Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με το που πέρασα την πόρτα πρωί κατά τις 09:35 μόλις είχαν ανοίξει με υποδέχθηκε η πρώτη εταίρα φορώντας ακόμη τα πολιτικά της και μου σύστησε την δεύτερη, την Αντριάνα - η οποία εμφανίστηκε γυμνόστηθη φορώντας το τζην παντελόνι της ακόμη. Εκεί κάτι άναψε μέσα μου, έτσι ντυμένη με τα στήθη της γεμάτα να κινούνται ελεύθερα, βγήκα και επέστρεψα σε τρία λεπτά έχοντας ήδη αρχίσει να αιματώνομαι χαμηλά.
Ηταν ήδη έτοιμες και οι δύο με τα ρούχα της δουλειάς, όμως εγώ έδωσα χρήματα στην υπηρεσία για να περάσω στα ενδότερα.
Ηρθε πολύ γρήγορα μόλις πλενόμουν φορώντας baby doll lingerie και στριγκακι κοινό - σαφώς λιγότερο ερεθιστική από την εικόνα που είχα δει πριν ...
Ξάπλωσε σε ορθή γωνία με το σώμα μου και μου το φόρεσε στο κατά 1/3 πλέον ανορθωμένο όργανο ξεκινώντας πίπα καλή, χωρίς χέρι με deep, με εναλλαγές και γενικώς ενδιαφέρουσα. Παράλληλα χούφτωνα τα αφράτα στηθη της με την μικρή ερεθισμένη ρόγα, τους μηρούς και το αιδοίο πάνω από το εσώρουχο.

Με το πέρας της πίπας ξάπλωσε και αφού θώπευσα και άλλο το βελούδινο σωματάκι της εισήλθα με δυσκολία λόγω του ότι ήμουν ο πρώτος της ημέρας .. πιο βαθιά όμως βρήκα πολύ κρέμα για να κινούμαι άνετα έως χαοτικά. Δεν είχα καλή αίσθηση οπότε επικεντρώθηκα στην αδυναμία μου ... τα βυζιά.
Πάλι όμως δεν πήγαινε καλά, βγήκα να ανασυνταχθώ και ξαναεισήλθα δριμύτερος και σκληρότερος μετά την ήπια χειρομάλαξη. Σε αυτόν τον β' γύρο όλα πήγαν καλύτερα. Και άνοιξε λίγο η είσοδος και απλώθηκε η κρέμα δούλεψα και άλλο τα στήθη της και σε αυτήν την μία θέση εκσπερμάτωσα.
Κατά την συνουσία "έριξε" μερικά πεταχτά φιλιά - πολύ πεταχτά όμως - σε προσπάθεια δική μου δε να πλησιάσω προς πρόσωπο γύρισε αυτόματα στο πλάι.

Γενικώς καλή συνεύρεση αλλά δεν θα ξαναπεράσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού