Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα κατέβηκα πιο πολύ στοχευμένα για να δοκιμάσω την καινούρια άφιξη με όνομα Χριστίνα που εργάζεται στον ισόγειο οίκο του μαγαζιού την πρωινή βάρδια.Για την κοπέλα αυτή είχα ενημερωθεί σχετικά απο συναγωνιστή για τις καλές τις επιδόσεις και πήγα να το εξακριβώσω και εγώ.Η Χριστίνα είναι κοπέλα λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους τα οποία και μέσα στο δωμάτιο τα πιάνει σε αλογοουρά.Μιλάει καλά Ελληνικά αν και κάπως ψευδά.Η κοπέλα μου είπε ότι είναι μισή Ελληνίδα και μισή απο Ουκρανία αλλά πιστεύω ότι μάλλον είναι απο Αλβανία η Ρουμανία με αρκετά χρόνια στην Ελλάδα.Πράγματι μου είπε ότι έχει 18 χρόνια στην χώρα μας. Έχει όμορφο κορμί αλλά και προσωπάκι και στο σαλόνι το μωράκι παρουσιάστηκε φορώντας ένα καυτό σετ απο μαύρα εσώρουχα με διάφορα σχέδια.Στον ώμο της έχει τατού 2 γυναικεία ονόματα και πίσω στην μέση άλλο ένα τράιμπαλ.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο με αρκετή ενέργεια και σε πολύ καλό mood.;Hταν αρκετά ομιλητική,ευγενική και φιλική.Αφαίρεσε τα εσώρουχα της και εγώ άρχισα να την χουφτώνω και να την γλύφω στα επίμαχα σημεία της. Φιλάκια σε μένα δεν έδωσε απλώς περιορίστηκε να τα αποφύγει ευγενικά κλίνοντας την κεφαλή της στο πλάι.
Τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν με την κοπέλα ξαπλωμένη ανάσκελα και εγώ να την γλύφω στο όμορφο κορμάκι της καταλήγοντας στο γατάκι της το οποίο περιποιήθηκα και αυτό αν και είχε και κρέμα.
Στην συνέχεια μου καθάρισε πούτσο και αρχίδια με μωρομάντηλο και η ίδια χωρίς να της το ζητήσω προσφέρθηκε να κάνουμε 69 μιας και όπως μου είπε την έγλυψα αρκετά καλά και ήθελε να το ευχαριστηθεί και αυτή.Φυσικά και εγώ άλλο που δεν ήθελα.Έτσι πήραμε την ανάλογη στάση και αρχίσαμε την αμοιβαία ευχαρίστηση.Το τσιμπούκι της Χριστίνας ήταν πολύ καλό,σχετικά βαθύ,υγρό,αισθησιακό και αρκετά ηδονικό.Επίσης μούλιασε και τα αρχίδια μου στο γλύψιμο και στο ρούφηγμα ικανοποιητικά και χωρίς πρόβλημα. Το μουνάκι της ήταν αρκετά καθαρό και φιλόξενο στο ρεκτιφιέ που της έκανα και επίσης της πέρασα και ένα ηύρο την κωλοτρυπίδα της η οποία ήταν σφιχτή.Δαχτυλάκι στο μουνί και στον κώλο δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αφου ευχαριστηθήκαμε και οι δύο γλύψιμο αρκετή ώρα η Χριστίνα πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε.Της είπα να ξαπλώσει πάνω μου και την πήρα με ενωμένα τα κορμιά μας και με αυτή να γλύφει τον λαιμό μου και τα αυτιά μου και να νιώθω και την καυτή ανάσα της και τα βογγητά της.Τα επιφωνήματα της και διάφορες εκκλήσεις που μου έκανε να την ξεσκίσω,να την γαμήσω δυνατά, να την χύσω στο μουνάκι της κλπ με είχαν πράγματι ανάψει.
Στην στάση του πισοκωλητού στήθηκε πολύ καλά και εγώ άρχισα να την καρφώνω δυνατά με την Χριστίνα να συνεχίζει το όμορφο σόου της.Σε μία στάση τον έβγαλα και άρχισα να της κάνω πινελάκι στην κωλοτρυπίδα της που ήταν παραβιασμένη αλλά σφιχτή.Δοκίμασα να της τον βάλω στον κώλο αλλα συνάντησα αντίσταση και με μαεστρία μου τον ξαναέβαλε στο μουνάκι της.Όταν της πρότεινα ότι θέλω να την δοκιμάσω απο κωλαράκι μου είπε ότι είναι μεγάλος.Έτσι δεν επέμεινα ιδιαίτερα.Στην στάση του πισοκωλητού την έβαλα σε μία φάση ενώ την γαμούσα να με χαιδεύει με τις γάμπες της και στα αρχίδια μου και πραγματικά το εκανε πολύ ωραία και πετυχημένα.
Ακολούθησε η στάση του ιεραποστολικού όπου και εκεί συνέχισε να είναι το ίδιο δυνατή τόσο σε πιο κλειστή επαφή με τα σώματα μας όσο και γονατιστά.
Στην συνέχεια την έστησα πάλι στα τέσσερα, αφαίρεσα το προφυλακτικό και τον έπαιξα βλέποντας τα μουνόκωλα της ενώ παράλληλα αυτή έτριβε τα αρχίδια μου με την γάμπα του ποδιού της.Κατόπιν την έβαλα να με τσιμπουκώσει σε στάση 69 και να μου καραμελώνει τα αρχίδια ενώ μου είπε να χύσω στο σώμα της και όχι στο στόμα της.
Έτσι σαν φινάλε την ξάπλωσα ανάσκελα και ενώ της έβαζα δάχτυλό στο στόμα και στο μουνάκι της για να φτιαχτώ, της τα έριξα στο σώμα της ερχόμενος σε δυνατό οργασμό.
Έπειτα στο τέλος μιλήσαμε λιγάκι ενώ ντυνότανε,μου έδωσε φιλάκι και μου είπε ότι με ξαναπεριμένει.
Σίγουρα θα την ξαναεπισκευτώ, μιας και η κοπέλα είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο,καθόλου βιαστική και αρκετά φιλότιμη.Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα αν συνεχίσει τόσο δυνατά, στην πορεία θα εδραιωθεί μιας και φαίνεται να σέβεται τον πελάτη αρκετά. Όσοι δεν την έχουν δοκιμάσει ακόμα την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού