Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτήν την κριτική τη γράφω περισσότερο για το αστείο της ιστορίας και τη σύγχυση που είχα μέχρι σήμερα και ξεδιαλύθηκε,παρά για το ότι έχω κάτι να προσφέρω!
Στο συγκεκριμένο οίκο,η υπηρεσία είναι μάλλον παρούσα... απούσα!Μόνο μια φορά είδα στο βάθος τον τσάτσο,κι άλλη μια φορά παρουσίασε την κοπέλα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα,οι εκάστοτε κοπέλες να ανακοινώνουν μόνες τους το πρόγραμμα.Στο δια ταύτα,η σύγχυση προέκυψε ως εξής:οι δύο κοπέλες που δουλεύουν εκεί μοιάζουν σε γενικές γραμμές σωματικά,(η Ελένη είναι λίγο πιο κοντή),συν ότι έχουν παρόμοια φωνή και προφορά.Με την Ελένη είχα περάσει δυο-τρεις φορές καλά,και την πετύχαινα στην πρωινή βάρδια.Την επόμενη φορά που πήγα πρωί,ήταν η Νίνα.Μπερδεύτηκα λίγο,αλλά την καταχώρησα ως ''Ελένη''.Πέρασα,είδα διαφορά,αλλά την απέδωσα στη μέρα.Ξαναπέρασα άλλη φορά στη 2η βάρδια,και βρήκα τη Νίνα,πάλι πέρασα,οπότε η Ελένη ως παρουσία διαγράφηκε από τη μνήμη!Η σύγχυση βέβαια δικαιολογείται εν μέρει,από την αλλοίωση της εξωτερικής εικόνας λόγω φωτισμού,βαψίματος των γυναικών,κλπ.Σήμερα λοιπόν που ξαναπήγα,πέτυχα την Ελένη... Αποφάσισα να τελειώνω μ'αυτήν τη σύγχυση,έριξα τα μούτρα μου και τη ρώτησα ευθέως αν τη λενε ''Ελένη'' ή ''Νίνα''.Στράβωσε λίγο,και μου είπε ότι η Νίνα δουλεύει το βράδυ.
Στα του αγώνα,δεν κάνει κάτι πολύ καλά,η πίπα της με δόντι,αλλά δεν με νοιάζουν αυτά.Ο λόγος που πάω μαζί της είναι ότι φαίνεται να γουστάρει,και μετά από λίγες ωθήσεις μουσκεύει... Υπομονετική,ευγενική,και το κυριότερο,δεν έχεις το άγχος του τσάτσου να χτυπάει πόρτα και να σου πέφτει από το ξενέρωμα!
Και για να μην αδικήσω τη Νίνα,εξίσου καλή,ίσως πιο καυλιάρα,αλλά μου ταιριάζει περισσότερο το στυλ της Ελένης...
(Τα σχόλιά μου για τη Νίνα στις αντίστοιχες κριτικές,μεταφέρονται νοερώς για την Ελένη).
Στο parking 9 λόγω παπιού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.687
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, LITHOS 77 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2016
ρε μαγκες ξέρετε που δουλεύει η ζακλιν η βουλγαρα γιατί έφυγε από εκεί που δούλευε και η τσατσά δεν λέει που πήγε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1