Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή μεσημέρι στις 12.15. Αφού έκανα μία μικρή βόλτα μόνο σε 12 σπιτάκια , κατεβαίνοντας να πάρω το αμάξι μου , βρέθηκα σε αυτόν τον οίκο.

Σήμερα δούλευαν δύο κοπέλες , η Αντριάνα η ξανθιά πιτσιρίκα με τα πιασηματάκια και το 2άρι βυζί και μια νέα κοπέλα η Λουΐζα όπως την είπε η υπηρεσία.

Πρόκειται για μια μελαχρινή μαυριδερή κοπέλα απο την Βουλγαρία , λεπτή με ωραίο τουρλωτό κωλαράκι και 1.5άρι βυζί. Ηλικία σίγουρα κάτω απο τα 20 ή το πολύ 20 , ελληνικά δεν μιλούσε ούτε Αγγλικά οπότε δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

Είπα να την δοκιμάσω αφού δεν είχα να χάσω τίποτα άλλο παρά μόνο λίγα λεπτά και ένα δέκα ευρώ. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που είναι πίσω απο το τραπεζάκι που κάθεται η υπηρεσία. Δεν άργησε να έρθει η κοπέλα . Αρκετά αμήχανη , αμίλητη μίας και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί .Ανέλαβα πρωτοβουλία και την πλησίασα. Της έβγαλα τα εσώρουχα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να χουφτώνω το κωλαράκι της. Καμία αντίδραση απο πλευράς της. Ξάπλωσα και την ανέβασα απο πάνω μου. Δεν έκανε τίποτα , έπαιξε λίγο τον πούτσο μου . Προσπάθεια για πέρασμα προφυλακτικού . Το έβαλα μόνος μου μίας και δεν το είχε καθόλου.

Ξεκίνησε πίπα με πολύ χέρι(μου τον έπαιζε πολύ άγαρμπα και τον κρατούσε και πολύ σφιχτά) και με πάρα πολύ αργό ρυθμό , είχα βάλει τα χέρια μου πίσω απο το κεφάλι μου και πραγματικά πήγε να με πάρει ο ύπνος. Δεν μου σηκωνόταν , τον πήρα και τον έπαιξα μέχρι να καυλώσω. Μόλις καύλωσα την έστησα στα τέσσερα , στήθηκε με κλειστά τα πόδια , της διόρθωσα την στάση της με τα χέρια μου και την γάμησα για κάνα 4λέπτο μέχρι που τελείωσα.

Σηκώθηκε και έφυγε κατευθείαν απο το δωμάτιο. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο. Η κοπέλα δεν είχε καμιά συμμετοχή και έδειξε ότι δεν το έχει καθόλου. Μάλλον θα θέλει(αν και δεν την βλέπω να μένει)καμιά επίσκεψη του billy13 να την βάλει στον σωστό τον δρόμο μίας και είναι του γούστου του σωματικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.008
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2014
Τελικά έκανα επίσκεψη...στο
Κολωνού 53...
Πήραμε τηλέφωνο και τον akis30...πριν μπω δωμάτιο!

Εμένα με ρώτησε αν ξέρω Αγγλικά...απάντησα ναι και είχαμε την παρακάτω συνομιλία...Γλώσσα


-"You know Anaconda...the movie"...?
-"Yes"...
-"This is Anaconda"... (Δείχνοντας τον πούτσο μου)...Χαμόγελο
-"Wow"....
-"Yes baby....Anaconda 3"....Μεγάλο χαμόγελο

Ακόμα μια επίσκεψη,αν κάνω θα μπει στον σωστό δρόμο...γιατί ήταν πολύ καυλιάρα η μικρή...Κατσικογάμης
Κρίμα που έχει άθλια τσα2,που βαράει πόρτες στο 7λεπτο...Γερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1