Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Υπήρχαν δύο κοπέλες στο μαγαζί. Η Φωτεινή ξανθιά, με ωραία βυζιά ελαφρώς πεσμένα και η Βίκυ γεματούλα ψηλή με καστανά μαλλιά και ωραίες βυζάρες αλλά και πολύ γλυκό πρόσωπο επίσης. Βγήκαν και οι δύο στο σαλόνι και η Βίκυ μου έσκασε ένα πολύ ωραίο χαμόγελο και πέρασε κατευθείαν σε δωμάτιο με πελάτη. Το χαμογελό της με κάβλωσε και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλα το 10εύρω. Η δε Φωτεινή όση ώρα έλειπε η Βίκυ έκανε κάτι σπαγγάτα στο πάτωμα, άνοιγε τα πόδια και προσπαθούσε με το τρόπο της να με πείσει να αλλάξω γνώμη και πραγματικά σκέφτηκα προς στιγμή να κάνω παρτούζα και με τις δύο αλλά το άφησα να βρεθώ άλλη φορά με τη Φωτεινη ώστε να την ευχαριστηθώ καλύτερα.
Δίνω τα λεφτά και μετά από λίγο έρχεται. Πολύ γλυκειά με αρχίζει στα φιλιά στο στόμα που μετά έγιναν γλωσσόφιλα. Παράλληλα με τα φιλιά είχε πέσει πάνω μου και είχε εγκλωβίσει με τις βυζάρες της το πούτσο μου. Αυτό συνεχίστηκε ακόμα για λίγη ώρα και μετά παίρνοντας μόνη της πρωτοβουλία μου έγλυψε τα αρχίδια και με πίπωσε ακάποτα πολύ απαλά. Σε κάποια στιγμη τον πήρε όλο βαθεια στο λαρύγγι της κάτι που δεν περίμενα και δεν πίστευα ότι μπορεί να κάνει. Το έκανε όμως και μάλιστα αριστοτεχνικά. Επειδή κατάλαβε ότι αν συνέχιζε λίγο ακόμα δεν θα προλάβαινα για τίποτε άλλο μου έδωσε δύο τρυφερα φιλιά στο πουτσοκέφαλο κλείνοντας τα μάτια της και μετά μου φόρεσε το προφυλακτικό. Με τράβηξε επάνω της ανοίγοντας τα πόδια και φιλώντας με παράλληλα όλη την ώρα. Αλλάξαμε σε πισωκολλητό αλλά δεν μπορούσα να τελειώσω και έτσι τον έπαιξα ενώ η Βίκυ μου έγλειφε τα αρχίδια και έτσι έχυσα δυνατά πάνω στην κοιλιά μου. Αν με άφηνε να τελειώσω πάνω της θα ήταν το καλύτερο γαμήσι ever στο Μετάξι.
Πέρασα υπέροχα με μία κοπέλα που αν και χοντρούλα έχει πολύ ωραίο σωμα, γλυκό πρόσωπο και είναι πολύ τρυφερή και κάνει φανταστικό σεξ. Θα είναι εκεί πρωινή βάρδια συνήθως μέχρι τις 5 το απόγευμα. Θα ξαναπάω και αν τις πετύχω πάλι και τις δύο μαζί μπορεί να τις πάρω παρτούζα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
83
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια