Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σπρώχνοντας την εξώπορτα με τύλιξε το βαθύ σκοτάδι που κρεμόταν στην παλιά ξύλινη σκάλα. Στον όροφο, μία μεσήλικη, χαμηλού αναστήματος, αδύνατη, δυσειδής, ξανθιά υπηρεσία με κοντό μαλλί, ακούγοντάς με ν' ανεβαίνω, φώναξε το «Μαράκι». Η χαμογελαστή, σιτεμένη πόρνη που εμφανίστηκε είχε ίσια μαύρα μαλλία μέχρι τους ώμους, διπλοσάγονο, φορούσε σκούρο εσωφόρι τ' οποίο κάλυπτε ένα μεσαίου μεγέθους χαλαρό στήθος, μια προπετή κοιλιά κι έναν φαρδουλό κώλο, ενώ τ' άσχημα πόδια της κατέληγαν σε ψηλοτάκουνα προσδίδοντάς της ένα ύψος που στην πραγματικότητα δεν είχε. Είχε όμως προϋπηρεσία στα μπουρδέλα της Κολοκυνθούς 38, όπως και σε 'κείνο της Αχιλλέως 40, ενώ καταγόταν απ' τη Βουλγαρία. Η τσατσά μ' ενημέρωσε πως στο δεκάρικο, το «Μαράκι», έκανε και «κωλαράκι». Την πλήρωσα και προχώρησα στο μοναδικό δωμάτιο που μέχρι σήμερα δεν είχα περάσει. Η μαξιλαροθήκη και το κατωσέντονο ήταν καθαρά.
«Καλά είσαι μωρό μου;» την άκουσα να ρωτάει με χαμόγελο και αξάν αλλοδαπής, μπαίνοντας στην κάμαρα μετά από λίγα λεπτά και στην καταφατική μου απάντηση να προσθέτει: «Μπράβο αγάπη μου!».
Μένοντας ολόγυμνη γονάτισε πλάι μου και σκύβοντας πάνω μου, ξεκίνησε να με γλείφει –πού αλλού;– στις θηλές, σχετικά καλά, όπως και στον λαιμό, εκεί ομώς απλώς με απαλοφιλούσε σε γρήγορο ρυθμό, «ματς μουτς ματς μουτς ματς μουτς», χωρίς να με καυλώνει (αργότερα, αφού της έκανα παρατήρηση, βελτιώθηκε), ενώ παράλληλα μου έτριβε τ' αρχίδια και μου έπαιζε το καυλί.
'Οταν διαπίστωσε την έναρξη στύσης, πάραυτα ρώτησε: «Να βάλουμε;» κι η καπότα φορέθηκε σαν κάλτσα, για να προχωρήσει σε μία μέτρια πίπα που συμπεριλάμβανε και σύντομη αλλά ικανοποιητική ορχεολειχία σ' αξύριστα, πλην όμως πλυμένα, αρχίδια.
«'Ελα να δοκιμάσουμε από πίσω!» της είπα όταν ένιωσα έτοιμος και 'κείνη πρόθυμα πήρε θέση παροτρύνοντάς με: «'Ελα αστέρι μου!». Η ψωλή μου μπαινόβγαινε στη μουνοσήραγγά της, το κρεβάτι έτριζε, «κρικ κρικ κρικ», οι σφυγμοί μου ανέβαιναν κι οι παλάμες μου ράπιζαν τον κώλο της με την πόρνη να φωνάζει: «'Ετσι γκαύλα μου, έτσι αγόρι μου!» (sic).
«Πόνεσαν τα γόνατά μου, κάτσε να σηκωθώ όρθιος!» της είπα κάποια στιγμή και πάτησα στο στρώμα. «'Ο,τι θέλεις αγάπη μου, ό,τι θέλεις μωρό μου!» συμφώνησε κι ακούμπησε το μάγουλο στο μαξιλάρι. Τώρα τη γαμούσα από πάνω προς τα κάτω, λοξά. «Α!... Α!... Α!...» βογγούσε με κάθε βαθιά ψωλιά. Χρειάστηκε να συγκεντρωθώ για να καταφέρω να χύσω...
Αρκετά άσχημη γυναίκα... Εάν έπρεπε να την πληρώσω παραπάνω από ένα δεκάρικο δεν νομίζω να περνούσα μαζί της. Βέβαια η παροιμία λέει: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις». Τέλος πάντων, αν και ψιλοζορίστηκα να τελειώσω, θεωρώ πως οι ερωτικές της υπηρεσίες άξιζαν για 10 ευρώ. Εκτός του ότι μου πρόσφερε καλούτσικα προκαταρκτικά, κατά τη διάρκεια της γάμευσης είχε θετική συμμετοχή, ενώ και η συμπεριφορά της ήταν ευχάριστη. Για μια φορά καλά ήταν, τώρα για επανάληψη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού