Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 00.35. Στον οίκο σήμερα δούλευε η Λόλα η ξανθιά Αλβανίδα που συνήθως την πετυχαίνω απόγευμα αλλά αρκετές φορές δουλεύει διπλαβάρδια. Πρόκειται για μία κοπέλα κανονικού αναστήματος(αν και η τσατσα όταν με βλέπει λέει ότι δουλεύει η ψηλή ξανθιά) με κανονικών κιλών σώμα ωραίο κώλο , μικρό βυζί και κάτασπρη επιδερμίδα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Ελληνικά μιλάει καλά αν και γενικά δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντα. Όταν την είδα απο κοντά φαινόταν πολύ κουρασμένη. Έβγαλε το άσπρο κολλητό διάφανο φορεματάκι που φορούσε και ξάπλωσε δίπλα μου. Αρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και την κοιλιά μου , κάναμε και λίγο πλάκα λέγοντας της ότι είμαι έγγειος. Της είπα να ξαπλώσει , ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της καταλήγοντας ανάμεσα στα πόδια της όπου για πολύ λίγο έγλυψα το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικού ,πίπα αρκετή καλή , πέρασμα απο αρχίδια να έκανε αλλά δεν ζήτησα κιόλας .Πρώτη στάση της ζήτησα να έρθει απο πάνω μου αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί , έτσι της είπα να στηθεί στα τέσσερα . Καλή στάση σώματος την γάμησα έτσι για κάνα 5λέπτο σε συνθήκες απόλυτης σιωπής... Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό όπου την γάμαγα και αυτή είχε κλειστά τα μάτια. Μετά απο κάνα 3λέπτο τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο , δεν έδειξε να βιάζεται αλλά απο την άλλη δεν είχε και καμιά συμμετοχή. Θέλω όμως να σημειώσω ότι στο τέλος με ρώτησε πώς πέρασα γιατί ήταν κάπως κουρασμένη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2014
Πρεπει οντως να την πετυχες κουρασμενη γιατι όταν την ειχα παρει εγω στην απογευματινη βαρδια ηταν μια χαρα πολύ ευδιαθετη και με ορεξη...
01 Οκτωβρίου, 2014
Οι συνθηκες απολυτης σιωπης - οταν επικρατουν - για μενα ειναι απο τα τρομακτικοτερα συμβατα πανω σε γαμηση !!! Χαλιεμαι ασχημα ! τρομαζω !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2