Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13.15. Σήμερα όπως σχεδόν καθημερινά στην πρώτη βάρδια , δούλευε , η Χριστίνα , μία 19χρόνη Ρουμάνα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά λεπτή , με πολύ ωραίο ολοστρόγγυλο κώλο και 2άρι – βυζί , πρόκειται για την νεαρή Εύα που για λίγες μέρες δούλεψε στα Φυλής 69(πριν αλλάξουν ιδιοκτησιακό καθεστώς) και βέβαια δεν πρόκειται για την Εύα που δούλεψε Φυλής 69β , 71 και τώρα δουλεύει στο Φυλής 40. Μπερδευτήκατε ? χα χα χα
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Χαμογελαστή κοπέλα , ελληνικά ελάχιστα , αγγλικά μέτρια. Έβγαλε το μαύρο στριγκάκι της και ανέβηκε πάνω μου , αφού μου έδωσε μερικά πεταχτά φιλάκια στα χείλη , άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος. Την σταμάτησα και την έστησα ανάσκελα , μπήκα ανάμεσα στα πόδια της της άνοιξα τα μπούτια και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της . Ψιλογαργαλιόταν αλλά έδειξε να της αρέσει. Έγλυψα και μάλαξα τα ωραία κωλομέρια της και ξάπλωσα αφήνοντας την να κάνει παιχνίδι. Αφού με σκούπισε με μωρομάντηλο , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα καλή και βαθιά , όχι τόσο υγρή αλλά χωρίς χέρι , έδειξε να το έχει στην πίπα και την άφησα να με γλύψει αρκετά μέχρι να της πω να σταματήσει .
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση με εμένα καθιστό στην άκρη του κρεβατιού , την έβαλα να με καβαλήσει , αρχικά την άφησα να κουνιέται πάνω στον πούτσο μου ενώ χούφτωνα την κωλάρα της. Στην συνέχεια πιάνοντας την από την κωλομέρια την ανεβοκατέβαζα με δύναμη πάνω στον πούτσο μου. Δεύτερη και τελευταία στάση κλασσικά στήσιμο στα τέσσερα , πολύ καλή θέα ενώ και η στάση της έφτιαξε μετά από σχετική οδηγία μου . Την γάμησα για αρκετή ώρα πισωκολλητά , λίγο πριν τελειώσω βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό και την έβαλα να γονατίσει μπροστά στο κρεβάτι. Σηκώθηκα όρθιος και της έδωσα το καυλι μου στο στόμα της , μου πήρε πίπα τώρα χρησιμοποιώντας και χέρι μέχρι που τελείωσα στο στόμα της , βέβαια με το που κατάλαβε τις πρώτες σταγόνες , έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της και το έκλεισε , έτσι τα περισσότερα χύσια έτρεχαν στα χείλη της.
Στο δωμάτιο έκατσα κοντά στα 15 λεπτά. Η Χριστίνα έχει πολύ ωραίο κορμάκι , είναι δεκτική και με πάρα πολύ καλή συμμετοχή. Αξίζει μια δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.112
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού