Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...ήθελα απλά την εκκένωση των σπερματοδόχων κύστεών μου , σκέφτηκα προς στιγμήν να μιμηθώ τον πάκη που κατουρούσε στον τοίχο , αλλά δυστυχώς η εκκένωση του υγρού που με ενδιέφερε προυπέθετε παράτριψη ενός φουσκωμένου εντερίου...
αντίκρυσα την Πάολα να χουζουρεύει στον κανεπέ, είχε κάποιο πλεόνασμα λίπους κατανεμημένο στους γλουτούς κυρίως και στην κοιλιά δευτερεόντως και σε συνδυασμό με τους ικανοποιητικού όγκου μαστούς της , με προδιέθεσαν θετικά ότι η απτική διέγερση απο τις καμπυλότητές της, θα βοηθούσαν στην αποβολή του αναθεματισμένου υγρού.
...στο δωμάτιο προσπάθησε να διεγείρει τον ακουστικό φλοιό μου με προστυχόλογα , στα οποία ανταποκρίθηκα, ψηλαφώντας το αιδοίο της που είχε κρυφτεί στις υπερμεγέθεις γλουτιαίες καμπύλες της.
πεολειχία ικανοποιητική με παράλληλη οσχεολειχία και ψηλάφηση του περινέου μου , η οποία παραδόξως ήταν αρκετά στυτικοδιεγερτική.
η μοναδική στάση ήταν η ιεραποστολική ...
ασχολήθηκα λίγο με το στήθος της ενώ την έσπρωχνα , και μετά απο καμμιά 20αριά ωθήσεις το υγρό αποβλήθηκε απο μέσα μου , και μια γενικευμένη παρασυμπαθητικοτονία χαλάρωσε το σαρκίο μου , και το ευφοριστικό οπιοειδές μου έδινε το προσφιλές μου αίσθημα της ευχάριστης αποχαύνωσης.
-ήθελα να κρατήσεις λίγο ακόμα
-με κούρασε η προηγούμενη
-ποιά ήταν?
της είπα και κείνη στραβομουτσούνιασε και παραξενεύτηκε με την "παράξενη" επιλογή μου, ... της απάντησα ότι ίσως να φταίει το παράξενο μυαλό μου...και μ'αυτήν την κουβέντα απεμπλάκηκε ο καθένας απο την παρουσία του άλλου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πάολα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2014
πολυ καλο το καυλακι....
K
klitoridolatris
01 Οκτωβρίου, 2014
+1 !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2