Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ξεκίνησα απο κατεχάκη με φόλες -για τα γουστα μου- προτάσεις. συνέχισα βριλησσού μια από τα ίδια όποτε, αφού έφτασα ως εκεί, είπα να συνεχίσω για μετάξι μπας και πετύχω κανα βυζαράδικο (που είναι του γούστου μου).

μπήκα στο ίδρυμα και η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. ρώτησα την τσατσά αν έχει μεγάλο στήθος και αυτή μου απάντησε καταφατικά. αποφάσισα να περιμένω. για καλή μου τύχη στο 2-λεπτο βγήκε απ'το δωμάτιο και ήρθε σαλόνι.

ψηλή θα την έλεγα, σκούρο δέρμα, τσιγγανάκι με «οξυζενιασμένο» χρυσό και κοντό μαλλί με εμφανή τα επίσης χρυσά κοσμήματα. σίγουρα τσιγγανάκι. χαμογελαστό, ευδιάθετο, δεν τρελάθηκα αλλά επέλεξα να το τιμήσω. μεγαλύτερο από κανονικό στήθος αν και πεσμένο. μεγάλη λεκάνη έχει φάει τρελή πούτσα απο κώλο. νεαρή σε ηλικία, παγίδα να κάνεις πρόβλεψη για τσιγγάνα ;)

στα ενδότερα, καλή πίπα, επαγγελματικά σωστή, δεν το πήγαινε όλο μέσα, μέχρι τη μέση περίπου, αλλά γενικά έδινε κάυλα. το μείον δεν πείραζε τις μπάλες κάτι που μου δίνει έξτρα. οβερολ όμως έδινε γκάζι..

της ζητάω να κάτσει στα τέσσερα και εκεί πραγματικά λιγουρεύτηκα το σουφρίδι αλλά δεν είχα κάμει κουβέντα για δαύτο, οπότε πάσο, μπένω «κανονικά». μικρή συμμετοχή, τουλάχιστον δεν με «έσπαγε» ασυγχρόνιστα και κατάφερα να ροπιάσω. έκανα δρόμο μέχρις που της ζήτησα να κάτσει ιεραποστολικό. της έβαλα και τα πόδια πάνω στους ώμους «έχει ανοίγματα το πορνίδιο!» και άρχισα να καρφώνω τέρμα, όλα μέσα, μέχρι και τις μπάλες ! προσπαθούσε να με συγκρατήσει αλλά χαμπάρι. κατάφερα να τελειώσω με πολύ ορμή και απόλαυση.

μια τίμια επιλογή στο 10άρικο, δεν έφυγα χαλασμένος ή στραβωμένος, όλα καλά.

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
dirty sαnchez
Μέλος
Εγγραφή:
7 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
21
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2014
Να ροπιάσω....................
Κλαίω Μεγάλο χαμόγελο
28 Οκτωβρίου, 2014
Ειναι πολυ καλη τυπε μου, χτες την πηρα και εγω Μεγάλο χαμόγελο Σε αφηνη ναχεις τους ρυθμους σου...δεν σε αποσυγκεντρονη...Θυμαμε στην πρωτη μας συνεβρεση στο φυλης 84 ανω...ειχαμε τσακοθη ....μετα εγινα πελατης της...Λενε οτι απο εναν τσακομο μπορει να δημιουργηθη η καλυτερη φιλια...δεν εχουν και αδικο Γερο-μύστης
28 Οκτωβρίου, 2014
απο τα στουντιο που ξεκινησες ... εχυσες στο ιασωνος 44 Γλώσσα

ωραια κριτικη
31 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ορισμενες φορες..στον βουρκο..μπορει να βρεις χρυσο...Γερο-μύστης
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4