Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ιζαμπέλα επέστρεψε αρκετά ξεκούραστη και ανανεωμένη και μιας και την είχα βάλει ως στόχο αλλά η αποχώρηση της με πρόλαβε αποφάσισα αυτήν την φορά να αδράξω την ευκαιρία και να την επισκευτώ.Εμφανισιακά πρόκειται για ένα ψηλό κορίτσι,κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά (εξτένσιονς).λευκό δέρμα και ωραία κωλάρα την οποία και πάντα κουνάει πέρα δώθε προς άγρα πελατών κατά την εμφάνιση της στο σαλόνι.Η Ιζαμπέλα πριν να εργαστεί σε αυτόν τον οίκο ήταν κυρίως γνωστή απο τον ισόγειο οίκο του Φυλής 59 ενώ πέρασε και για πιο σύντομο διάστημα και απο το Φώκαιας 17 ισόγειο και Φυλής 80.
Κατά την είσοδο της κοπέλας στο δωμάτιο δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω το πόσο όμορφη είναι,το ότι την έψαχνα και αυτό φάνηκε να την κολακεύει αλλά και να την ρωτήσω και την χώρα καταγωγής για να μου πει το ότι είναι "Τσέχα". Αυτήν την εμμονή με την Τσεχία δεν μπορώ να την καταλάβω ιδιαίτερα, δηλαδή αν έλεγε ότι είναι Ρουμάνα αυτό θα άλλαζε την παράμετρο ότι πρόκειται για μία πολύ ωραία κοπέλα;
Στο δια ταύτα τώρα η Ιζαμπέλα αφαίρεσε τα εσώρουχα της και την έφερα κοντά μου όπου αγκαλιαστήκαμε και άρχισα να την γλύφω χαιδεύοντας το γατάκι της. Φιλάκια απέφυγε να δώσει παρόλο που με προκαλούσε με την φιδίσια γλώσσα της.Αφού ξάπλωα στο κρεββάτι ανέλαβε δράση με την φιδίσια γλώσσα της,γλείφωντας με σε λαιμό,στήθος,κοιλιά ένα γύρο μόλις για να πάρει ένα μαντηλάκι και να καθαρίσει το πέος μου.Ύστερα πέρασε σε τσιμπούκι το οποίο ήταν ικανοποιητικά βαθύ,αλλά σχετικά γρήγορο σε ταχυτητα και με χρήση χεριού.Ενόσο η Ιζαμπέλα μπούκωνε το πράγμα μου ταυτόχρονα μάλαζε και τα αρχίδια μου.Κατόπιν την γύρισα σε 69 όπου και άρχισα να την ανταποδίδω και εγώ την περιποίηση χωρίς πρόβλημα με εκείνη να έχει καβλώσει.Γλύψιμο στους όρχεις δεν εκτέλεσε γιατι την ενοχλούσαν οι τρίχες.
Στην συνέχεια η Ιζαμπέλα πέρασε το προφυλακτικό για να ανεβεί απο πάνω μου και να αρχίσει να κοπανιεται πάνω κάνοντάς βαθιά καθίσματα.Μετά απο λίγο την ακινητοποίησα και άρχισα να την γαμάω εγώ χαιδεύοντας το θεσπέσιο της κορμί.Σε όλη την διάρκεια της πράξης η κοπέλα συμμετείχε και έβγαζε βογγητά και αναστεναγμούς.Στο πισοκωλητό στήθηκε αρκετά τίμια και τον δέχθηκε κανονικά μέσα της,ενώ δεχόταν δυνατό σφυροκόπημα και κάποιας ήπιας εντάσεως ξυλιές στο κωλάρακι της χωρίς να δυσανασχετει.
Στο ιεραποστολίκο την πήρα σε στάση γονατιστή και έπειτα σηκώνοντας την μία της ποδάρα πάνω στους ώμους μου όπου και την γαμούσα δυνατά με αυτή να συνεχίζει να βογγάει.
Για το φινάλε διάλεξα να ολοκλήρωσω πάνω στο όμορφο σώμα της.
Εν κατακλείδι σίγουρα η κοπέλα προτείνετε για μία δοκιμή για όσους δεν την έχουν πάρει άκομα.Πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα κλάψουν το εικοσάρικο μαζί της.Η Ιζαμπέλα αν και δεν έχει φθάσει ακόμα στο maximum των δυνατοτήτων της γιατί πιστεύω ότι μπορεί να δώσει περισσότερα σίγουρα έχει τον τρόπο της και σίγουρα ξέρει πως να κερδίζει έναν πελάτη. Ίσως αν γνωρίζει κάποιον καλύτερα μπορεί να ξεδιπλώσει όλο το πηγαίο της ταλέντο. Απο μέρους μου σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη επίσκεψη.
p.s: H συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο κατάστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού