Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξεκινώντας απο τα σπιτάκια της Καλύμνου και πηγαίνοντας προς οδό Ρεμούνδου δεν συνάντησα κάτι ενδιαφέρον για μένα. Έτσι για να μη χρονοτριβώ παρέκαμψα όλη τη Φυλής πλήν του 136 και του 134Β όπου πρέπει να δούλευε η Πάολα (εμφανώς αδυνατισμένη) και κατηφόρησα προς την οδό Παρασίου. Σκέφτηκα πως θα βρώ το στανταράκι μου την τρελλοκοτσιδού αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήλπιζα να πετύχω τη Μόνικα, μια κοπέλα για την οποία έχουν γραφτεί τόσα για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της. Και ναι την πέτυχα και τη διάλεξα ανάμεσα σε τρείς συνολικά. Οι άλλες δύο ήταν η Μπέττυ και η Καρολίνα.
Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα απο την Μόνικα, η καταγωγή της οποίας είναι απο τη Σερβία καθότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη MILF χωρίς καν ρυτίδες, ευγενέστατη, υπομονετική και ζεστή. Ξεκίνημα με τριψίματα στα όρθια μπροστά απο τον καθρέφτη όπου και θαύμαζα το πολύ σφιχτό κορμί της, τα μεγάλα στήθη της και τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της. Η γυναίκα είναι μπιμπελό, τι να λέμε τώραΓλώσσα Στη συνέχεια αν και εκείνη ήταν πρόθυμη να κάνει πολλά πράγματα εγώ επικεντρώθηκα στις πατουσάρες της που ήταν πεντακάθαρες και περιποιημένες και γενικότερα στα πόδια της. Στη συνέχεια στοματικό απο μέρους της με μενα να χαζεύω και να θωπεύω τα οπίσθια της και μετά ιεραποστολικό με τα κορμιά μας ενωμένα όπου και ήρθε το τέλος.
Το τρίτο μέρος της συνάντησης σημαδεύτηκε απο ένα πολύ καλό μασάζ σαν και αυτό που κάνει η Μαρία και γενικότερη κουβεντούλα για πολλά θέματα. Το 10 στο πάρκινγκ λόγω πεζοπορίας, ώρα επίσκεψης γύρω στις 16:30. Καλό μήνα σε όλους μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2014
Ξαναγυρισε η Μονικα;; Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1