Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το περασμένο Σάββατο πέρασα στην απογευματινή βάρδια με την Βαλέρια απο Ρωσία που δουλεύει εδώ και ένα χρόνο περίπου σε αυτό το μαγαζί.Την κοπέλα αυτή την θυμάμαι να έχει δουλέψει για πολύ λιγό πριν έρθει Κολωνού και στο Δροσοπούλου 98 όπου και την είχα πάρει με καλές εντυπώσεις.Το σπιτάκι ήταν όπως πάντα γεμάτο και οι περισσότεροι περνούσαν με Βαλέρια ενώ η Νίκη που εργάζοταν σε ντουέτο μαζί της όσο ήμουν στο σαλόνι δεν είχε σταυρώσει πελάτη.Αυτό φυσικά οφείλεται εν μέρη στις καλές υπηρεσίες τις Βαλέριας και εν μέρη και στο ότι εμφανισιακά βλέπεται.
Η Βαλέρια λοιπόν εμφανίστηκε στο σαλόνι φορώντας ένα σετ απο καβλωτικά παρδαλά πρόστυχα εσώρουχα και αποφάσισα να την δοκιμάσω.Εμφανισιακά η Βαλέρια είναι κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικα κατανεμημένα, με λίγη χαλαρή κοιλίτσα, ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους που πιάνει συνήθως αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα.
Όταν έφθασε στο δωμάτιο μετά απο τα άλλα 2 δωμάτια που εξυπηρετούσε, με ρώτησε πως με λένε και απο που είμαι.Την έφερα κοντά μου ενώ αυτή είχε βγάλει το κιλοτάκι και το είχε διπλώσει στο ένα γόνατο της,ενώ παράλληλα είχε βγάλει και τις βυζάρες τις έξω απο το σουτιέν χωρίς να το αφαιρέσει ίσως για να είναι στητές και όχι χαλαρές και παράλληλα και για εξοικονόμηση χρόνου.
Τα προκαταρκτικά έγιναν κυρίως απο μέρους μου και ήταν αρκετά σύντομα περιοριζόμενα σε μερικές μαλάξεις των βυζιών της Βαλέριας και λίγα χαδάκια στο μουνάκι της.
'Επειτα ξάπλωσα και η Βαλέρια πέρασε την καπότα με επαγγελματικό τρόπο με το στόμα.Παράλληλα ξάπλωσε στο πλάι μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της βαθιά ενώ εγώ την μπαλαμούτιαζα στις μπουτάρες,τις βυζάρες,τον γοφό της αλλά και το μουνάκι της στο οποίο με άφησε να το χαιδεύω επιφανειακά. Κατά την διάρκεια του τσιμπουκιού της, σφήνωνε στο πλάι τον πούτσο μου, βρίσκοντας μάγουλο και με κοίταζε με τους ανοιχτόχρωους οφθαλμούς για να με φτιάξει πιο πολύ.Αυτή η κίνηση της δε θύμιζε τιρμπουσόν αλλά χωρίς να τον απελευθερώνει με το χαρακτηριστικό ήχο ποπ αλλά να τον έχει πάρει μέσα στο στο στόμα της.
Σε προτροπή μου να περάσει και ένα γλύψιμο τα δίδυμα αυτή χωρίς πρόβλημα τα καθαρισε με μωρομάντηλο και άρχισε να τα γλύφει με την γλώσσα της αρκετά καλά.
Στην συνέχεια παρακάμπτωντας την στάση 69 που της ζήτησα μάλλον για να μην χάσουμε χρόνο μιας και το σαλόνι είχε ήδη ξαναγεμίσει ξάπλωσε ανάσκελα για να την γαμήσω παρακάμπτωντας στην ουσία και την στάση της γελαδάρισας. Το γαμήσι που έφαγε στην ιεραποστολική στάση ήταν αρκετά τίμιο καθώς είχε ανοίξει τις μπουτάρες της διάπλατα σε σπαγγάτο και οι διεισδύσεις ήταν αρκετά βαθιές. Παράλληλα έβγαζε και τα κατάλληλα βογγητά έτσι ώστε να με φτιάχνει καλύτερα.Λίγα γλυψιματάκια στα βυζιά της και στον λαιμό της καθώς και ένα δύο ασπασμοί στα χείλια της έπεσαν κατά την διάρκεια της γάμευσης.
Στην συνέχεια την τοποθέτησα στα τέσσερα όπου είχε στηθεί και πάλι τίμια έχοντας ακουμπήσει το πρόσωπο της στο πλάι στο στρώμα του κρεββάτι και τουρλώνοντας αρκετά την κωλάρα της για να μπαίνω βαθιά.Η θέα του πούτσου μου να βεντουζώνει στα μουνόχειλα καθώς την γαμούσα ήταν μοναδική ενώ διαπίστωσα ότι και η πρωκτοβαλβίδα της κορασίδας ήταν δουλεμένη. Στην διάρκεια του καρφώματος της έβαζα και μέρος του αντίχειρα στην κωλοτρυπίδα της και είχα καβλώσει περισσότερο.
Για το φινάλε αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το αβανταζ της που είναι η ορχεολειχία έτσι την έβαλα να μου μουλιάσει με την γλώσσα της τα δίδυμα με πολύ καλά αποτελέσματα.
Συνοψίζοντας σίγουρα η Βαλέρια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες κοπέλες του κλάδου που εργάζονται στην τιμή του δεκάρικου καθώς με τις τίμιες υπηρεσίες της έχει δημιουργήσει έναν ικανοποιητικό κύκλο πελατών κερδίζοντας τόσο η ίδια όσο και οι πελάτες της.Την προτείνω ανεπιφύλακτα στο δεκάρικο και σίγουρα και εγώ ο ίδιος θα την ξαναεπισκεφθώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού