Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη το μεσημεράκι στο εν λόγω κατάστημα. Δύο κοπέλες, η Αντριάννα και η Λουίζα.
Επέλεξα την Λουίζα, για οσους δεν την ξερουν ας ανατρέξουν σε παλιά μου κριτική στο συγκεκριμένο κατάστημα, πρεπει να εχει παρει μερικά κιλάκια σε σχεση με πριν καποιες εβδομαδες.
Αρκετός κόσμος στο σαλόνι, ολων των εθνικοτητων, οπως επισης και τα δωμάτια που ήταν γεμάτα. Και οι δυο κοπέλες ειχαν κόσμο, πιο πολύ η Αντριάννα ομως. Αφού πλήρωσα μπήκα στο δωμάτιο όταν έγχρωμος κύριος βγήκε από αυτό με την Λουίζα. Money Mouth
Εισοδος και ενω δεν ειχα αλλάξει μιλάγαμε στα όρθια, παραδόξως με αναγνωρισε, λέγοντας με συνέχεια με μια λεξη συνθηματική που οντως πιστοποιηθηκε η ειλικρίνια της. Αφου τακτοποιήθηκα έκατσα στο κρεβατι και μου περνάει καπότα με το στομα, καθώς ήμουν λίγο έτοιμος.
Το τσιμπούκι της ήταν με τα δυο χερια σα να πλάθει πλαστελίνι, ενώ επικεντρώθηκε στο κεφάλι. Δεν με άφηνε να την πιάσω γιατί ειχα κρύα χέρια.
Πρώτη στάση στα τέσσερα και της τον καρφώνω μέσα, ενώ στο άνοιγμα της είχε τα δυο δαχτυλάκια της, κραυγές ηδονής από μέρους της και εγώ να χουφτώνω τα λαχταριστά κωλομέρια της.
Επόμενη και τελευταία σταση ιεραποστολικά. Δεν ειχε ανοιχτα τα πόδια της για να μην μπαίνω μεχρι τερμα, άρχιζα να την γαμάω δυνατα με την κοπέλα να δυσανασχετεί και εμένα να τελείωνω υστερα από κάποια λεπτά.
Συμπέρασμα, δεν ευχαριστήθηκα όσο είχα ευχαριστηθεί την πρώτη φορά ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2014
φίλε,η τριτη φορά θα'ναι φαρμακερή...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1