είναι μια νταρντάνα 20χρονη, που δηλώνει Ελληνίδα (Πατρινή και αυτή), με μπουτάρες, και χειλάρες. Ανέβηκα στο δωμάτιο, και μετά από λίγα λεπτά ήρθε και αυτή. Απελευθέρωσε το 2αρι στήθος, με τις μεγάλες και σκούρες ρώγες που ανταποκρίνονται μια χαρά. Ξεκίνησε με φιλάκια στο λαιμό και κατεβαίνοντας πέρασε από τα πλευρά, και έφτασε στο μισοσηκωμένο όργανο. Ξεκίνησε μια εναλλαγή ακάποτης πίπας και ενός υποτυπώδους ισπανικού, μεχρι που η στύση έγινε πλήρης. ΚΑτόπιν ξάπλωσε με ψηλά τα πόδια έτοιμη για την είσοδο σε ιεραποστολικό. Το μουνάκι της, κλειστού τύπου ήταν δεόντως σφικτό, άλλα το μέγεθος της (νταρντάνα είπαμε) δεν με βόλευε να την παλέψω.

Έτσι γυρίσαμε σε πισωκολλητό, που στήθηκε καλά, κάθετα στο κρεβάτι, για να βλέπουμε ο ένας τον άλλο στον πλαϊνό καθρέπτη. Οι πνιχτές φωνούλες ήταν αληθοφανής αλλά όταν είδε ότι το τέλος δεν έρχεται έτσι, θέλησε να με τελειώσει με τσιμπούκι. Γυρίσαμε σε 69 όσπου ήρθε το τέλος.

Γενικότερα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν αποτυχία, αλλά νομίζω πως καλύτερα θα γαμιόταν η τσατσά (θα της την πω την άλλη φορά)

Δεν θα ξαναεπισκεπτόμουν την κοπέλα, μια και υπάρχουν σίγουρα καλύτερες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Άσπα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, lkjhgfdsaa, jerrone και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού