Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ένα χαμένο 15εύρο, έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτη την απογευματινή τσάρκα. Σε ξεγελάει, γιατί άμα τη δεις στο σαλόνι είναι ψηλή με τις τακουνάρες και τις βυζάρες της και τέλος πάντων τη πατάς. Επιπλέον δεν άκουσα οτι ήταν 15 και όχι 10 το αντίτιμο αποροφημένος από τις παρακλήσεις της να περάσω στο δωμάτιο και έτσι έγινε το κακό!
Με το που μπήκε όσο φιλική ήταν εκτός δωματίου τόσο διαφορετική ήταν τώρα. Αμέσως βάζει καπότα σε τελείως πεσμένο πούτσο και αρχίζει το τσιμπούκωμα. Με το που σκλήρηνε λίγο στήθηκε στα τέσσερα. Τη σφυροκοπώ λίγο αλλά το στησιμό της είναι λίγο άγαρμπο και δεν βολεύομαι. Τη βάζω κάτω αλλά για γλύψιμο βυζιά ούτε λόγος. Προσπαθώ να τα χαιδέψω με τα χέρια και βάζει τα δικά της μπροστά! Ούτε πιάσιμο βυζί! Ευτυχώς είμαι εκπαιδευμένος στα δύσκολα και στη θέα του παλόμενου βυζιού της πέρα δώθε έχυσα. Φυσικά εξαφανίστηκε στο δευτερόλεπτο με ένα απλό γειά. Έκατσε 6 με 7 λεπτά.
Στη πίπα δε είχε κάτσει με το σώμα της όσο πιό μακριά γινόταν ώστε να μη φτάνω τίποτα. Ο Τιραμόλας ίσως να μπορούσε. Συνεπώς όταν βλέπετε φιλίκη τη κοπέλα στο σαλονάρισμα προμηνύεται μεγάλη ξεπέτα. Όχι πάντοτε πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού