Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
πέρασα απαρατήρητος περπατώντας μες τη νύχτα, πλάΪ σε αρκετά καφε-οινοποτεία,στέκια συνάθροισης ατόμων και διεξαγωγής κοινωνικών σχέσεων και θέλησα να κλέψω λίγη απόλαυση παρακάμπτωντας τη συνήθη διαδικασία.
αντίκρυσα μια ψιλόλιγνη κοπέλα ντυμένη σα γυμνάστρια με ξανθόχρωη βοστρυχωτή κόμη της οποίας το χαμόγελο με ανάγκασε να ποντάρω 10μάρκες για λίγη ευφορία.
όντως η συμπεριφορά της ήταν ευγενική , μου αποκάλυψε δύο μικρές μαστικές καμπυλότητες με επηρμένες ρόζ θηλές οι οποίες αποτέλεσαν βορά των λειχολαγνικών μου ορέξεων.
στη συνέχεια την άφησα να παίξει με τον φαλό μου , και εκείνη δεν εχασε την ευκαιρία και ευφοριζόταν στοματολειχικά , και πότε πότε μου απεύθυνε βλέμματα λαγνείας και της απαντούσας χαιδεύοντας τα λιπασμένα χειλάκια του αιδοίου της.
αν την άφηνα θα συνέχιζε την πεολειχία, οπότε διέκοψα την ασχολία της με το πέος μου , την ξάπλωσα για να ξεκουραστεί , ασχολήθηκα λίγο με το σώμα της και πεοκολποπαλινδρομούσα μαλακά , σε κάπως άβολη στάση είναι η αλήθεια , αλλά το τέλος επήλθε ομαλά.
ανταλλάξαμε ευχαριστίες , και έκλεισα ικανοποιημένος την πόρτα πίσω μου .η σκέψη μου παρέμεινε ελεύθερη για την επόμενη ηδονιστική εμπειρία, και έτσι περπατούσα ήσυχος πίνοντας αργά το άρτι εκλυθέν μετασυνουσιακό ευφοριστικό μίγμα...
στο δρόμο τα σωριασμένα αποσυντιθέμενα σαρκία των ναρκωμανών μου αποδείκνυαν την μεγάλη ισχύ που έχει αυτό το μίγμα να παρακάμπτει κάθε πόνο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λόλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού