Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 23 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κοπέλα λέγεται Στέλλα από την Αλβανία. Παρότι στο διπλανό 18Α ήταν η Χριστίνα η οποία φαινόταν καλή περίπτωση όπως και στο 18Γ η Έρικα άγνωστης προελεύσεως αλλά μικρή και τσουπωτή κάτι με τράβηξε σε αυτή την μέτρια εμφανισιακά Στέλλα. Με το που βγήκε στο σαλόνι λέω θα κάνω μία βόλτα και θα έρθω αργότερα και μου λέει πρώτα θα περάσεις στο δωμάτιο μαζί μου και μετά θα πας βόλτα. Λέω σίγουρα? Θα περάσουμε καλά? Βεβαίως μου απαντά αυτη. Για να δούμε λέω από μέσα μου...
Καταφθάνει μετά από λίγο γδύνεται και παρατηρώ ότι το βυζί της είναι μικρό και λεπτό. Σώμα αδύνατο αλλά εμφανισιακά μέτρια. Με φιλάει στο στήθος και στις ρώγες και βάζει κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Εκεί που λέω φάγαμε φόλα μου γυρίζει το σώμα της και μου φέρνει το μουνί στη μούρη. Έκπληκτος από αυτή τη μεταστροφή ανταποδίδω με ένα τρυφερό γλειφομούνι. Με κάβλωσε αμέσως και ο πούτσος μου εκτοξεύθηκε μέσα στο στόμα της. Καλό και καυτό το τσιμπούκι της και αρχίζουμε με πισωκολλητό. Μου λέει θες κώλο? Ξανά έκπληκτος αρνούμαι και συνεχίζω για λίγο στο μουνί της εμφανώς μπερδεμένος ποιά τρύπα να διαλέξω. Λέω δεν δοκιμάζουμε και λίγο κώλο? Αμέσως στήνεται καλύτερα και τον βάζω με χαρακτηριστικη ευκολία στο κώλι της. Γυρνάει ανάσκελα τραβάει με τα χέρια της τελείως πίσω τα πόδια της και της τον ξαναχώνω στην κωλοτρυπίδα της. Πολύ σφιχτη, μικροκαμωμένη με κάβλωσε πολύ και της τα έρριξα μέσα της. Έμεινε για λίγο με φίλισε σταυρωτά και μετά αποχώρησε.
Έμεινα εντυπωσιασμένος με πόση ευκολία τον πήρε στον κώλο της χωρίς να πονέσει, χωρις να δυσανασχετήσει και εμφανώς πεντακάθαρη αφού όταν τον έβγαλα δεν υπήρχε τίποτα πάνω στο προφυλακτικό. Ότι της λείπει εμφανισιακά το αντισταθμίζει με τις γενναιόδωρες υπηρεσίες της. Εμένα πάντως με ικανοποιήσε. Και μόνο για το ότι δίνει κουλούρι αξίζει. Τέλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2014
μια ξανθιά είναι αυτή η στέλλα με σπαστό μαλλί που δουλεύει συνήθως στον οίκο εκεί μεταμεσονύχτιες ώρες?
14 Οκτωβρίου, 2014
Κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί (πλέον) και πριν μερικούς μήνες δούλευε στο Λιοσίων 91!Κουλ
14 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι φιλε κοκκινομαλλα με πολυ κοντο μαλλι ειναι αυτη
21 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κοντό σπαστό μαλλί έχει νομίζω καστανόξανθο. Δεν είμαι και σίγουρος για το χρώμα.
Εγώ κοίταγα τη κωλοτρυπίδα της.Γλώσσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4