Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την αυλόπορτα του πρόσφατα ανακαινισμένου αυτού σπιτιού, έτσι ώστε να λειτουργεί ως μπουρδέλο, την πέρασα λίγα λεπτά αφότου ο ήλιος είχε δύσει στον μακρινό ορίζοντα. 'Ηταν η ώρα αλλαγής της βάρδιας. Στο ισόγειο, την Ελένη (με τ' αστεράκια στη μέση) την άλλαζε η είκοσι ενός ετών μολδαβή Νίνα, ενώ στον όροφο, την καστανή μικρόστηθη Ντιάνα, άλλαζε η διοπτροφόρος Ανδριάνα που την ώρα εκείνη ερχόταν βιαστική απ' έξω.
«Καλησπέρα! Δέκα ευρώ! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, 69, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα! Πολύ καλή στο δωμάτιο, δεν βιαζόμαστε (Οπ, έβαλε και τον εαυτό της μέσα! Υπονοώντας πως δεν διακόπτει τη συνεύρεση), να περάσετε ωραία!» ενημέρωσε η υπηρεσία του ισογείου, την ώρα που παρουσιαζόταν μία μικροκαμωμένη νεαρή, με σπαστό –προς σγουρό– καστανόξανθο μαλλί που σκέπαζε το πάνω μέρος της πλάτης της, γλυκό χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί, καμπυλόμορφο κωλαράκι, καλοσχηματισμένα πόδια. 'Ηταν η Νίνα, που μόλις είχε πιάσει δουλειά και θα συνέχιζε μέχρι τις 6 το πρωί.
Πλήρωσα και πέρασα σ' ένα ικανοποιητικό δωμάτιο χρώματος λαχανί. Μετά από 6 λεπτά ήρθε και η κοπέλα άνευ στηθόδεσμου. Χαμογελώντας έβγαλε το βρακάκι της και σαλτάροντας στο κρεβάτι έσκισε, με τα δόντια, τη συσκευασία του προφυλακτικού (Γιατί βρε κορίτσι μου; Αφού κάνεις κάποια προκαταρκτικά [με φίλησε και μ' έγλειψε αρκετά καλά σε θηλές, στήθος] κάντα απ' την αρχή να μη με φέρνεις και σε δύσκολη θέση με το να σου τα ζητάω...) ξεκινώντας μια πίπα σε γρήγορο ρυθμό, που όμως τον ελάττωσε ακούγοντας την επιθυμία μου, χαϊδεύοντας παράλληλα τ' αρχίδια μου. 'Οταν καύλωσα για τα καλά (μετά το γλείψιμό της) της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα και παίρνοντας θέση πίσω της (εντύπωση μου έκανε το ολοστρόγγυλο περικλανίδιό της!) άρχισα να της γαμάω το μουνί. Είχα καλή αίσθηση του κόλπου της και σε συνδυασμό με τα ευλογοφανή βογγητά που έβγαζε, όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα καύλωνα περισσότερο!
Συνέχισα τη γάμευση και ιεραποστολικά, μία στάση που προσπαθώ να δοκιμάζω όταν έχω να κάνω με νέες εμφανίσιμες γυναίκες (η συγκεκριμένη ήταν σχετικά εμφανίσιμη), με την κοπέλα να έχει ανοίξει καλά και να δέχεται άνετα τις γαμικές ωθήσεις μου. 'Εχυσα μετά από λίγο.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Απλώς θα επιθυμούσα να ξεκινούσε με προκαταρκτικά, έτσι ώστε να μπορούσα να καυλώσω καλά, και μετά να προχωρούσε σε (πιο αισθησιακή) πίπα. Στο γαμήσι ευχαριστήθηκα. Συνεπώς, συνυπολογίζοντας και το χαμηλό κόστος, εάν βρεθεί στον δρόμο μου κι έχω δυνάμεις, μπορεί να την ξαναπληρώσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2014
καταιγισμός κριτικών απο τον Φανούρη !
πάντα τέτοια σατυρίαση εύχομαι !
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

«σατυρίαση»!... Ωραία λέξη!
22 Οκτωβρίου, 2014
Σήμερα συνέβη το εξής ''κουφό'':Πήγα με Νίνα.Της ζήτησα πρώτη στάση να έρθει αυτή πάνω,κι αφού σε λιγότερο από 2 λεπτά της ζήτησα ν'αλλάξουμε σε ιεραποστολικό,μου ζήτησε να περιμένω να τελειώσει αυτή πρώτα!Χμμμ; Όντως,το μουνί της ήταν μούσκεμα... Τι να πω,γίνεται να χύσει μια γυναίκα τόσο γρήγορα;Εκτός αν ήταν ήδη φτιαγμένη από τον προηγούμενο συναγωνιστή,ή είναι γενικά μες στην καύλα το μωρό!Πάντως μετά ένοιωθε λίγο αμήχανα για το... παραστράτημά της.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3