Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σε αναζήτησή συγκινήσεων βγήκα τσαρκα παρόλο που είχα ψηθει όλη μέρα στην δουλειά και κόλλησα στο 24 . Βγήκε ενα δίδυμο που μου έφτιαξε την διάθεση ήταν ακριβώς όπως το θέλω μια ξανθιά και μια μελαχροινή , μια πιτσιρίκα και μια μεγάλυτερη , μια με μακρυά μαλλιά και μια με κοντα , μια με μεγάλες βυζαρες και μια με μικρά βυζακια λκαι άρχισα να βλέπω έργα με τον εαυτό μου σαν πορνοστάρ και ούτε άκουγα την τσα2 που αφού άκουσα ότι ειναι full εκτός απο κωλο τα αλλά πλέον δεν με ενδιέφερε τίποτε άλλο πέρασα στο μικρότερο απο τα δωμάτια (για να ειναι πιο δροσερό ) και έδωσα 50αρικο στην τσα2. Αυτή με αιφνιδίασε και με έβγαλε απο τις σκέψεις μου (προσπαθούσα να καταλάβω αν η μικρή μελαχροινή με τα μακρυά μαλλιά και τα μικρά βυζακια η Άννα δηλαδή μπορεί να ειναι μια που είχα δει στην τσόντα του Σειρηνακη "μοντέλα πολυτελειας") ρωτώντας με ποια απο τις δυο θέλω εγώ απάντησα και τις δυο φυσικά και μου έστειλε το δεκαρικο ρέστα με τα κορίτσια .
Τα κορίτσια μπήκαν ευδιάθετα και χαμογελαστά , εγώ όρμησα στις βυζαρες της Άννυ ενώ η μικρή άρχισε να γλύφει τις ρωγες μου και να κατεβαίνει προς τον πουτσο μου , τον πήρε και άρχισε μια βαθιά πίπα που μου τον έκανε κάγκελο εγώ χάζευα τα tatoo της (όταν γύρισα σπίτι έβαλα το DVD και όντως ειναι το ενα απο τα δυο κορίτσια στην λεσβίακη σκηνή ) .
Ζήτησα απο την Άννυ να μου κάνει πίπα και άρχισα να γλυφω το μικρό σαν καραμέλα , η καυλα μου είχε ξεφύγει απο κάθε έλεγχο καθώς η (τσεχα κατα δήλωση της) Άννυ εξαφανιζε την ψωλη μου και την χτυπούσε στις αμυγδαλες της και η μικρή φαινόταν να εχει καυλωσει και της έκανα γλυφομουνι , κάτι που δεν κάνω ποτέ σε τέτοια μαγαζια, το μουνακι της ήταν πεντακάθαρο και μοσχοβολουσε .
Ζήτησα απο την Άννυ να μου περάσει προφυλακτικό και απο την μικρή να με καβαλήσει καθώς ήμουν κουρασμένος , εκεί απο τον τροπο που χοροπηδάγε πάνω στον πουτσο μου βεβαιώθηκα ότι την έβρισκε και τρελάθηκα ακόμα περισσότερο την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα το σφυροκοπημα ενώ αυτή έπαιζε με τις βυζαρες της Άννυ και εγώ χάιδευα την κωλαρα της και έβλεπα στον καθρέφτη το όλο σκηνικό .
Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει ζήτησα αλλαγή προφυλακτικού απο την Άννα και απο την Άννυ να μείνει στημένη στα τέσσερα όπως ήταν και να μην κουνηθεί της τον έχωσα κι συνέχισα σε τρελλο ρυθμό το σφυροκοπημα γαργαλωντας την Άννα και την ρώτησα ποια βυζια να χυσω τα δικά της η της Άννυ και μου απάντησε της βυζαρες της Άννυ. Μετά απο κανένα δίλεπτο τραβήχτηκα και έβγαλα το προφυλακτικό γεμίζοντας της βυζαρες με χυσια πάντα χουφτωνωντας την μικρή και χαζεύοντας τον καθρέφτη , και οι τρεις μας παρόλο το air condition που δούλευε είμασταν καθιδροι .
Αυτή τη φορά ένιωσα σαν πορνοστάρ και με την βουλα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2014
Πολύ καλό για ν ναι αληθινό ......... Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
31 Ιουλίου, 2014
Ποια κοπέλα εννοείς από το λεσβιακό στην ταινία, την κοκκινομάλλα ή τη μελαχροινή?
31 Ιουλίου, 2014
Μίλησε γιὰ καμμία κοκκινομάλλα;;;;
31 Ιουλίου, 2014
εκαναν ταυτοχρονο τσιμπουκι και οι 2 μαζι ;
31 Ιουλίου, 2014
επισης σε χρεωσε 40 ... ενω ολες οι παρτουζες στη φυλης ειναι στα 30 Γερο-μύστης
31 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

την κοκκινομαλλα εννοει ο συναγωνιστης......Γερο-μύστης
31 Ιουλίου, 2014
Πιο ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ πεθαινεις... Κουλ
Ολες οι κριτικες του ειναι διθυραμβικες και ολως τυχαιως ειναι ολες για την αλυσιδα Φωκαιας 24-27
C
COBRA1986
01 Αυγούστου, 2014
Παίδες είναι η κοκκινομάλλα στην τελευταία σκηνή Κουλ
Όσο για το αν είναι αληθινά η όχι αυτά που γράφω νομίζω ότι όσοι έχουν σχέση με το άθλημα μπορούν να καταλάβουν αν είναι αληθινά η όχι. Χμμμ;
Όσο για τα μαγαζια που πάω και το ύφος και το περιεχόμενο έχω απαντήσει σε παλιότερη κριτική που πάλι μου την έπεσε κάποιος συναγωνιστής Κεφάλι σε τοίχο!
01 Αυγούστου, 2014
Κάνω κλικ στο προφίλ του , και έχει να μπει από τον Οκτώβριο του 2013. Πώς γίνεται αυτό ; Χμμμ;
01 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι μαγικός κλώνος, εκ της διευθύνσεως, πέραν πάσης υποψίας. Εμμμμ
BO
Bill OldKostas
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2