Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
σημειωση,ενα απο τα καλυτερα γαμισια που εχω ριξει σε μπουρδελο. Κατσικογάμης

εχοντας φαει ακυρο απο νωρις για συνευρεση σε ξενοδοχειο, οι καυλες ειχαν πιασει ταβανι και τα αρχιδια ειχαν γεμισει σπερμα.
στοχευμενα στο σπιτακι για ιζαμπελα, να δω και γω γιατι τοσος ντορος...
κωλοφαρδο παρκινγκ ακριβως διπλα στο σπιτι, χαμηλη κινηση στα σπιτακια. μπαινω μεσα και λεει η τσατσα το μαγικο ονομα της κοπελας, και λεω επιτελους θεοι και δαιμονες ! θα παρω αυτο που ηρθα να παρω !
μετα απο 1 λεπτο βγαινει απο το δωματιο η νταρντανα χαμογελαστη, δεν ειναι του γουστου μου το σωμα της (που να ηταν κιολας!) αλλα οφειλα να μπω. δεν γραφονται τυχαια τοσα καλα, σκεφτηκα.
το δωματιο κομπλε μου φανηκε, λιγα νερα διπλα απο τον νεροχυτη. ησυχα πραγματα. γδυνομαι και αραζω.

ανοιγει η πορτα και μπαινει μεσα, η επιβλητικη της παρουσια σε συνδιασμο με το βλεμμα της προυποθεταν καυλιαρικη συνευρεση. αρχιζει να χορευει και να κουναει την κωλαρα στην πορτα, λεγοντας μου οτι θα κατσει εκει και δεν θα με πλησιασει. αφου την αφησα λιγα δευτερολεπτα, της εδειξα το δρομο και οτι ηρθε η ωρα να τα χουφτωσω ολα. πλησιαζει στο κρεβατι και με παιρνει μονοτερμα. αρχιζει και γλυφει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, μου ταιζει τα βυζια της και τριβεται πανω μου, ειχα γινει πυραυλος. αυτη δεν σταματαγε να φιλαει και να γλυφει τα παντα, μαζι με προστυχολογα, και γω εχω αρπαξει ενα βυζι και ενα κωλομερι. περναμε σε πιπα οπου την επαιρνε βαθια μεσα στο στομα της, μετα ισπανικο με τις βυζαρες, μετα παλι πιπα, παιχνιδια με τη γλωσσα, παλι γλυψιμο παντου, τρελα η γκομενα. αν δεν ηταν η δουλεια της αυτη, θα εκοβα τα αρχιδια μου οτι ειχε πιει κοκες.

στα του σεξ... τι να λεμε, τα χετε πει και οι υπολοιποι ολα. η γυναικα ειναι πυρ ! καβαλαει απο πανω και χορευει στην ψωλη, με τα μουτρα στα βυζια της δινω ενταση στις διεισδυσεις. αλλαγη για πισοκωλητο (ενδιαμεσα γρηγορη πιπα) που εγινε γιουρουσι, εχω αρπαξει την κωλαρα της και χτυπιεμαι σαν το πιθηκι. αυτη δεν ειχε σταματησει να μιλαει και να με προτρεπει να συνεχισω. παλι γρηγορη πιπα στα γονατα και ιεραποστολικο με τα ποδια της μια πανω, μια γυρω απο τη μεση, ενω φιλαμε ο ενας το λαιμο του αλλου. εγω ειχα λυσαξει. επειδη ειχε περασει η ωρα της λεω ελα για πιπα να τελειωσω γιατι μπορω να σε γαμαω μεχρι αυριο. μου λεει οχι συνεχισε ! και συνεχιζω Έρωτας . σηκωνεται γονατιστη, ξανα μανα πιπα και πηδιομαστε καθετα, στα γονατα, face to face (δεν ξερω πως λεγεται η σταση Γλώσσα ). σκυβει για την τελειωτικη πιπα και εγω να εχω δει το χριστο φανταρο και να της βαζω δαχτυλο. με ξαπλωνει για μεγαλυτερη ανεση, συνεχεια πιπας. η καυλα μου ειναι απεριγραπτη. και εκει που λες "θα ξενερωσει που δεν χυνω" τι κανει η τυπισσα ? μου λεει λαχανιασμενη "θα με πεθανεις εσυ!" και με καβαλαει παλι για σεξ ! τα χω δει ολα, μετα απο λιγο, παραμενω ξαπλωμενος εγω, και αυτη με καλη ρυθμικη πιπα και προσπαθειες ντιπ, με τελειωνει. εχυσα το βοσπορο (ειχα και μερες να τα βγαλω). αυτη η τρελη, καβαλαει παλι το καβλι μου οπως ειναι με τη χυμενη καποτα καβλωμενο, και παιζει με το μουνακι της. απιστευτα πραγματα, λεω απο μεσα μου...
σηκωνεται να ντυθει αυτη, της λεω για πλακα "εγω θα αραξω να κοιμηθω, ξυπνα με σε 2 ωρες" και γυρναω πλευρο αγκαλιαζοντας το μαξιλαρι. και αυτη λεει -οοοοοχι δεν το κανεις σωστα, και ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου αγκαλιαζοντας με. λιγα φιλακια και μπαι μπαι λοβ.

η τσατσα, ουτε που ξεροβηξε απεξω. συνολικος χρονος παραμονης 23-25 λεπτα (απο το αμαξι στο μπουρδελο ημουν 20 μετρα, τσεκαρα το ρολοι πριν και μετα, ηταν μιση ωρα ακριβως. αναμονη ειχα 2 λεπτα σε σαλονι-δωματιο, ε βαλε και τα πλυσιματα), δεν εχω πιασει καλυτερο χρονο, βεβαια ειμαι σχετικα νεος στα μπουρδελα...
βγαινοντας, ειδα οτι η τσατσα ειχε κλειδωσει την εξωπορτα (μαλλον σκασαν μπατσοι, πολλα πεσιματα τελευταια ή ειναι η ιδεα μου?), και δεν μπορουσε να μπει αλλος πελατης να ενοχλησει ετσι κι αλλιως !
η ιζαμπελα οταν βγηκα απο το δωματιο μου λεει "περιμενε, περιμενε" και ερχεται παλι (οσο εκανε να ανοιξει την πορτα η τσατσα) και με αγκαλιαζει πιανοντας μου το πουτσο.. εκει ξανασκεφτηκα το ενδεχομενο της κοκαινης, την επομενη φορα ισως παω φτιαγμενος και γω για συμπαρασταση Κουλ . ακομη κι αν ολο αυτο το κανει για το καβατζωμα της πελατειας, το κανει σιγουρα με τον σωστο τροπο, αν και φανηκε να απολαμβανει και με το παραπανω την δουλεια της...

περπατωντας εξω συνειδητοποιησα "ρε μαλακα, αυτη δεν εδινε και κωλο?" .
χαχαχαχαχαχα, αφου η τυπισσα με γαμησε δεν την γαμησα, που μυαλο για λεπτομερειες... καλυτερα, μπορει να τελειωνα νωριτερα με κωλο, ασε που τωρα θα εχει αλλο ενδιαφερον η επομενη συναντηση Γλώσσα .

καπου εδω θα συμφωνησω 1000 τοις εκατο με τον Kilburn. οτι αυτη η γυναικα ειναι για ξενοδοχειο. εκατσα τοση ωρα εκει μεσα και δεν χορτασα, γραφω την κριτικη και μου εχει σηκωθει απο τις εικονες που θυμηθηκα.
τα λογια ειναι περιττα, οποιος δεν πηγε ακομα, πρεπει να το ξανασκεφτει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, anthotypos, kaavlas

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2014
Dear colleagues we have new entry ......Mr paparotriftoulas !!!!!!Γερο-μύστης
15 Οκτωβρίου, 2014
Ωραίος ο paparotriftoulas !
16 Οκτωβρίου, 2014
Που να την επαιρνες στο Ελλης πριν 3-4 χρονια !!!
17 Οκτωβρίου, 2014
πραγματικά η Ιζα είναι ειδική περίπτωση.
μαχητής του σεξ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4