Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 60 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τετάρτη, ώρα 7:09 το πρωί.
Στο σαλονάκι του υπερυψωμένου αυτού ισόγειου μπουρδέλου η ηλικιωμένη υπηρεσία καθόταν έχοντας τα χέρια στα γόνατα και αφού με αντιχαιρέτησε μου είπε να περιμένω λίγο για να δω το κορίτσι.
Το κορίτσι ήταν η Μαρία (εμφανίστηκε γυμνόστηθη), μία Ρουμάνα μ' ένα πρασινωπό ξεθωριασμένο ταττού στο αριστερό της μπράτσο, ίσια καστανοκοκκινωπά μαλλιά λίγο κάτω απ' τους ώμους, ελλειμματική οδοντοστοιχία με σκούρα δόντια, μικρό χαλαρό συμμετρικό στήθος, αδύνατη, μυώδης, κοντή, με ωραίο κώλο και καλοσχηματισμένα πόδια.
Η τσατσά, μιλώντας βραχνά και ψευδά, μ' ενημέρωσε πως η κοπέλα «έχει ωραίο τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι» ενώ επιπλέον πρόσφερε «τελειωτικό στοματικό, 69, ισπανικό» στα 10 ευρώ.
Πλήρωσα και μ' έστειλε στο πρώτο δωμάτιο μετά το υφασμάτινο παραβάν. 'Εναν χώρο ικανοποιητικών διαστάσεων, αρκετά φωτεινό, με άθλιους τοίχους, αλλά σε γενικές γραμμές καθαρό. Εκεί μέσα περίμενα 15 λεπτά, ακούγοντας, από καιρού εις καιρόν, την υπηρεσία να μονολογεί: «Πού είναι η καριόλα;...'Αντε μωρή καριόλα!».
Μπαίνοντας το λοιπόν η "καριόλα" με χαιρέτησε, «Γεια...», άφησε καπότα και λιπαντική γέλη δίπλα στο μαξιλάρι, ενώ παίρνοντας το χαρτί υγείας απ' τον λαβομάνο το 'βαλε και 'κείνο δίπλα τους.
Στη συνέχεια κάθισε στο κρεβάτι, που έτριξε δυνατά κάτω απ' το ελάχιστο βάρος της και τέντωσε την πλάτη, έπειτα τα χέρια, τέλος το κεφάλι, έχοντας μια πονεμένη έκφραση στο πρόσωπό της. Η συνεννόηση ήταν δύσκολη, αλλά αφού κατάφερα να της κάνω γνωστό πως δεν ήθελα γυμνό στοματικό, έμαθα πως είχε πιάσει δουλειά πριν μια ώρα και θα τελείωνε στις 6 το απόγευμα. Ακολούθως έδεσε τα μαλλιά της μ' ένα λαστιχάκι, ξεβρακώθηκε και κάνοντας στροφή 180 μοιρών γονάτισε σκίζοντας τη συσκευασία του προφυλακτικού. Η πίπα που ακολούθησε δεν ήταν άσχημη, το αντίθετο θα έλεγα, ενώ συμπεριλάμβανε και αρχιδογλείψιμο με την άκρη της γλώσσας! Με την ίδια άκρη "περιποιήθηκε" κοιλιά, στήθος, θηλές, λαιμό, κάτω σιαγόνα... Πάντως μου έδωσε την εντύπωση πως εάν το επιζητούσα θα προχωρούσε και σε ασελγείς ασπασμούς!... Μπλιαχ!... (Λόγω της κατάστασης των δοντιών της η έκφραση αηδίας...).
Με το καυλί μου να πάλλεται "κοιτώντας" το ταβάνι της ζήτησα να με καβαλήσει. Το έκανε και τότε ξεκίνησα κατευθείαν με δυνατές, γρήγορες παλινδρομήσεις (πλαφ πλαφ πλαφ!) κρατώντας την γερά απ' τα κωλομάγουλα, ενώ εκείνη είχε πλέξει τα χέρια της πίσω απ' τον αυχένα και με κοίταζε "αφ' υψηλού"... Στην κυριολεξία!
Της έριξα κι ένα δυνατό (όλα δυνατά τα έκανα σήμερα...) πισωκολλητό γονατιστό, όπου έπειτα από γαμικές ωθήσεις έλξεις, ωθήσεις έλξεις, ωθήσεις έλξεις, ωθήσεις έλξεις...ε-κ-σ-π-ε-ρ-μ-ά-τ-ω-σ-α!
Ετοιμάστηκε χωρίς να μιλάει, ενώ λέγοντάς μου ένα ξερό «'Αντε γεια!» άνοιξε την πόρτα. Απ' το σαλονάκι άκουσα την τσατσά ν' αναφωνεί: «Νάτη η κοπέλα!»
Δεν ξέρω αλλά με καύλωσε η Μαρίτσα. Χωρίς να "κάνει παπάδες" και χωρίς να έχει ιδιαίτερη εμφάνιση, πλην του γυμνασμένου σώματός της, με τα προκαταρκτικούλια της "μου τη σήκωσε" μια χαρά (φάουλ που ξεκίνησε αμέσως με πίπα...) και στη συνέχεια ανέχθηκε το γαμήσι μου μέχρι τέλους! Οπότε, μιας και σε μένα δεν έζεχνε, με βλέπω να την ξαναφιστικώνω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού