Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μεσημέρι Παρασκευής ανέβηκα στον όροφο βιαστικά , χαιρέτησα τον φιλτατο Τσάτσο Άρη αλλά ετοιμάστηκα να την κάνω στο άκουσμα του προγράμματος που τα είχε όλα εκτός απο κωλαρακι αλλά τότε Γλώσσα εμφανίζεται η Αντωνία , ενα δίμετρο (με τα δωδεκαποντα) μωρό , μελαχροινή κούκλα (μάλλον Ρουμανα) η οποία με τα τακούνια μου έριχνε μισό κεφάλι .
Μου θύμισε μια Ρουμανα επίσης δίμετρη που την κυνηγούσα όλο το βράδυ να την γαμησω στο FKK της Φρανφουρτης πέρσι , οπότε δεν το σκέφτηκα ξανά έδωσα το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο δωμάτιο .
Το μωρό κατέφθασε συντόμως έβγαλε τα τακουνια ήρθαμε στο ίδιο περίπου ύψος (είμαι 1.83) και άρχισε τα προκαταρτικα όσο εγώ χάζευα το πόσο σφιχτό δέρμα εχει (καλά μιλάμε γάλακτος το μωρό δεν πρέπει να ειναι πάνω απο 19-20 χρόνων ) τα μαύρα μαλλιά της , το κουκλίστικο προσωπάκι , της τα φυσικά βυζια της και σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πέσει φωτιά να με κάψει που άπλωνα χέρι στο " αλάβαστρο " . Εντωμεταξύ το μωρό χάιδευε , εγλυφε , είχε κατέβει στον πουτσο και μου έκανε ενα γυμνό τσιμπούκι βαθύ με καραμελωμα στα παπαρια που φοβήθηκα ότι θα χυσω έτσι της ζήτησα πλαστικό και μπήκα στον αγώνα .
Ξεκίνημα με ιεραποστολικό για να της γλυφω τα βυζακια και να μυρίζω το άρωμα της και όταν άρχισα να αφηνιαζω την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα το σφυροκοπημα ενώ έσφιγγα την μεσουλα της απολαμβάνοντας την αίσθηση του σφιχτού μουνιου της και το "τριζατο" δερματακι της .
Το τέλος ήταν προ των πυλών , έχυσα με θόρυβο και το μωρό ανησύχησε στο "βγαλσιμο" μην γίνει κανένα ατύχημα , την καθυσηχασα, γενικά φαίνεται ότι δεν εχει "χιλιόμετρα" το εργαλείο αλλά το εχει γενικώς και απο εμφάνιση σκίζει , θα υπάρξει οπωσδήποτε επανάληψη η οποία ειναι μητηρ της μαθησεως.Κατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντωνία
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού