Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κεφάλι σε τοίχο! Πραγματικα είναι η πρωτη κριτικη μου γιατι πιστευω ότι εδώ το παρακάναμε το θεμα. Πηγαινω λοιπον Φυλης μιας που δεν ειχα να παω χρονια με τις παροτρύνσεις των φιλων μου ότι είναι πολύ πιο καθαρα και πιο ωραιες οι κοπελες σε σχεση με φαση Μεταξουργειο. Πηγαινω λοιπον τσαρκα και βλεπω 5-6 και σταματαω στην Αννα (Σερβα μου ειπε) με πολύ ωραιο κωλαρακι γεματο και τουρλωτο και χαριτωμενο προσωπο. Για να μη τα πολυλογω τα προκαταρκτικα της ηταν να μου τιτιβιζει ένα σημειο στα πλευρα με ένα ενοχλητικο θορυβο, νιαμ νιαμ νιαμ νιαμ κτλ, ποιος στο πο***τσο θα κα****σει με αυτό???? 15 χρονω που ξεπαρθενιαστηκα να μου το καναν δεν μου σηκωνοταν, όπως και εγινε, τις λεω φιλακι ? αφου λεει δεν είναι σηκωμενο (ασχετιλα εν τω μεταξυ) μου κανει παιξτον να σου σηκωθεί χαχαχαχαχα. της λεω τελος παντων να μου κανει κατι να μου σηκωθεί , κανει μια μαλακισμενη πιπα και παλι τιποτα, της λεω να μου δειχνει λιγο το ποπο της που ηταν οντως γαματος , μου λεει γιατι? (ασε δε δε ξερει γρι ελληνικα και μπορει να μη καταλαβαινε) εν τω μεταξυ όταν γυρισε ηρθε μια μποχα απτο μ*** σαν ξυδι μπαγιατικο...τωρα ηταν η κρεμα? ηταν μυκητες? WHO knows.... Μετα από όλα αυτά πηγα να κανω την προσπαθεια μου, με μια μισοβαλμενη καποτα γιατι η τυπισα δε ξερω τι εκανε αλλα ειχε φρακαρει στη μεση, και από την ξενερα μπηκε και επεσε...Μετα από ολη την ασχετιλα και βαρεμαρα η τυπισα μου ειπε ότι το δωματιο το εχω για 10 λεπτα μονο και με ρωταγε αν ειχα πιει η αν ημουν κουρασμένος γιατι θικτηκε και ολας που της ειπα οκ να το αφήσουμε (ευγενικα) Δε ξερω για σας αλλα δε νομιζω ότι μιλαμε για την ιδια Αννα, γιατι εχουν περασει και 5 χρονια από τις κριτικες σας. Ανεπιφύλακτα το χειροτερο πεοφιασκο εβερ...Μαλακία από τα νευρα μου πηγα να βρω άλλη στη Φυλης και τελικα κατεληξα με μια γαματη και όλα τελεια....βρηκαν τους μαλακες Ελληνες και νομιζουν ότι θα τους παιρνουν τα λεφτα ετσι...ελεος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2014
Σε καταλαβαινω φιλε.Νιωθεις οτι σε εξαπατησαν και σου κλεψανε ενα 20αρικο.Διαβαζοντας για χρονια το σαιτ ομως εχω παρατηρησει οτι στο Φυλης 80 στο 90% των περιπτωσεων συναδελφοι εχουν αντιμετωπισει παρομοια αθλια συμπεριφορα.Αρα δεν ετυχε,πετυχε.Προφανως βασιζονται στο λεφουσι που οντως περναει απο το συγκεκριμενο σπιτι και στην αγνοια των πελατων,Στατιστικα ολο και καποιος θα μπει,και απο κει και περα στοχος επετευχθη.Μηδεν υπηρεσιες και εξω απ τη πορτα.Και αν δε σε πιασουν πελατη ας περασει ο επομενος, σιγουρα ολο και καποιο αλλο θυμα θα εμφανιστει.Γι αυτο η ενημερωση οπως κανεις εσυ τωρα,ειναι δυναμη.Επειδη δε πηγες εκει για να χαλασεις τη διαθεση σου αλλα για να περασεις καλα,γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσες να κραξεις τσατσα και κοπελα στο σαλονι ενωπιον των συναδελφων.Εγω αυτο κανω αν μου τυχει κατι παρομοιο.Δε καταλαβαινουν απο αβροτητες.Οτι θα τους δυσφημησεις αποτρεποντας αλλους να περασουν θα τους τσουξει πραγματικα.Οπως σεβομαστε και αγαπαμε τις κοπελες και τα σπιτια οσοι εξασκουμε αυτο το χομπυ,την ιδια αντιμετωπιση περιμενπυμε σε ανταποδοση.Κι αν μερικοι δεν εχουν σκοπο για κατι τετοιο,μαυρο για να καταλαβουν.
18 Νοεμβρίου, 2014
Οταν σου κανουν τετοια η τανες...δεν λες ευγενικα αστο...σηκονεσε ντυνεσε και αν σε ρωταει τι και πως λες παρακαλο βγες εξω απο το δωματιο θελω να φυγο , γιατι σε ψαρωνουν και σου κανουν και τσαμπουκα απο πανω, μαυρο στη φολα Γερο-μύστης
18 Νοεμβρίου, 2014
βρηκαν τους μαλακες Ελληνες και νομιζουν ότι θα τους παιρνουν τα λεφτα ετσι...

σε αυτήν την φράση τα είπες ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!
18 Νοεμβρίου, 2014
φιλε πακετοMoney Mouth καλυτερα να αγοραζες κανενα μπουκαλι jonie walker και να εβλεπες και καμια τσοντα απο το να ζουζες αυτο το δραμαΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
S
skatharozoumhs
18 Νοεμβρίου, 2014
Και που πήγες και έβγαλες τα σπασμένα,αν επιτρέπεται;
26 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχα καλοοοο...
26 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λίγο πιο δίπλα...αν θυμάμαι καλά στο 74? ένα υπογειάκι ήταν. Δεν ήταν και η σούπερ αξέχαστη εμπειρία αλλά μετά από τέτοια φόλα μου φάνηκε θεικιά. Μια κοπέλα καινούργια, Τζοάννα , λέει απο Γερμανία που πιστεύω ήταν Πολωνή-Ρωσίδα στη Γερμανία. Δεν ήξερε καλά Ελληνικά αλλά ήταν πολύ περιποιητική και ήθελε να ικανοποιήσει τον πελάτη. Ψηλή γύρω στο 1.83+ νταρντανοειδές, όχι τέλεια μοντελέ αλλά οκ. Πάντως κρίμα, τα μπουρδελάκια σε τέτοιες εποχές θα έπρεπε να ήταν ακόμα καλύτερα για να κρατάνε πελάτες, όχι αρπαχτές...γνώμη μου βέβαια..
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7