Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη, 5:55 το πρωί.
Κάτι λιγότερο από μισή ώρα σκοτάδι έμενε ακόμα. Στο μικρό σαλονάκι η κοκκινοκοντομαλλούσα υπηρεσία με καλημέρισε και φώναξε, «'Ελα αγάπη μου!...», τη διαθέσιμη κοπέλα της. «'Εχω δύο κοπελίτσες! Γιάννα είναι εδώ και Μαρία τώρα βγαίνει από το δωμάτιο...». Η Γιάννα παραμέρισε τη διαχωριστική κουρτίνα. Επρόκειτο για μία σιτεμένη (πρέπει να "περπατάει" την έκτη δεκαετία της ζωής της) Ρωσίδα, που την είχα δει και στο Κολωνού 48, με κοντό ξανθό μαλλί, μέτριο ανατολικοευρωπαϊκό πρόσωπο, χαμηλό ανάστημα (πάνω στους κοθόρνους ξεγελάει), μεσαίο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μπεϊμπυντόλλ), κανονικό αλλά χαλαρό σώμα, με την κοιλιά να γίνεται αρκετά εμφανής κατά την επίκυψη, ενώ μια απ' τα ίδια (μέτριο προς τα κάτω) ίσχυε και για ό,τι αφορούσε το μηρο-γοφικό της σύστημα.
Η τσατσά συνέχισε υποστηρίζοντας πως οι κοπέλες της έκαναν: «φοβερή περιποίηση, ελεύθερο στοματικό, 69, ισπανικό, πιασίματα ελεύθερα και παρτουζίτσα», ενώ τις ήθελε «καυλιάρες» και «γλυκούλες στο δωμάτιο...».
Την έκανα χαρούμενη λέγοντάς της πως θα περνούσα με τη Γιάννα. Με οδήγησε στο γνωστό, εξ αριστερών των εισερχομένων μετά το υφασμάτινο παραβάν, ικανοποιητικό δωμάτιο και αφού πήρε το δεκάρικο έκλεισε την πόρτα.
Η μεσήλικη ρωσίδα ήλθε αμέσως. Μένοντας τσίτσιδη γονάτισε στο κρεβάτι πλάι μου, ενώ με τη βαριά προφορά και τα λίγα ελληνικά της, αφού πρώτα μ' επαίνεσε για την καθαριότητά μου (μύρισε το αποσμητικό που είχα βάλει, μετά το ντουζ, στις μασχάλες μου), ρώτησε εάν θα ήθελα την πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό. Χρησιμοποιώντας ένα υγρομάντιλο μου σκούπισε τις θηλές, το στήθος, τ' αρχίδια, τις μηροβουβωνικές πτυχές, το εσωτερικό των μηρών ψηλά και στη συνέχεια επιδόθηκε σ' ένα καλούτσικο γλείψιμο των προαναφερομένων περιοχών, ξεκινώντας απ' τον λαιμό (που δεν είχε φροντίσει να σκουπίσει...). 'Οταν ένιωσε τη στύση μου (κατά τη διάρκεια των ανωτέρω μου τραβούσε μαλακία), εφάρμοσε σαν κάλτσα την καπότα και προχώρησε σε μία όχι άσχημη πίπα, που όμως τη διέκοψα μετά από λίγο για να γαμήσω πισωκολλητά γονατιστά (η πόρνη στηριζόταν στα γόνατα και στ' αντιβράχια, βλέποντας ίσια μπροστά, το αιδοίο της ήταν ξυρισμένο, με τα μουνόχειλα χωρίς ιδιαίτερο τόνο, χαλαρά, ενώ μέσα στον κόλπο ένιωθα άνετα) και πισωκολλητά γονατιστά!... Χε χε χε, όπου ύστερα από μερικές δεκάδες ψωλιές έχυσα!
Μετά τη σεξουαλική εκτόνωσή μου δεν έφυγε απ' το κρεβάτι, παρά γυρίζοντας με αγκάλιασε –ήμασταν στα γόνατα– και για λίγο με απαλοφίλησε στα μάγουλα, στον λαιμό, στις θηλές.
Κάνοντας λοιπόν τη σούμα έχουμε και λέμε: Καλές υπηρεσίες, συν αρκετά μέτρια εμφάνιση, συν το κόστος ένα δεκάρικο, ίσον... (Αν παρακαμπτόταν η εμφάνιση –πράγμα δύσκολο για κάποιους), θα μπορούσε να πληρωθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού