Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 157 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απογευματινή καταδρομή με bmwpower και milepetroza, στο κρύο Μεταξουργείο.
Είσοδος μου στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Κολωνού 23, η κοπέλες της βάρδιας ήταν η γνωστή Βαλέρια και η Λουίζα.
Περιγραφή Λουίζας: Τσιγγανορουμάνα, 20 χρονών, πετσί και κόκκαλο, μελαχρινό με μικρό βυζί, μικρά κωλομεράκια, και πρόσωπο αρκετά ωραίο για επίπεδο τσιγγάνας.
Η ευγενική υπηρεσία με τοποθέτησε στο καθαρό και μικρό δωμάτιο. Καθαρό δωμάτιο, καθαρά σεντόνια, πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την καθαριότητα του χώρου.
Ολιγόλεπτη αναμονή μέχρι να βγει από πελάτη η κοπέλα και τσουπ ανοίγει η πόρτα του δωματίου μου.
Η κοπέλα δεν μιλάει καλά Ελληνικά, αλλά τα βασικά τα ξέρει, μου είπα να της μιλάω Αγγλικά. Ξεκινάμε εκατέρωθεν με ερωτήσεις, ηλικίες, ονόματα, καταγωγή και εκεί ενώ με είχε καβαλήσει αρχίσαμε τα παθιασμένα φιλιά και ρουφήγματα σε λαιμό, στηθος ( ενώ ήθελε να την κοιτάω την ώρα εκείνη - της άρεσαν τα μάτια μου) ενώ είχαμε και ορισμένα ρομαντικά φιλιά. Παραλληλα με την διαδικασία ετούτη, ο πούτσος μου τριβόταν στην κοιλίτσα της και από ήρεμος που ήταν πριν λίγα δευτερα άρχισε να την ζητάει ... η κοπέλα βγάζει το βρακί της, αρχίζει τα κομπλιμέντα για το ανακόντα μου όπως το αποκάλεσε, βγάζει καπότα και την περνάει με το στοματάκι της. Ξεκίνημα με κλαρίνο ενώ με κοίταζε παράλληλα και μου χουφτωσε και τα αρχιδια, εγώ της είχα πιάσει το σβέρκο και την κατεύθυνα προς τα μέσα, της είπα για πιο deep καταστασεις αλλά δεν μπορούσε.
Πρώτη στάση εκείνη από πάνω, με παράλληλα ρουφήγμα των μικρών βυζιών της ενώ επιχείρησα να της χώσω δάχτυλο στην κωλότρυπα, η αίσθηση μοναδική τα κωλομέρια σαν πεπονάκι Αργείτικα Σπασίκλας
Επόμενη στάση στα 4, αρκετά καλό στήσιμο, μου είπα να μην την γαμήσω δυνατά και η εντολή της ακούστηκε. Δεν με άφηνε για διείσδυση ολική καθώς είχε το χέρι της στο άνοιγμα της, έπεσαν ρομαντικές μπάτσες στα κωλομέρια της που ήταν δεκτικές από την Λουίζα.
Τελευταία στάση ιεραποστολικό, δεν έκατσα αρκετά. Μου ειπε να ακουμπάω πάνω της άρχιζα να την φιλάω στον λαιμό όπου εκεί με βγηκε το τέλος.
Αφού τελείωσα με φίλησε στο χέρι σα να ήμουν ο παππάς της ενορίας, σηκωθήκαμε από το κρεβάτι και μέχρι να φρεσκαριστούμε μιλάγαμε περι ανέμων και υδάτων, μου χώνει μπάτσα στο κωλομέρι και αποχωρεί.

Αυτά λοιπόν, εγώ προσωπικά πέρασα αρκετά καλά με την κορασίδα, τωρα αυτό που μπορεί να ξενερώσει κάποιον είναι πως είναι καρα-skinny εμενα όμως μου αρέσουν κάτι τέτοιες και ειδικά αν είναι τσιγγάνα ακόμα καλύτερα.
Η κορασίδα μου θύμιζε μια αλλη που ειχα πάρει τροφωνίου μεταμεσονύχτια είχα γράψει κριτική, ήταν ίδιο στυλ και πάντα περνάω καλά με κατι τετοιες.

Αυτά παίδες !!! Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
127
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2014
Αντί να γράψω Κολωνού 48, έγραψα κολωνού 23 Κεφάλι σε τοίχο!
26 Οκτωβρίου, 2014
Ξεροχύνω με skinny/Τσιγγανορουμάνες και γλωσσόφιλα...Έρωτας
01 Δεκεμβρίου, 2014
Εισαι τυπος τελικα.
Μου αρεσε η ατακα οτι σου φιλησε το χερι σαν παππας της ενοριας.
N
Ntountaras
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3