Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μίλα είναι μία αισθησιακή κοπέλα από την Ουκρανία νεοφερμένη σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς. Βασικά υπήρχαν δύο κοπέλες στο μαγαζί αλλά το όνομα της άλλης δεν το συγκράτησα. Η άλλη λοιπόν ήταν ένα μικρό καυλωτικό νυμφίδιο πολύ ομιλητικο που βγήκε στο σαλόνι με αέρα και πρόθεση να περάσω στο δωμάτιο. Δεν μου άρεσε το στύλ της και μου μυρίστηκε μούφα. Σε αντίθεση με τη Μίλα που καθόταν κρυμμένη πίσω από την κουρτίνα αλλά με κοιτουσε με τα υπέροχα διαπεραστικά μάτια της. Τα βλεματά μας συναντήθηκαν, δεν χαμογελούσε αλλά με κοιτούσε συνέχεια. Βγήκε και αυτή για λίγο ενώ δεν σταματούσε να με κοιτά. Είχε μαύρα ίσια μαλλιά κομμένα στο ύψος των ώμων ντυμένη με μαύρο φορμάκι και αντίστοιχα μαύρα αισθησιακά εσώρουχα γύρω στα 25-30 σε ηλικία. Ωραίο σώμα με καλό κώλο και σχετικά γεμάτη. Ψηλή με υπέροχο μελαγχολικό πρόσωπο που όμως έδειχνε σαν να έκρυβε μία απίστευτη καύλα. Δεν ξέρω, αλλά ένιωθα ότι κάτι με τράβαγε, το βλέμα της? το προσωπό της? το ύφος της? Ποιός ξέρει? Τέλος πάντων δίνω το 20ρι και διαλέγω τη Μίλα προς έκπληξη της άλλης που έφυγε προς τη κουζίνα.
Έρχεται στο δωμάτιο και δεν μιλούσε ούτε Ελλήνικα ούτε Αγγλικά. Δεν χρειάστηκε όμως διότι συννενοηθήκαμε αμέσως αφού αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Με κάβλωσε και αγκάλιασε τον πούτσο μου με το απαλό της χέρι τον οποίο έπαιζε με πολύ μαεστρία. Μου φοράει προφυλακτικό και μου κάνει μία πίπα χωρίς χέρια ενώ με κοιτούσε με το βλέμμα της. Την βάζω πισωκολλήτα και αρχίζω ένα καλό σφυροκόπημα. Αυτή έβγαζε αισθησιακές κραυγούλες ενώ μπαινόβγαινα με δύναμη μέσα της. Γυρίζουμε μπροστά με αγκαλιές και γλωσσόφιλα όπου κάπου εκεί παρέδωσα. Αυτή συνέχισε τα γλωσσόφιλα ακόμα και όταν βγήκα από μέσα της και όταν έφυγε από το δωμάτιο πάλι με φίλισε. Πολύ θερμή γυναίκα, μου έφτιαξε τη διάθεση και γύρισα σπίτι πολύ ικανοποιημένος.
Πολύ καλή συνεύρεση η δε Μίλα είναι πολύ θερμή στο δωμάτιο και αναδύει κυριολεκτικά καύλα! Θα τη ξανατιμήσω αν και δεν μιλήσαμε αφού δεν καταλάβαινε τίποτα. Θα είναι μάλλον απογευματινές ώρες μέχρι 12 με 1 τη νύχτα. Την ευχαριστήθηκα και μου έμεινε στο μυαλό και την επόμενη μέρα. Μουνάρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Μίλα
Υπηρεσίες
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού