Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη, ώρα 23:50
Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο και πάντα στην τρίτη βάρδια, δουλεύει η Τζούλια, όπως μου είπε η ίδια, μια θεριακωμένη ψιλοσιτεμένη Ρωσίδα, με ίσιο σκουροκάστανο μαλλί μέχρι την πλάτη, μάλλον μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, τεράστιο στήθος, τριπλόφαρδη μέση, κοιλάρα, κωλάρα και μπουτάρες. Λίγο πριν την εμφάνισή της στο σαλόνι η υπηρεσία μου έκανε γνωστό πως η περί ης ο λόγος, με 10 ευρώ, πρόσφερε «ελεύθερο στοματικό», στο γαμήσι μπορούσαν να δοκιμαστούν «όλες οι στάσεις», δεχόταν «ελεύθερα πιασίματα», έκανε και «69», ενώ μετά την αποχώρηση της πόρνης συνέχισε πως «δεν βιάζεται», κάνει «σιγά σιγά», είναι «πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο» και οι «πελάτες (μένουν) ευχαριστημένοι».
Πλήρωσα και πέρασα σε μια ευρύχωρη, ερυθρόχρωμη κάμαρα –τη διπλανή από εκείνη που είχα συνευρεθεί με τη Χρύσα–, με μακροσκοπικά καθαρό το επίσης κόκκινο κατωσέντονο του κρεβατιού, το στρώμα του οποίου έκανε και μια ήπια γούβα στο κέντρο.
Μπαίνοντας η Τζούλια γέμισε το δωμάτιο με τον όγκο της. Σχολίασε πως σήμερα έκανε «πολύ ζέστη» και δήλωσε ότι περίμενε τα Χριστούγεννα... Προφανώς την ενοχλούν οι υψηλές θερμοκρασίες...
Αποκαλύπτοντας, απ' το μεσοφόρι, μόνο τα πελώρια βυζιά της, ξεκίνησε με φιλιά και γλειψίματα στις θηλές, στο στήθος, στην κοιλιά μου, ενώ μετακινώντας το κολοσσιαίο σώμα της ανάμεσα στα σκέλια μου συνέχισε το γλείψιμο στις μηροβουβωνικές μου πτυχές, τ' αρχίδια, ενώ πριν προλάβω να της πω να με "σκουφώσει" το καυλί μου βρισκόταν ήδη εντός της καταπιώνας της... Τώρα πλέον ήταν αργά (Τραβάτε με και ας κλαίω), οπότε την άφησα να με πιπώσει έτσι. Το τσιμπούκι της στην αρχή ήταν αργό, βαθύ (καταπίνοντας την ψωλή, τα χείλη της ακουμπούσαν τ' αρχίδια μου), υγρό (ένιωθα τα σάλια της και αχνοέβλεπα το πουλί μου να γυαλίζει), ενώ όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα αύξανε σε ταχύτητα (αυτό δεν μου πολυάρεσε) προξενώντας μου και μια κάπως δυσάρεστη αίσθηση με τα δόντια της.
Στο πισωκολλητό γονατιστό που ακολούθησε, ο πούτσος μου χάθηκε εντός της λιπασμένης μουνοσήραγγάς της, ενώ μετά από λίγο οι παλινδρομήσεις μου συνεχίστηκαν στο όρθιο πισωκολλητό, με μένα να πατάω το στρώμα, λυγίζοντας τα γόνατα και να στηρίζομαι με τις παλάμες στα καλοταϊσμένα της καπούλια κι εκείνη να συνεχίζει να βρίσκεται στα τέσσερα, βογγώντας ευλογοφανώς και απορροφώντας πολύ άνετα τις βίαιες (τρόπος του λέγειν βίαιες) γαμικές ωθήσεις μου μέχρι την τελική σεξουαλική εκτόνωσή μου.
Η Τζούλια δεν υπάρχει αμφιβολία πως ανήκει στις αρκετά μέτριες εμφανισιακά γυναίκες. Παρ' όλα αυτά μου έκανε σχετικά καλά προκαταρκτικά, ενώ αν και στο γαμήσι δεν πολυσυμμετείχε, εγώ στο τέλος έφυγα ικανοποιημένος. Πάντα σε σχέση με το ποσό που πλήρωσα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού