Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 46 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη χτές, μεσημέρι περίπου 14:30.
Γράφω γιατί πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.
Την κατατάσσω μέσα στις 5 καλλίτερες επαγγελματίες που έχω πάει, είναι η μοναδική της τελευταίας διετίας.
Τη συστήνω για κείνους που θέλουν εμφανίσιμη γυναικάρα - πουτάνα αντοχής να γαμίσουν.

Η υπηρεσία μου προανήγειλε τις υπηρεσίες της κοπελλιάς, τονίζοντας το "χωρίς πρωκτικό".

Ύστερα εμφανιστηκε η κοπέλλα, η Ειρήνη με "σκέτα εσώρουχα". Σουτιέν, κυλότα, παπούτσια.
Εξαιρετική εμφάνιση, περι τα 35. Μαλλί καρέ ξανθό, δέρμα άσπρο, γυναίκα με στογγυλέματα, όχι χοντρή, ούτε καν στρουμπουλή. με καμπύλες ίσα για πιασίματα. Κώλος, περιφέρεια και μπούτια ωραία και καυλωτικά.
Σε κερδίζει και η ζεστή η χαρούμενη έκφρασή της και ο τρόπος της, γενικά δείχνει πολυ γλυκειά, σε κερδίζει ρε παιδί μου, σε προ(σ)καλεί να τη γαμίσεις.
Μου έκανε κλικ, πλήρωσα με τη μία το εικοσάρικο και μπηκα στο δεξί δωμάτιο. Κλασσικο, των απλών μπουρδέλων. Χωρίς κομφόρ, αλλά και χωρίς φανερή βρωμιά ουτε σχετικές μυρωδιές. Σεντόνια τακτοποιημένα.

Μετα το φρεσκάρισμα σε ένα μικρό νιπτήρα, και αναμονή λιγότερο από τρία λεπτά μπήκε η Ειρήνη με το νεσεσέρ και τα σχετικά "αξξεσουάρ".
Ομιλιτική αλλά όσο χρειάζεται, δήλωσε από τη Ρωσία, μιλά και καταλαβαινει ελληνικά και την καταλαβαίνεις κι εσύ. Άφησε τα πράγματά της στο κομοδίνο και ξεκίνησε το γδύσιμο αλλά όταν κατάλαβε ότι ήθελα να τη γδύσω εγώ, αφέθηκε και με ακολούθησε.

Την πλάγιασα ανάσκελα στο κρεββάτι, και την περιεργάστηκα σωματικά. Σώμα σφικτό. Της χάιδεψα τα βυζιά, Βυζί 2,5 - 3άρι φυσιολογικά σφικτό - όχι σκληρό, σιλικονάτο, της φίλησα τις ρώγες - ρώγα σωστή, και την χάιδευα στο μουνί, στο κώλο - αρνήθηκε δακτυλισμούς μπρός και πίσω αλλά μέχρι εκεί το όχι- , της χαιδευα τα μπούτια και πάλι τα βυζιά που τα ρουφούσα, την αγκάλιζα και την χάιδευα. Ένοιωθα, ρε παιδίμου, ότι έπιανα γυναίκα, σπάνιο για πουτάνα επαγγελματία.
Ρώτησε τί και πώς θέλω. Ξεκάθαρα - και πολύ σωστά όπως αποδείχτηκε από τα μετά - της είπα: τσιμπούκι σκέτο μετά δυνατό κανονικό γαμίσι με καπότα και βλέπουμε.

Μέ εγειρε τότε ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου κι άρχισε να με φιλά ξεκινώντας από το λαιμό και συνεχίζοντας προς τα κάτω, έφτασε στον πούτσο και στ' αρχείδια. Ανεβοκατέβηκε έτσι μιά δυό φορές, κι ύστερα επικεντρώθηκε στα κάτω μου κοιτώντας με και παρακολουθώντας να δεί πώς και τι θελω. Τσιμπούκι εξαιρετικής απόλαυσης με πίεση και με τη γλώσσα και με τα χείλια. Και στην άκρη - στη βάλανο, και αφού τον έπαιρνε βαθειά γλέιψιμο στη περιοχή των αρχειδιών και σ'όλο το πούτσο καθώς τον έβγαζε σιγά σιγά από τα στοματικά της βάθη, μέσα - έξω αργά και μετά πιό γρήγορα, και να με κοιτάει έτσι που να μούρχεται να χύσω.

Όσο το έλεγχα ακόμη της είπα να γυρίσουμε στο γαμίσι. Μου φόρεσε την καπότα γρήγορα και με μαεστρια, και ύστερα χωρίς να με ρωτήσει αλλά παρακολουθωντας με για να τεσκάρει ότι συμφωνώ, με καβαλάει, αυτή στα γόνατα και με βάζει πλάτη, και κρατώντας εκείνη τον έλεγχο και κοιτώντας με, κάρφωσε το πούτσο μου μέσα στο μουνί της. Σφικτή αίσθηση. Σήκωνε το κορμι της και με μιά κίνηση προς τα μπρος έκανε το κεφαλάκι να βγαίνει αργά-αργά προς τα έξω μέχρι να της γλίφει τα μουνόχειλα ενώ το κεφάλι μου να βουλιάζει στα βυζιά της, κι ύστερα έκανε πίσω και κάτω μέχρι που ο πουτσος μου δεν έιχε άλλο να πάει μέσα στο μουνί της και τα αρχείδια μου κολάγαν στα μουνόχειλά της και μετά πάλι το ίδιο πιό γρηγορα, τρεις - τεσσερεις - πεντε(;) φορές ενώ εγώ έκανα τις αντίστοιχες κινήσεις με τη λεκάνη μου για να μπαινοβγαίνω βαθειά, όσο ο πούτσος μου στο μουνί της.

Ύστερα, μ'ένα αναπήδημα, σηκώθηκε στις φτέρνες της, και κάθησε επάνω μου, με τράβηξε που εγώ σηκώθηκα αντικρυστά της κι εκείνη πλάφ βαθύ κάθισμα στο πούτσο κου, έπιασε πάτο και συνέχισε τ'ανεβοκατέβασμα, δεν μέτραγα δα και το πόσες φορές.
Κάποια στιγμή τη σταμάτησα και το γύρισα ανάποδα, αυτή πλάτη κι εγώ από πάνω, με τα ποδια της μαζεμένα στο στήθος της και μετά στους ώμους μου και μετά στα πλευρά μου, να μπαίνω μεσα της σπρωχνοντας μέσα της με δύναμη διπλή καθώς αυτή ανασήκωνε τη μέση της όλο και πιό πολύ και πιό δυνατά κι όλο πιό γρήγορα. Γαμούσα έτσι μπαινοβγαίνοντας, αρκετή ώρα, τόση μέχρι που σταζοντας και βογγώντας είδα τον ουρανό σφοντύλι κι έχυσα ότι είχα και δεν είχα.

Παρακολούθησε με υπομονή το ξεφύσημα μου, χωρις βιασυνη,να βγω με την ησυχια μου, να μου "ξεντύσει" το πούτσο , να σηκωθεί να πετάξει το προφυλακτικό, και να με σκουπίσει μ' ένα μωρομάντηλο.

Δυό τρεις αγκαλίτσες και μετά σηκώθηκε οριστικά από το κρεββάτι, φόρεσε εσώρουχα και παπούτσια, και με αποχαιρέτησε μ ένα επαγγελματικό φιλί, λέγοντάς μου το κλασσικό να σε ξαναδούμε τωρα που σε μάθαμε.

Η Ειρηνη είναι άπαικτη επαγγελματίας, 35άρα, αντέχει δυνατό σφυροκόπημα, χωρίς όμως ψευτοβιαιότητες και δεν δίνει, δεν γαμεί το κώλο της.

Βγήκε σε καλό που της είπα εξ αρχής το τί και πώς το θέλω και η Ειρήνη μου τα έδωσε με ένα 20άρι, και δούλεψε επαγγεματικά για να ικανοποιηθώ. Εγώ της έδωσα κι ένα 10άρι μπουρμπουάρ για αυτό που μου προσφερε, αλλά ξέρω ότι θα μου το ξεπληρώσει οπωσδήποτε την επόμενη φορά που σίγουρα θα την επισκεφθώ. Στη βαθμολογια Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας αν μπορούσα θα έβαζα πού περισσότερο από το 7 που με άφησε το σύστημα.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ φχαριστήθηκα ένα απολαυστικό γαμίσι, για αυτό και τόγραψα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2014
Ωραία κριτική φίλε αλλά με ξενέρωσες άσχημα στο τέλος Γερο-μύστηςΚεφάλι σε τοίχο!Θυμός.Εκτός κι αν την θες για γκόμενα οπότε πάω πάσο Σπασίκλας
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Καλά λέει και ο Κostakis27 ρε τύπε!!!Τι το ήθελες το μπουρμπουάρ;;;Τις κακομαθαίνετε και μετά αν δεν πάρουν, δεν κάνουν τη δουλειά τους Θυμός
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Φιλε εκανε deepthroat η κοπελα η τον πηρε λιγο πιο βαθεια?
11 Σεπτεμβρίου, 2014
Επειδή κάποιος με ρωτησε για deepthroat, δεν νομίζω ότι φτάνει στο επίπεδο - βάθος του "πραγματικού" deepthroat. Τώρα η αίσθηση αυτή, εξαρτάται κι από το μέγεθος του καθενός.
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι ρε φίλε, δεν την ψάχνω για γκόμενα.
Για απολαυστικό γαμισι ψαχνω. Τώρα, έτυχε; έτσι είναι γενικά η γκόμενα; εμένα πάντως έτσι μούκατσε

Τί ακριβώς σε ξενέρωσε;
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον προς το πιό βαθειά παρά προς το real deepthroat.

Έχεις, Μπορείς να μου συστήσεις κάποια για deepthroat;;
tnx
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ είμαι άλλης "σχολής"

Βλέπω την "κοπέλλα", την πουτάνα, σαν επαγγελματία. Μιά γυναίκα που πληρώνεται για να γαμίσω.
Άμα η υπηρεσία που παίρνω (η απόλαυση) ξεπερνά πολύ το μέσο όρο προς τα πάνω (και πίστεψέ με ξέρω που είναι ο μέσος όρος) το πληρώνω και "συχνά" ξαναπάω.
Αυτά.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7