Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 305 10
Μπουρδέλα
303460
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η ΑΛΙΝΑ ειναι μια καινουργια,ωραια,κοντουλα,μαυριδερη(τσιγγανα απο ουκρανια)κοπελιτσα!!!Ο πουστοτσατσος ανακοινωσε στο σαλονι οτι η κοπελα κανει και ελευθερο στοματικο!!
Αφου του εδωσα τα λεφτα,περασα στο δωματιο....
Η Αλινα αφου μπηκε στο δωματιο,εβγαλε τα εσωρουχα και εκατσε στο κρεβατι οκλαδον για να μου τον παρει πιπα!!Στη πιπα η γκομενα ειναι για κλαματα!!ισα-ισα που βαζει τον πουτσοκεφαλο στο στομα της και ψευτοπαιζει...
Τοποθετηση καποτας,και μου ανοιξε τα ποδια για να μπω μεσα της!!Καθως την γαμουσα,αυτη κοιτουσε το ταβανι... Επισης το μουνακι της ειναι αρκετα δουλεμενο και με την κρεμα που βαζει γινεται σαν !!
Στα τεσσερα μια απο τα ιδια!!η κοπελια...
Το καλυτερο ομως η καριολιτσα μου το αφησε για το τελος...Για δωρακι
Ενω την πηδουσα,ξαφνικα σηκωνεται απο το κρεβατι και μου κανει νοηματα με τα χερια(γιατι ελληνικα και αγγλικα δεν ξερει τιποτα)οτι εχουν περασει ειδη εντεκα λεπτα!!Ο χρονος μου τελειωσε... Την παρακαλουσα τη καριολα,τουλαχιστον να χυσω με μαλακια Ουτε αυτο ηθελε!!!
Καθως εφευγε της ειπα:ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ....!!!!!
ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ το καταλαβε!!!
Τα αλλα οχι...
Αφου του εδωσα τα λεφτα,περασα στο δωματιο....
Η Αλινα αφου μπηκε στο δωματιο,εβγαλε τα εσωρουχα και εκατσε στο κρεβατι οκλαδον για να μου τον παρει πιπα!!Στη πιπα η γκομενα ειναι για κλαματα!!ισα-ισα που βαζει τον πουτσοκεφαλο στο στομα της και ψευτοπαιζει...
Τοποθετηση καποτας,και μου ανοιξε τα ποδια για να μπω μεσα της!!Καθως την γαμουσα,αυτη κοιτουσε το ταβανι... Επισης το μουνακι της ειναι αρκετα δουλεμενο και με την κρεμα που βαζει γινεται σαν !!
Στα τεσσερα μια απο τα ιδια!!η κοπελια...
Το καλυτερο ομως η καριολιτσα μου το αφησε για το τελος...Για δωρακι
Ενω την πηδουσα,ξαφνικα σηκωνεται απο το κρεβατι και μου κανει νοηματα με τα χερια(γιατι ελληνικα και αγγλικα δεν ξερει τιποτα)οτι εχουν περασει ειδη εντεκα λεπτα!!Ο χρονος μου τελειωσε... Την παρακαλουσα τη καριολα,τουλαχιστον να χυσω με μαλακια Ουτε αυτο ηθελε!!!
Καθως εφευγε της ειπα:ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ....!!!!!
ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ το καταλαβε!!!
Τα αλλα οχι...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 14 Οκτωβρίου, 2014)
14 Οκτωβρίου, 2014
γιατί δεν πας στα σίγουρα, στην Valeria Ind, και τριγυρνάς από εδώ και από κει στα τυφλά xaxaxaxaxa
company of heroes tho
14 Οκτωβρίου, 2014
Ετσι ...καλα να παθεις για να μαθεις να τελειωνεις αλλη φορα στο 2λεπτο ....
astatos123
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2